22BET Pregled stav na e-šport 2024 - Security

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusBonus 300 $
Široka paleta plačil
12000+ slotov
Na voljo športne stave
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Široka paleta plačil
12000+ slotov
Na voljo športne stave
22BET is not available in your country. Please try:
Security

Security

22Bet je varna spletna igralnica. Ta stavnica ima licenco organa za igre na srečo Curacao, ugledne jurisdikcije v industriji spletnih iger na srečo. Kot del nadaljnjega izboljšanja svoje varnosti je 22Bet v napredni fazi iskanja akreditacije pri Komisiji za igre na srečo Združenega kraljestva v Gibraltarju.

V skladu s pogoji tega operaterja je uvedel vse potrebne ukrepe za zaščito podatkov ali sredstev strank. 22Bet uporablja najnovejšo 128-bitno tehnologijo šifriranja SSL, ki varuje vse podatke svojih stavnikov. Še bolje, igralcem je zagotovljena poštena igra, medtem ko so na tej spletni strani.

Tako kot večina današnjih spletnih igralnic tudi 22Bet tesno ščiti organizacije, ki ocenjujejo integriteto in poštenost spletnega igranja. 22Bet je revidiran oglas, certificiran s strani vodilnih skupin tretjih oseb, vključno z Gaming Labs International (GLI), Technical Systems Testing (TST) in E-Commerce and Online Gaming Regulation and Assurance (eCOGRA), med drugim.

V preteklih letih ni bilo nobenih trditev ali pomislekov glede 22Bet kot prevare. Predpostavimo pa, da ima igralec osebne pomisleke, ki bi lahko ogrozili njegovo varnost na spletnem mestu. V tem primeru se lahko vedno obrnejo na podporni sistem 22Bet, ki jim bo takoj ponudil ustrezno rešitev.