Vse o stavah na Gambit Esports

Gambit Esports je vrhunska e-športna ekipa iz Rusije. Ekipa v lasti ruskega telekomunikacijskega podjetja MTS je bila sprva znana kot Gambit Gaming. Gambit je bil ustanovljen januarja 2013 po prevzemu stare ekipe League of Legends Moscow Five. Apex Legends, Dota 2 in Valorant so med igrami, v katerih ima Gambit najboljše ekipe za e-šport. Imel je ekipo v igri League of Legends, ki je tekmovala skozi celotno serijo evropskega prvenstva League of Legends. Ekipa je pred tem sodelovala tudi v celinski ligi League of Legends.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward in Genja so bili začetni igralci v ekipi Gambit's League of Legends. Ta slavna ekipa je zmagala na IEM Global Challenge Katowice manj kot teden dni po ustanovitvi. Gambit Esports je bila prva ekipa zunaj azijske celine, ki je premagala dve najboljši ekipi Južne Koreje na poti do prvenstva.

Vse o stavah na Gambit Esports
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Igralci Gambit Esports

Ekipa je marca 2020 na svetovnem prvenstvu IEM, ki je potekalo v Nemčiji, končala na tretjem mestu in izgubila le eno tekmo. Gambit se je dvakrat uvrstil med najboljše tri v Evroligi LCS, ki je gostovala v nemškem Kölnu. Debitantsko leto ekipe se je končalo z zmago na IEM Kölnu. Z leti se je Gambit razvil in postal med najbolj priljubljenimi e-športnimi ekipami na svetu.

Ekipa Dota 2 ponuja zvezdniški seznam na različnih tekmovanjih. Ta mednarodna reprezentanca je bila sestavljena konec leta 2021 in trenutno tekmuje v drugi diviziji DPC EEU. Igralca sta Aleksey Sviridov, alias Smiling CARRY (Belorusija) in Maksym' Mellojul' Pnov (Ukrajina).

Vsi ostali člani v Doti 2 so Rusi, vključno z Vasilijem Šiškinom, alias AfterLife. Druga sta Oleg 'sayuw' Kalenbet in Nikita Balaganin alias pantomem. Glavni trener ekipe je Timur' Ahilles' Kulmukhambetov. Generalni direktor je Aleksandr 'StrangeR' Solomonov, Ivan Karpov pa alias ivan_4sv je upravitelj.

Gambit ima tudi seznam v Apex Legends, ki ga sestavljajo trije igralci in menedžer Alexander 'Sweetypotz' Scherbakov. Drugi igralci so Leonid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko in Konstantin Kozlov alias Hardecki. Vsi igralci so Rusi, razen Artyca, ki je Ukrajinec.

Seznam Valoranta obsega sedem ruskih članov. Med igralci je tudi Vladimir 'Kayos' Ivanović, vodja ekipe. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz' nAts' Akhmetshin in Nikita' d3ffo' Sudakov so tudi igralci Valorant za Gambit Esports. Naumov Bogdan Sheydos in glavni trener Andrej Šolohov, alias Engh, dopolnjujeta seznam.

Najmočnejše igre Gambit Esports

Trenutno ima ekipa nabor na treh tekmah. Tem trem so se veliko osredotočili, zaradi česar so postali močnejši.

Dota 2

Gambit je oblikoval a Dota 2 sekciji maja 2017. Postava Dota 2 je osvojila medalji podprvakov v Katowicah in Hamburgu na svetovnem prvenstvu ESL One. Gambit Esports je končal na tretjem mestu in tako osvojil bronasto medaljo v Singapurju na ONE eSports. Ekipa se je skoraj uvrstila na glavno tekmovanje leta, The International v Šanghaju. To je bilo potem, ko so bili drugouvrščeni pri mladoletnih v Kijevu in Bukarešti. V sezoni DPC 2018-19 Major v Moskvi se je ekipa uvrstila med osem najboljših ekip.

