Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice za ešportne stave so med najboljšimi promocijami, ki jih lahko igralec zahteva po registraciji na spletnem mestu za spletne stave na ešport. Ta članek se poglobi v te bonuse, da ugotovi, kaj so, kako delujejo, kako jih uveljavljati in še več. Kot že ime pove, so bonusi dobrodošlice promocije, ki jih eSports stavnice koristijo novim igralcem. Obstajata dve glavni vrsti bonusov dobrodošlice; brez depozitov in bonusov za polog.

Ali je vredno zahtevati te bonuse? Ali pa je to le lep način za privabljanje novih igralcev? Preberite več o tem, kako uporabiti bonuse brez pologa in polog po odprtju računa pri stavnici e-športa.

Bonus dobrodošlice
Kako deluje bonus za stave na ešport?Kako zahtevati bonus dobrodošliceZahteve za staveDobrodošli bonus nasveti in trikiOdgovorno igranje na srečo
Kako deluje bonus za stave na ešport?

Kako deluje bonus za stave na ešport?

Številni stavalci se izogibajo spletnih bonusov, ker ne zvenijo legitimno. Vendar pa je resnica, da so bonusi dobrodošlice za stave na e-šport resnični, vsaj na licenciranih in reguliranih mestih. Za zapisnik, obstaja nekaj dvomljivih spletnih mest, katerih bonusi niso legitimni, vendar so vsa spletna mesta, navedena na tej strani, pristna.

Zdaj je veliko vprašanje, zakaj bi stavnice za e-šport igralcem dajale brezplačen denar?

no. Odgovor je preprost – pritegniti nove igralce v tako konkurenčno industrijo spletnih stav na e-šport. Medtem ko so bonusi za ponovno nalaganje namenjeni zadrževanju strank, so bonusi dobrodošlice namenjeni pridobivanju novih igralcev. Zgodi se, da stavnica določi proračun za trženje in ena od marketinških strategij so promocije.

Esports stave bonusi brez pologa

Kot že ime pove, je bonus brez pologa ponudba, ki nagradi igralce z bonusom za samo prijavo na Spletno mesto za e-športne stave. Za uveljavljanje te ponudbe jim ni treba položiti depozita.

Brezplačni bonus brez pologa je standardni bonus brez pologa, ki daje igralcem določen znesek denarja. Druga vrsta je denarni bonus brez pologa, ki ga lahko igralci uporabijo za stave na e-športe s pravim denarjem in zadetek pravega denarja. Nazadnje lahko igralci e-športa izkoristijo neunovčljive bonuse brez pologa, ki dajejo igralcem denar za igranje, vendar ga ni mogoče dvigniti.

Bonus za depozite za ešportne stave

Bonus brez pologa, znan tudi kot bonus za tekmo, je ponudba dobrodošlice, ki nagradi igralce, ko prvič položijo depozit. Večina bonusov na depozit se ujema z zneskom, ki je bil položen z določenim odstotkom do določenega zneska. Lahko je 50% bonus na depozit, 100% ali celo več.

Naj omenim, na nekaterih stavnicah, depozitni bonusi se lahko ponudi v drugem, tretjem in celo četrtem depozitu.

Kako deluje bonus za stave na ešport?
Kako zahtevati bonus dobrodošlice

Kako zahtevati bonus dobrodošlice

Kako se aktivirajo bonusi dobrodošlice po izpolnjevanju pogojev? No, obstajata dva načina. Najprej se bonus samodejno nakaže na igralčev račun. To je najlažji način za uveljavljanje bonusa. Druga možnost je, da igralci aktivirajo bonus s kodami dobrodošlice ali kuponi za eSports stave. Obstaja reža, kjer se te kode izpolnijo za aktiviranje bonusa.

Kako uporabljati bonuse dobrodošlice za ešportne stave

Bonusi dobrodošlice so zabavni, vendar bi jih morali tisti, ki stavijo na e-šport, znati dobro izkoristiti. Na žalost večina igralcev, ki zahtevajo bonuse dobrodošlice, jih zaradi pomanjkanja znanja o tem, kaj se skriva za zaveso, na koncu zapravi v le nekaj stavah. V tem segmentu poiščite vse, kar morate vedeti o uporabi bonusov dobrodošlice.

