Bonus ob prijavi

Spletna mesta za stave na ešport uporabljajo bonuse za prijavo za privabljanje novih strank. Skoraj vsa najboljša spletna mesta za ešport bodo novim strankam zagotovila zajeten bonus dobrodošlice. To so ponudbe, ki vam zagotavljajo dodatna sredstva za stave, ki jih lahko uporabite za stave na ešport, kot so Dota 2, CS:GO, FIFA, Rocket League, Hearthstone, League of Legends in drugi.

Vedno je lepo uporabiti bonus ponudbe za prijavo po registraciji na spletnem mestu za spletne stave na esport. Ta spletna mesta lahko ponudijo odlične promocije za svoje nove stranke, ki jih je vredno zahtevati.

Bonus ob prijavi
Poiščite bonuse za prijavo na spletnih mestih za ešportne stave

Poiščite bonuse za prijavo na spletnih mestih za ešportne stave

Prvi korak je iskanje najboljših spletnih mest za stave esports bonusi. Novi igralci lahko izkoristijo bonuse za prijavo na večini glavnih stavnic s trgi e-športa. Preverjena in zaupanja vredna podjetja, kot so 1xBet, Betsson in Betsafe, ponujajo različne privlačne spodbude za prijavo, da privabijo nove igralce, da stavijo na svoje platforme.

Naslednji korak je ustvariti ali prijaviti račun. Izberite želeni način plačila in znesek pologa, vaša esportsbook pa bo poskrbela za ostalo. Na tej stopnji je pametna možnost preučiti drobni tisk, saj so zneski prevračanja ter drugi pogoji in merila običajno tisti, ki določajo, ali je esports bonus vreden ali ne.

Glede na izbranega stavnega igralca lahko bonus sredstva prejmete takoj, medtem ko bodo drugi morda zahtevali, da ročno vnesete kodo ob prvem nakazilu. Upoštevajte, da velikost vašega prvega depozita v večini primerov pomembno vpliva na vaša bonus sredstva.

Poiščite bonuse za prijavo na spletnih mestih za ešportne stave
Kako deluje bonus za prijavo?

Kako deluje bonus za prijavo?

Najpogostejša vrsta ponudbe za prijavo na eSportsbook je bonus za ujemanje depozita, ki ga lahko pričakujete, ko se najprej prijavite na novo spletno mesto.

Spletno mesto bo sprejelo vaš depozit in vam zagotovilo brezplačne stavne kredite, ki jih lahko uporabite za stavljanje na njihovi platformi. To velja za 100% ujemanja, vendar nekatere Spletna mesta za e-športne stave lahko zagotovijo le 50 % ujemanja, kar pomeni, da vam bodo pripisali le polovico tega, kar ste položili.

Ker se to zgodi na začetku, bonusi za prijavo redko vplivajo na to, kako stavite ali na kateri eSport stavite, razen če je navedeno v drobnem tisku. Depoziti običajno zahtevajo minimalni depozit za aktiviranje bonusa, pa tudi najvišji znesek dodatnega denarja, ki vam ga bo spletno mesto dalo, če se kvalificirate.

Spletno mesto lahko na primer navede, da se bo bonus sprožil le, če položite vsaj 10 USD in da bi promocija podvojila vaš depozit do 500 USD v brezplačnih kreditih. Z drugimi besedami, če položite 500 USD ali manj, se bo spletno mesto 100 odstotkov ujemalo z vašim depozitom. Če pa položite 600 $, bo vaš denarni bonus le 500 $. Ne bi bili upravičeni do bonusa, če bi položili manj kot 10 $.

Kako uporabiti bonus za prijavo

Namesto eSporta vaše prednostno spletno mesto za eSports določa, kako porabite bonus za prijavo. Večina teh se uporabi samodejno, ko se prijavite in opravite svoj prvi depozit, medtem ko morate pri nekaterih vnesti posebno kodo, ki vam je bila prej izdana. Vendar pa obstajajo strategije stav na e-šport, ki vam lahko pomagajo kar najbolje izkoristiti prijavo oz bonus dobrodošlice.

Kako deluje bonus za prijavo?
Nasveti in triki za brezplačne stave

Nasveti in triki za brezplačne stave

Diverzifikacija stav

Športne stave lahko uporabijo bonuse za prijavo za stave na številne ekipe ali igralce, ne da bi tvegali svoj denar. Povedano drugače, lahko stavite na ekipo, ki je običajno ne bi dali nazaj. Tudi če izgubite, bo znesek odstranjen iz vaših bonus sredstev namesto vašega depozita za pravi denar. Na žalost obstaja več izjem od tega pravila, saj lahko nekatera spletna mesta za igre na srečo zahtevajo, da nakažete pravi denar, preden lahko dostopate do bonusa.

Nekateri ljudje lahko celo stavijo na podlage. Z znatnim bonusom za prijavo lahko stavniki začnejo staviti na podrejene in gredo proti favoritom, ne da bi ogrozili svoj kapital. Če izgubijo, se njihovi bonusi odštejejo. Vendar pa lahko zaslužijo ves pravi denar s svojo stavo, če stava zmaga.

Stave na obe strani trga

"Obe strani tržne metode" pomeni, da igralec vstavi bonus stavo na nasprotni rezultat tistega, na katerega je že stavil. S to strategijo je dobiček učinkovito zagotovljen.

Stavi Valorant, na primer, lahko stavi svoj denar na Team Liquid na -2,5 v igri. Ko se igra približuje, dajo bonus stavo enake vrednosti kot njihova prvotna stava, da bi podprli nasprotnika Team Liquid na +2,5. Na ta način, ne glede na to, kaj se zgodi, bo denar v neki obliki povrnjen.

Nasveti in triki za brezplačne stave
Nakupovanje po možnostih

Nakupovanje po možnostih

Ko gre za e-športne stave, se vedno pridružite nekaj različnim spletnim mestom, da lahko primerjate cene. Kot bonus boste lahko izbrali tudi promocije iz nabora različnih knjig. Nič ni narobe, če skačete z enega mesta na drugo v iskanju posebnih ponudb. To je nekaj, kar do neke mere izvaja več veščih e-športnih stav.

Če najdete čudovito ponudbo na drugem spletnem mestu, ki vas privlači, premaknite del svojega denarja in ga izkoristite. Po končani akciji imate možnost, da ostanete ali premaknete svoja sredstva nazaj na prvotno spletno mesto.

Recimo, da uživate v stavah League of Legends in druga spletna športna stavnica ponuja bonus za prijavo med svetovi. Noro bi bilo, če tega ne bi v celoti izkoristili, vsaj do konca dogodka.

Seveda boste želeli biti prepričani, da v celoti razumete vse omejitve za vsak bonus, tako da vaša sredstva ne končajo nikamor, kamor ne sodijo. Ne pozabite, da bodo odlične linije vedno presegle vsako promocijo. Naj vas bonusi ne motijo in ne izgubite izpred oči svojega temeljnega cilja ustvarjanja izbire izjemne vrednosti in zmagovalnih stav.

Nakupovanje po možnostih
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Pomislite na igre na srečo samo kot na zabavo. Pričakovati morate izgubo denarja in sprejeti te izgube kot nujen del zabave. To je pravilen pristop k igranju na srečo.

Ljudje, ki pričakujejo ali zahtevajo zmago, so tam, kjer se navadno ukoreninijo odvisnosti od iger na srečo. Ko izgubijo, lahko postanejo razočarani ali zaskrbljeni, zaradi česar tvegajo še več denarja, da bi povrnili svoje izgube. To lahko sproži strašno verižno reakcijo, ki hitro uide izpod nadzora.

Odložite določen znesek denarja, ki ste ga pripravljeni izgubiti v katerem koli obdobju. Če si postavite omejitve in se jih držite, boste lahko uživali v igrah na srečo, ne da bi pri tem imeli težave.

Upravljajte količino časa, ki ga porabite za igre na srečo na enak način, kot nadzirate količino denarja, ki ga porabite. Igranje na srečo v prostem času je v redu, dokler si ga lahko privoščite, vendar ne želite, da vam prevzame življenje.

Če veste ali sumite, da igranje na srečo za vas postaja problematično, naj vam ne bo nerodno stopiti do nekoga. Ni se sramovati in je nesmiselno poskušati sami rešiti situacijo. Če o svojih težavah ne razpravljate s prijatelji ali družino, vam lahko pomagajo določene organizacije.

Odgovorno igranje na srečo