Apex Legends

Gambit Esports je odprl podružnico Apex Legends avgusta 2019. Ekipa je imela fantastičen tek v tej disciplini na svoji prvi tekmi LAN in dosegla finale turnirja v Krakovu. Do leta 2020 je bil Gambit Esports med najboljšimi tremi evropskimi ekipami na celini. Gambitova ekipa Apex je bila 18 tednov najbolj uvrščena evropska ekipa.

Valorant

Septembra 2020 je Gambit začel Valorant divizije. Ekipa je zmagala na dveh tekmovanjih na tekmovanju CIS in domov odnesla bronasto medaljo. Skupina Valorant je bila prva ekipa CIS, ki je zmagala na VCT Masters konec marca 2021. Gambit Esports je avgusta zmagal na VCT EMEA Challengers. Podobno je septembra ekipa zasedla prvo mesto na VCT Masters v Berlinu. Ekipa je zasedla drugo mesto na uvodnem turnirju Valorant Champions decembra.

Zakaj je Gambit Esports priljubljen?

The e-športna ekipa je zbral na milijone sledilcev z vsega sveta. Gambit Esports je uspel vzpostaviti partnerstva s priznanimi blagovnimi znamkami, kar je pripomoglo k njihovemu napredku.
Med partnerji sta WASD.TV in Abios. Interaktivna medijska platforma WASD.TV je storitev pretakanja, na podlagi katere MTS razvija različne odločitve pri igranju iger, profesionalnem eSportu in multimedijskih vsebinah. Gambit Esports je ključni partner platforme.

Abios je od leta 2013 pomemben B2B vir podatkov in statistik o e-športih. Njihov API zagotavlja najbolj podrobne informacije in najbolj obširno pokritost tekem, zaradi česar je idealen za vse zahteve po podatkih.

Zakaj je Gambit Esports priljubljen za stave?

Kljub izgubi ključnih igralcev in zamenjavi jezikov je ekipa Gambit Esports v LoL že drugo leto zapored osvojila IEM Köln. To je bil šesti zaporedni cilj ekipe med najboljšimi tremi na dogodku IEM, s čimer je njihova ligaška ekipa dobila neuradni naziv "Masters of Intel Extreme Masters"

Gambit Esports je edinstven po tem, da igrajo različne znane eSport ekipe, kar olajša odkrivanje spletnih stav Gambit Esports. Najti ga bo enostavno stavne kvote v njihovih ekipah Dota 2, Apex Legends in Valorant. Poleg tega bo kmalu na voljo nekaj razburljivih e-športnih tekmovanj z ekipami Gambit, kot je Valorant Champions.

Nagrade in rezultati Gambit Esports

Valorant

Ekipa je na različnih tekmovanjih osvojila več kot 450.000 $. Leto 2021 je bilo zelo uspešno za ekipo, ko so osvojili 150.000 $ in 225.000 $ v Valorant Champions 2021 in VCT 2021: 3. faza Masters Berlin. Gambit Esports je zmagal na VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoff in VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1.

Gambit Esports je na začetku leta zmagal v štirih izdajah turnirjev VCT 2021. To so bili CIS Stage 1 Challengers 2, CIS Stage 1 Masters in CIS Stage 2 Challengers 2.

Apex Legends

Pred prvim svetovnim prvenstvom v tej disciplini Gambit Apex Legends postava je bila objavljena avgusta 2019. Gambitova ekipa redno tekmuje v finalih mednarodnih turnirjev in je prva in edina evropska ekipa, ki je osvojila tri evropske kvalifikacije ALGS. Ekipa je na različnih tekmovanjih osvojila več kot 160.000 $. Letos je ekipa končala na tretjem mestu v ALGS: 2022 Split 1 Playoff – EMEA, kjer je prejela nagrado 25.000 $.

Vendar so imeli v letu 2021 mešane rezultate. Začeli so z zmago na ALGS Winter Circuit #4 – Evropa in leto končali z zmago v ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA. Na zadnjem turnirju so osvojili 30.000 $. Vendar so med letoma končali na osmem mestu v prvenstvu ALGS Championship 2021 -EMEA in osvojili 15.025 $ po zmagi na GLL Masters Spring -Show Match. Zasedli so tudi drugo in tretje mesto v GLL Master Spring -Europe in ALGS Winter Circuit Playoff -EMEA. Leta 2020 je ekipa zmagala na ALGS Online #3 -Europe in ALGS Summer Circuit #1 -EMEA.

