Napotitveni bonus

Bonusi za napotitev so podeljeni aktivnemu igralcu, ki pridobi prijatelja, da se pridruži spletnim mestom za e-športne stave. Ker je aktivni igralec na spletno stran napotil novega igralca, oba dobita bonus, ki je namenjen izboljšanju njihovega igranja. Če novi član napoti tudi prijatelja, bo dobil tudi bonus in tako naprej. Pogosto je to bonus brez depozita, ki je priložnost za igranje, ne da bi morali porabiti kakršen koli denar. To je metoda, ki jo pogosto ponujajo stavnice, ker ima številne prednosti za igralca, pa tudi za spletno stran.

Novemu igralcu pomaga, da dobi občutek o spletnem mestu, kako deluje, če ponuja tisto, kar išče. Če se, se bodo prijavili in začeli igrati s svojim denarjem. Tudi bonus brez pologa jih spodbuja, da poiščejo nove člane, ki se bodo želeli prijaviti, da bodo lahko uživali tudi ob bonusu brez pologa. To ustvarja verigo, ki pomaga, da spletno mesto za e-športne stave pridobi več igralcev in se bolje spozna.

Napotitveni bonus
Kako delujejo spletni bonusi za napotitev?Kako uporabljati napotitvene bonuseOpomniki
Kako delujejo spletni bonusi za napotitev?

Kako delujejo spletni bonusi za napotitev?

Ob prijavi bo novi igralec navedel, da ste ga napotili vi, aktivni član spletnega mesta. S tem boste prejeli bonus za napotitev, ki vam in najnovejšemu članu, ki ste ga napotili, omogoča igranje, ne da bi morali porabiti svoj denar.

Ta bonus boste našli v obvestilih vašega računa. Temu se reče tudi a bonus brez pologa. S tem bonusom boste lahko dali stave, ne da bi morali odšteti denar z vašega osebnega računa. Denar od bonusa boste lahko uporabili za nekaj stav.

Osebi, ki ste jo napotili, bo prav tako pripisan znesek in bo lahko napotil nekatere ljudi, da prejmejo bonus za napotitev. Za novega člana je to idealno, da dobijo občutek, kako izgleda spletno mesto, in ugotovi, ali ponujene storitve ustrezajo njihovim pričakovanjem. Za aktivnega člana je to majhna nagrada, ker je lahko širil dober glas o teh spletnih mestih za stave na ešport.

Kako delujejo spletni bonusi za napotitev?
Kako uporabljati napotitvene bonuse

Kako uporabljati napotitvene bonuse

Prepričajte se, da veste, koliko referenc lahko navedete, saj je v vašo korist, da promovirate naše najboljša spletna mesta za ešportne stave. Vsakič, ko se bo nov član prijavil z vašim imenom kot referenco, boste prejeli bonus za napotitev. Da bo za vas najbolj ugodno, lahko naše spletno mesto delite na svojih platformah družbenih medijev ali se o nas pogovarjate s prijatelji in družino. To je zelo enostaven način za dostop do brezplačnih stav, ki vam lahko omogočijo zmago in nadaljevanje brezplačnih stav!

Vendar je zelo pomembno, da si ogledate pogoje in politike vašega bonusa, saj imajo nekateri datume poteka. Običajno morate bonus izkoristiti manj kot 30 dni po prejemu. Vendar pa se lahko v tem časovnem obdobju odločite, da boste zbrali svoje bonuse in jih uporabili vse naenkrat, tako kot jih lahko uporabite ločeno. Glede na vaš slog igranja imata obe možnosti svoje prednosti in slabosti.

Če se odločite za uporabo bonusov enega za drugim, ko jih prejmete, vam omogoča brezplačno preizkušanje številnih različnih vrst stav. En bonus lahko vstavite v igro, drugega v drugo igro in tako naprej. Zagotovo ne boste pozabili na datume poteka, saj bonuse porabite takoj.

Prav tako vas bodo te brezplačne igre takoj motivirale, da poskusite pridobiti več prijateljev, da se prijavijo, da boste lahko prejeli več bonusov. Vendar je to nevarno glede odvisnosti od iger na srečo in stav.

Prepričajte se, da lahko ostanete pod nadzorom, in če ne, prenehajte obiskovati spletna mesta za ešportne stave. Druga negativna točka bi bila, da če želite narediti veliko stavo, ne boste imeli druge izbire, kot da uporabite svoj denar, medtem ko boste, če boste zbrali svoje bonuse, lahko stavili več brez porabe.

Če se odločite zbrati svoje bonuse in jih uporabiti vse naenkrat, vam omogoča, da naredite večjo stavo in imate možnost, da dobite več. Tudi zato, ker igrate vse naenkrat, vam stave ne preidejo v navado, kar bi lahko pomagalo pri preprečevanju odvisnosti od iger na srečo. Vendar pa morate biti pri tej metodi zelo previdni, saj bodo vsi bonusi za napotitev imeli različne datume poteka.

Bilo bi zelo žalostno, če bi kaj napačno izračunali in na koncu izgubili denar, ker ste predolgo čakali. Za razliko od tega, če bonuse uporabljate enega za drugim, je manj verjetno, da boste poskusili različne vrste stav, saj boste v isti igri najverjetneje uporabili vse svoje bonuse hkrati.

Kako uporabljati napotitvene bonuse
Opomniki

Opomniki

Ostanite zvesti sebi

Ne pozabite, da ste vi tisti, ki najbolje poznate sebe. To so le nasveti in triki, ki vam dajejo splošno predstavo o tem, kaj lahko storite s svojim napotniškim bonusom, vendar ta seznam ni izčrpen. Svoje bonuse lahko porabite tako, kot želite, vi pa ste edini, ki ve, kaj je najboljše za vaš tip igranja in kaj želite doseči.

Odgovorno igranje

Vedno igrajte odgovorno. Prepričajte se, da obstajajo omejitve vaših vlog in da vam stave ne postanejo navada. Prepričajte se, da zaščitite sebe in druge ter da imate politiko samodejne izključitve, če vam stvari uidejo izpod nadzora. Zdravo si je privoščiti odmor, je celo zelo koristen. Stave niso sinonim za zmago in zmaga ni sinonim za vedno zmago. Če vi ali nekdo, ki ga poznate, potrebujete pomoč pri odvisnosti od stav, so viri na voljo, jih preverite. Stave morajo biti prijetne in občasne, zato poskrbite, da tako tudi ostane!

Opomniki