Pregled stavnice 22BET - Games

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusDo 600 dolarjev
Široka paleta plačil
12000+ slotov
Na voljo športne stave
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Široka paleta plačil
12000+ slotov
Na voljo športne stave
22BET is not available in your country. Please try:
Games

Games

Galerija 22Bet eSports je med najboljšimi v poslu. Ponaša se s široko paleto in kakovostjo e-športnih iger, ki simulirajo vse vrste običajnih iger, vključno z rokometom, nogometom, ameriškim nogometom, košarko itd.

Vendar so prevladujoče strelske igre na 22Bet prvoosebne strelske igre in bojne igre za več igralcev. Ponudba pokritosti 22Bet je raznolika in zagotavlja igralcem e-športa najboljšo možno pokritost.

League of Legends (LoL)

liga legend je med najbolj priljubljenimi e-športnimi igrami. Nedvomno mu 22Bets zagotavlja pokritost, ki si jo zasluži. Igralci imajo veliko posebnih trgov skupaj s stavnimi kvotami, ki so višje od povprečja. Omeniti velja tudi, da imajo igralci možnost staviti na vse tekme, preden se začnejo, pa tudi v realnem času.

Prek spletnega mesta ali mobilne aplikacije 22Bet lahko igralci LOL dostopajo do mednarodnih turnirjev skupaj s tekmami, ki se igrajo v posebnih regijah. Evropski LEC, južnokorejski LCK in evropski LEC so na vrhu lestvice najbolj igranih iger 22Bet LOL.

Counter Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive, CSGO, je ena najbolj spremljanih prvoosebnih strelskih iger. Igralci CSGO pri 22Bet imajo običajno na izbiro veliko možnosti skupaj s stavnimi trgi. Za začetek lahko igralci stavijo na popolne zmagovalce tekem ali serij. Poleg peščice posebnih trgov 22Bet pokriva tudi vrsto večjih turnirjev, takoj ko so na voljo.

Dota 2

Dota 2 je ena najbolj igranih iger pri 22Bet. Na priljubljenost te igre v veliki meri vpliva dejstvo, da ponuja eno najvišjih cen. Poleg tega 22Bet svoje ponudbe ne omejuje na vodilne turnirje, ampak tudi na manjše turnirje.

Stavni trgi, ki so tukaj zajeti, segajo od vsakodnevnih zmagovalcev zemljevidov in serij do stav na ključne cilje. Na primer, igralcem je všeč, da lahko stavijo na kritične dogodke, kot je prva ekipa, ki vdre v nasprotnikovo bazo, in drugi posebni trgi.

Raketna liga

Raketna liga je še ena priljubljena stavna možnost za e-šport. Ta igra se še posebej razlikuje od drugih iger, saj združuje elemente klasičnega nogometa z ekstremno avtomobilsko akcijo. Zaradi tega so igre Rocket League najboljša izbira med stavnicami zaradi adrenalina, ki ga ponujajo. Poleg tega so stavne kvote precej velikodušne.

Poleg teh štirih so na uradni spletni strani 22Bet še druge možnosti. Novi igralci lahko vedno začnejo svojo pot z igranjem najbolj priljubljenih iger. Vendar pa obljudeni razdelek eSports ponuja veliko več.