Dota 2

Ekipa je najuspešnejša Gambit oprema. Ekipa Dota 2 je na različnih tekmovanjih osvojila več kot 700.000 $. Ta mednarodna reprezentanca je bila sestavljena konec leta 2021 in trenutno tekmuje v drugi diviziji DPC EEU. Gambit se še ni kvalificiral The International, glavni dogodek v najbolj priljubljeni MOBA v CIS, a ekipa cilja na to.

Kljub manjšemu številu prvih ciljev na turnirjih je imela ekipa komercialni uspeh na istih turnirjih. Osvojili so 54.000 $ in 42.000 $ v StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 3 in WePlay! Bukovel! Minor 2020 oz. Prej so na različnih turnirjih skupaj osvojili 470.000 $. Največ jih je bilo iz The Bucharest Minor in StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 1, kjer sta osvojila po 70.000 $ vsak po drugem mestu.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Gambit Esports

Nasmejani vitez

Uradno znan kot Aleksej Sviridov, 20-letni beloruski igralec je delaven, miren in razumen. On igra vlogo Carryja v Doti 2, ki od igralcev zahteva, da sprejmejo pravilno odločitev, in v tem pogledu je bil do zdaj uspešen.

Mellojul

21-letni ukrajinski igralec je uradno znan kot Maksym Pnov. Mellojul je timski igralec, ki se ne boji prevzeti odgovornosti. Zaradi njegovega globokega nabora junakov in sposobnosti, da se počuti udobno v različnih ekipnih strategijah Dota 2, izstopa med svojimi kolegi. Na svojih družbenih omrežjih in Twitchu je zbral na tisoče sledilcev.

AfterLife

25-letni Vasilij Šiškin je tih in ni zgovoren IRL. Afterlife je eden najbolj izkušenih offlanerjev v CIS. Na svojem prvem turnirju Dota 2 je igral leta 2016, eno leto pred ustanovitvijo prve ekipe Gambit za Dota 2.

Redgar

Nadarjena oseba, ki je strokovnjak za vse. Igor je dosegel stopnjo velemojstra v League of Legends na EUW in najboljših 100 v Hearthstoneu ter zmagal na prvenstvu univerzitetne lige v Moskvi v Counter-Strike: Global Offensive. 24-letni Rus je uradno znan kot Igor Vlasov.

Kje in kako staviti na Gambit Esports?

To je vznemirljiv trenutek za igranje na Gambit Esports ekipe, saj tekmujejo z najboljšimi v panogi. 1xBet, Betway, Betwinner, Pixel.bet in Betfair so najboljša spletna mesta za e-športne stave za iskanje kvot Gambit Esports.

Ko igralci stavijo na zmago katere koli ekipe Gambit eSports, imajo možnost zaslužka. Vendar pa so nekatere ekipe boljše od drugih in so lahko varnejša možnost. Gambit ima močno ekipo Dota 2. Marca 2021 je Gambit Apex zasedel tudi prvo mesto na evropski lestvici.

Gambit Valorant je bila prva ekipa iz lige CIS eSports, ki je zmagala na VCT Masters. Ilya "Toose" Chernyshov, igralec Gambit Fortnite, je bil tudi del zmagovalnega dueta na DreamHack Open Tekmovanje Fortnite Duo.

Kakšna je najboljša strategija za stave na Gambit Esports?

Igralci lahko izbirajo med različnimi možnostmi stav, ki jih lahko brezplačno preizkusite. Toda uporabniki morajo biti pripravljeni vložiti čas za raziskovanje in razvoj svojega razumevanja posebnih tehnik stav. Strategija bo dolgoročno nedvomno koristila igralcem za e-športne stave.

Stave pred tekmo so eden najboljših načinov za stave na vsako ekipo Gambit Esports. Stave bodo lahko stavile na določene trge pred začetkom tekme eSports. Poleg standardnih trgov za zmagovalce tekem bodo nekatere stavnice igralcem omogočile tudi stave na druge dogodke, specifične za igro.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak