Bonus zvestobe

Današnja spletna mesta za e-športne stave imajo različne načine nagrajevanja predanih igralcev. Če igrate redno, vas bo športna stavnica v nekem trenutku povabila v različne programe zvestobe. Ko se pridružite klubu, boste začeli zbirati točke, ko se boste ukvarjali z določenimi dejavnostmi, kot je nakazovanje sredstev na vaš račun.

Zbrane točke so lahko vaš bonus zvestobe, ki ga lahko unovčite za denar in druge ugodnosti. Ta stavni bonus običajno prihaja z vnaprej določenimi ravnmi. Pomikate se navzgor po lestvici in prejemate nove nagrade, ko igrate več. Bonusi zvestobe imajo lahko različne oblike in vsako vrsto morate razumeti, da jo čim bolje izkoristite.

Bonus zvestobe
Kako delujejo spletni bonusi zvestobe?Kako uporabljati bonuse zvestobeNasveti in triki za brezplačne staveOdgovorno igranje iger

Utemeljitev za bonus zvestobe je očitna. Ponuja večjo vrednost za vaš denar. Predstavljajte si, da uporabljate brezplačne stave brez pologa. Stavnica vam daje občutek, da ste cenjeni za vašo predanost in trdo delo. S temi ponudbami spletnih stav ni skritih provizij ali zapletenih pogojev stav.

S sodelovanjem v programu zvestobe eSports stroge zahteve ne morejo zakleniti vaših dobitkov. Še več, številne e-športne knjige s programi zvestobe so legitimne in vredne zaupanja, njihov glavni cilj pa je gojiti dolgotrajne odnose s svojimi strankami. Noben lažni stavnik ne bi vložil svojih sredstev v takšne programe.

Section icon
Kako delujejo spletni bonusi zvestobe?

Kako delujejo spletni bonusi zvestobe?

Bonusi zvestobe so lahko unovčljivi ali neunovčljivi. Če ga je mogoče unovčiti, prejmete bonus denar v vašem bančnem računu in ga lahko dvignete ali uporabite za več stav. Neizplačljiv pomeni, da bonusa ne morete izplačati, zato ga morate staviti in zmagati za dvig.

Stopnja predvajanja ali preklopa a stavni bonus se izračuna glede na množitelj bonusa, množitelja depozita ali vsoto množitelja depozita in bonusa. Te podrobnosti boste našli v razdelku s pogoji. Vse stave vam ne bodo dale 100 % vašega depozita kot bonus.

Eden najbolj vznemirljivih bonusov zvestobe je brezplačna stava brez pologa. Dokler ste do njega upravičeni, stavnica na vaš stavni račun pripiše nekaj denarja, ko aktivirate bonus. To je običajno majhen prirast na vašo banko, recimo od 5 do 20 dolarjev. Nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri uporabi brezplačne stave, je obdobje veljavnosti, ki je lahko od enega tedna do enega meseca.

Prepričajte se, da ste porabili brezplačen denar v določenem časovnem okviru. Ponovno morate brezplačno stavo uporabiti skupaj in je morda ne boste smeli razdeliti na manjše stave. Nagrada zmagovalne igre izhaja iz stave in ne iz zneska brezplačne stave. V bistvu boste dajali netvegane stave, ne da bi na svoj račun dodali pravi denar, da bi aktivirali bonus.

Kako delujejo spletni bonusi zvestobe?
Kako uporabljati bonuse zvestobe

Kako uporabljati bonuse zvestobe

Preden se udeležite programa zvestobe, morate nujno poznati osnove. Ko gre za izbiro stavnice, je enostavno bonus za stave na ešport lahko naredi veliko razliko. Torej je nekaj, na kar morate računati in zagotoviti, da ga temeljito razumete. Eden od vidikov, na katerega morate biti pozorni, je stopnja predvajanja in kaj je potrebno za napredovanje na lestvici programa zvestobe.

Stavnica ima lahko sistem odkupa, ki pretvarja točke v denarne nagrade. Nekatere igre in dejavnosti ponujajo več točk kot druge.

Pred aktivacijo bonusa preverite odstotek bonusa in najvišji znesek. Številne platforme za stave na ešport se ujemajo z vlogami za 100 %, nekatere pa do 200 %. Kar zadeva najvišji znesek bonusa, vsota nikoli ni fiksna. Lahko je od 100 do 200 $, vendar nekatera spletna mesta dajejo zvestim igralcem neomejene zneske bonusov. Razumeti morate dva koncepta, da izračunate, koliko ste upravičeni do vašega začetnega depozita.

Ko ste zvest igralec e-športa, boste lahko izkoristili veliko nagrad. Priljubljena možnost je denarni bonus, ki je kot dopolnitev vašega stavnega računa. Bonus vračila denarja je odstotek vaše stave. Več ko vstavite, več lahko prejmete kot vračilo denarja. Včasih lahko točke zvestobe zamenjate za denar.

Če stavite 50 $ na FIFA in dobite povračilo 50 $ ne glede na izid, se to šteje kot bonus za povračilo denarja. Druge prednosti programa zvestobe so redne vstopnice za turnirje, brezplačne kartice in prilagojene ponudbe. Dodatke in spominke lahko dobite tudi iz bonusa zvestobe. Nekateri veterani so si priigrali tudi bivanja v hotelih in potovanja.

Kako uporabljati bonuse zvestobe
Nasveti in triki za brezplačne stave

Nasveti in triki za brezplačne stave

Čeprav ste morda navdušeni nad e-športnim bonusom brez pologa, vedite, da so nekateri bonusi zvestobe omejeni na določene igre. Če je tako, se prepričajte, da znate igrati te igre. Če je ponudba omejena na CS: GO, se vprašajte, ali je to igra, ki jo uživate. Čeprav se 100 brezplačnih stav zdi privlačno vsakemu igralcu, kaj pa, če so namenjene samo igralcem Apex Legends?

Recimo, da prejmete promocijo vračila denarja za Call of Duty: Warzone, vendar še niste seznanjeni z igranjem? Ne vzemite bonus kode, specifične za igro, če ne veste, kako igrati omenjeno igro.

Še en nasvet za uporabo brezplačnih stav je, da nikoli ne zlorabljajte teh spletnih stavnih ponudb. Vaša najljubša esportsbook bo redno objavljal promocije zvestobe in jih celo pošiljal naravnost v vaš e-poštni nabiralnik. Zloraba teh funkcij je lahko skušnjava.

Ponudnik želi dobiti tudi donosnost naložbe, na enak način, kot vi želite pridobiti dobiček z dvigom dobitkov. Zato ne prekoračite največjega vložka, kot ga zahteva spletno mesto. V nasprotnem primeru se boste predstavili kot igralec s prednostjo in vaš vložek se bo takoj zmanjšal.

Nasveti in triki za brezplačne stave
Odgovorno igranje iger

Odgovorno igranje iger

Stave na ešport bi morale biti zabavne, vendar se je enostavno ujeti v trenutek. Če želite biti odgovoren spletni igralec iger, začnite z učenjem pravil. Kako igre delujejo in njihovi pogoji.

Prava zabava spletnih stav je sprejemanje premišljenih odločitev in ne odvisnosti od čiste sreče. To zahteva postavitev meja pri igranju iger. Načrtujte svoje stave na e-šport na določene dneve, kot so vikendi in prazniki, ne da bi posegali v družinski čas in vsakodnevno delo.

Ne pozabite nastaviti omejitve porabe. Vaše bančne kartice boste morda želeli obdržati stran. Ne pozabite, da lahko dolgotrajno igranje iger povzroči utrujenost možganov, zato se je dobro raztegniti in vzeti kratke odmore. Če menite, da imate težave z igrami na srečo, razmislite o samoizključitvi iz spletne stavnice za esport tako, da za nekaj časa zaprete svoj račun. Nazadnje, ne oklevajte in poiščite strokovno pomoč in finančni nasvet.

Odgovorno igranje iger