Kako zahtevati bonus dobrodošlice
Zahteve za stave

Zahteve za stave

Čeprav bonusi dobrodošlice zvenijo donosno, jih zavezujejo stroge zahteve glede stav. Čeprav stavnice brizgajo denar v obliki bonusov, so postavile nekatere omejitve, da igralcem otežijo, da kar najbolje izkoristijo bonuse dobrodošlice. Te omejitve so tako imenovane zahteve za stave ali zahteve po igranju.

Za začetek je zahteva za stave množitelj števila, kolikokrat morajo stave odigrati bonus, preden lahko dvignejo dobitek. Na primer, če stava zahteva ujemanje depozita pri stavnici z zahtevo za 20-kratno stavo, mora bonus odigrati 20-krat, preden je upravičen do dviga. No, velik izziv je igrati 20-krat, ne da bi izgubili ves denar.

Spletna mesta za stave na ešport z najbolj donosnimi bonusi imajo v večini scenarijev najvišje in najstrožje zahteve za stave.

Omejitve kvot in iger

Poleg zahtev za stave stavnice igralcem otežujejo pridobitev pravega denarja z uporabo bonusov z nastavitvijo minimalnih kvot. Na primer, spletno mesto za e-športne stave lahko ponudi 150 % bonus, vendar bonus velja samo za visoke kvote. Poleg omejitve kvot se za izbrane igre e-športa uporabljajo nekateri bonusi dobrodošlice.

Zahteve za stave
Dobrodošli bonus nasveti in triki

Dobrodošli bonus nasveti in triki

Čeprav mesta za stave igralcem otežujejo uporabo bonusov, je še vedno mogoče izkoristiti bonuse dobrodošlice.

Prvi namig je, da vedno iščete, ne le za bonuse dobrodošlice, ampak za najbolj donosne. Igralci se lahko odločijo za lov sami ali izkoristijo stavnice, ki navajajo stavnice e-športa z najvišjimi bonusi dobrodošlice.

Še en nasvet, ki velja samo za mesta za stave brez omejitev kvot, je stavljanje na najnižje kvote. Za razliko od visokih kvot, imajo stave z nizkimi kvotami veliko verjetnost, da se bodo uresničile. Kljub temu je znižanje vrednosti pameten nasvet za premagovanje zahtev glede stav. Težava je le v tem, da donos navsezadnje ni tako visok.

Zdaj, ko visoke zahteve za stave znižujejo možnosti, da bi karkoli zaslužili iz bonusov, bi morali igralci slediti bonusom dobrodošlice z nižjimi zahtevami za igranje. To je preprost bonus namig za športne stave, ki ga lahko zaslužite. Lažje je premagati zahtevo za 15-kratno stavo kot 30-kratno.

Pomembno je tudi preveriti obdobje veljavnosti bonusa dobrodošlice. Igralci pogosto zahtevajo te bonuse, vendar jih ne uporabijo v določenem obdobju. Sliši se smešno, ampak ja, bonusi imajo datum poteka.

Stavite pametno. Samo zato, ker gre za 100-odstotni bonus, še ne pomeni, da ga je treba zapraviti zaradi nerealnih kvot. Namesto tega bi morali igralci ostati modri igralci, tako da bodo bonus dobrodošlice uporabili kot pravi denar, ki so ga naložili. Raziskovanje različnih e-športnih tekem in preverjanje napovedi je veliko.

Dobrodošli bonus nasveti in triki
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Bonusi dobrodošlice so fantastični in so eden od razlogov, zakaj se mnogi igralci pritegnejo v e-športne stave. Vendar pa so lahko sprožilec odvisnosti od iger na srečo. Mnogi igralci se znajdejo, da porabijo več denarja, kot si lahko privoščijo, da zahtevajo bonuse.

Igralci morajo ostati v mejah odgovornega igranja na srečo. Določanje proračuna za e-športne stave in njegovo spoštovanje je najpomembnejše. Še en nasvet je, da pri stavah nikoli ne lovite izgub in vedno veste, kdaj oditi. Pomembno je, da stave na e-šport ne smejo biti nadomestek za šolo ali službo.

To je to za ta vodnik o bonusih dobrodošlice za stave na e-šport. Dejansko je vredno loviti ponudbe spletnih stav za nove igralce. Vendar jih ni lahko izkoristiti.

Odgovorno igranje na srečo