Invictus Gaming

Invictus Gaming, prej Catastrophic Cruel Memory, je kitajska organizacija za e-šport. To organizacijo s sedežem v Šanghaju je leta 2011 kupil priznani poslovnež, znan kot Wang Sicong, sin enega najbogatejših ljudi na Kitajskem, imenovanega Wang Jianlin. Me Sicong ga je kupil za približno 6 milijonov dolarjev, kasneje pa je ekipo preimenoval v Invictus Gaming, da bi napredoval na profesionalni sceni esporta v državi.

Invictus Gaming je bil usojen kot slavna eSport ekipa, predvsem zato, ker je začela s trdnimi temelji, ki jih je ponudil Catastrophic Cruel Memory, verjetno ena najmočnejših ekip eSports na Kitajskem.

Invictus Gaming
Ekipa

Ekipa

Ekipa Invictus Gaming ima več kot sto aktivnih igralcev. Različni igralci so specializirani za različne ešportne igre. Razvrščeni so tudi na podlagi dejavnikov, kot so izkušnje in pretekla uspešnost. Igralci prihajajo iz drugih držav, vključno s Kitajsko, Korejo, Malezijo, Singapurjem, Indonezijo, Avstralijo, Hongkongom, Macaom, Rusijo in Združenim kraljestvom. Vendar pa je približno 70 % igralcev iz Kitajske.

Z leti je bil uspeh podjetja Invictus Gaming zasidran na njegovem osebju. Skozi leta so nekateri najboljši igralci na svetu, ki so igrali za to ekipo, Zhou Yi, Chan Kien, Jun Wen, Jin Zhiyi, Hu Liangzhi, Song Eui, Luo Feichi, Gao Zhen Ning, Wang Liu Yi, Wong Chuan, Kang Dong Wen Bo, Zeng Hongda, Lee Ho Seong, Zhilei Xu, Jiang Cen, Ye Zhibiao, Bin Fu, Luo Yinqi, Chen Yao, Gao Tianpeng, Xu Zichen, Hang Zou, Xiang Hu, Wang Lei, Liu Mou, Heyang Li, Sun Yalong in Ou Peng.

Ekipa
Dohodek Invictus Gaming

Dohodek Invictus Gaming

Invictus Gaming je v 11 letih poslovanja zaslužil skoraj 15 milijonov USD. Velik del tega prihodka je prišel s sodelovanjem na 560+ turnirjih. Predvsem je Dota 2 ustvarila največ prihodkov za ekipo, kar predstavlja približno 55 % celotnega prihodka. Na drugem mestu je League of Legends, ki prispeva 21 %, StarCraft 2 pa prinaša 4 %.

Pri razvrščanju na podlagi držav igralcev, Kitajski igralci so prinesle najvišje prihodke, ki predstavljajo 71,4 % vseh prihodkov. Sledita ji Malezija z 12,5 % in Republika Koreja z 11,4 %. Preostale države prispevajo manj prispevajo ostalo.

Dohodek Invictus Gaming
Člani Invictus Gaming

Člani Invictus Gaming

Ekipo Invictus vodi ekipa kot katero koli drugo e-športno ekipo. Nekatere pomembne omembe vključujejo glavnega trenerja Ding Yu-Bo, pomočnika trenerja pa Siu Keunga. Ekipa upravlja g. Zhu Song-Ge, ki ga nadomešča Chen Zi. Ekipa ima tudi analitika Gao Ya-Qija in prevajalca Jin Ming-Kuija

Člani Invictus Gaming
Najmočnejše igre Invictus Gaming

Najmočnejše igre Invictus Gaming

Dota in Dota 2

Invictus Gaming je imel najboljše predstave v Doti in Dota 2. Ekipa je zasedla tretje mesto na svetovnem prvenstvu v Doti leta 2011 in zmagala na SMM Grand National Dota prvenstvu, ki je potekalo naslednje leto. Takrat je ekipa že prešla na Doto 2. Ekipa je postala ena najboljših e-športnih ekip, potem ko je zmagala na mednarodnem turnirju 2012 in osvojila veliko nagrado 1 milijon dolarjev. Ekipa je v preteklih letih ostala dosledna na največji stopnji, čeprav se je seznam ekipe nenehno spreminjal.

liga legend

Ko se je Catastrophic Cruel Memory preimenoval v Invictus Gaming, je ekipa že zmagala na reginalnem finalu WCG China 2011. To je bil dober začetek za ekipo, saj se je v večini še naprej dobro odrezala turnirji League of Legend V letu 2020 je ekipa zaključila redno pomladno sezono LPL z rekordnimi 14 zmagami in le dvema porazoma.

StarCraft 2

Invictus Gaming ima tudi dober ugled v svetu ešporta StarCraft na podlagi njihovih rednih nastopov na različnih StarCraft turnirjih in dogodkih. Dohodek od igre ne odraža, kako dobra je ekipa v primerjavi z drugimi igrami, kot sta Dota 2 in League of Legends, samo zato, ker denarna nagrada na turnirjih StarCraft običajno ni tako visoka kot v takšnih igrah.

Druge ešportne igre, v katerih igra ekipa Invictus Gaming, vključujejo CrossFire, Hearthstone, Rainbow Six Siege, Counter-Strike: Global Offensive in Overwatch.

Najmočnejše igre Invictus Gaming
Zakaj je Invictus Gaming priljubljen?

Zakaj je Invictus Gaming priljubljen?

Invictus Gaming je ena najbolj priljubljenih e-športnih ekip na svetu. To še posebej velja za igralce, ki uživajo v stavah esports dogodki in turnirji. Spodaj so poudarjeni nekateri glavni razlogi za priljubljenost.

Doslednost

Invictus Gaming se je že dolgo izkazal izjemno dobro, zlasti v igrah Dota 2 in League of Legends. To igralcem vliva veliko zaupanja, da stavijo na zmago v večini svojih iger, še posebej, ko igrajo proti podrejenim igralcem.

O ekipi se pogosto piše

Zaradi dejstva, da je Invoctus vrhunska e-športna ekipa, mnogi navdušenci nad e-športom običajno objavljajo zanesljive vsebine o ekipi. To vključuje sezname, trenutno formo in prejšnje nastope. Kupci lahko kadar koli zlahka dostopajo do teh informacij. Takšne informacije igralcem olajšajo analizo ekipe in sprejemanje bolj informiranih odločitev o stavah.

Predstavljajo ga številne platforme za stave na ešport

Številna spletna mesta za e-športne stave ne ponujajo veliko različnih trgov za e-šport, kot pri običajnih športnih stavah. Posledično se igralci običajno težko držijo koraka z ekipo. Znano je, da Invictus Gaming sodeluje na večini večjih e-športnih turnirjev in dogodkov, ki so običajno predstavljeni na najboljša spletna mesta za ešportne stave. Igralci tako lahko vedno najdejo platformo, ki ponuja trge stav na igre Invictus Gaming, kadar koli se odvija večji dogodek.

Faktor zabave

Gledanje igre Invictus Gaming je običajno zelo zabavno. Zaradi neverjetnih veščin, prikazanih v večini njihovih iger, je gledanje običajno vredno.

Zakaj je Invictus Gaming priljubljen?
Nagrade in rezultati Invictus gaming

Nagrade in rezultati Invictus gaming

Povabilni turnir Asia StarCraft II 2012

Kot že ime pove, je bil ta turnir vabilna ekipna liga, v kateri je nastopilo osem ekip, ki predstavljajo različne azijske države. Gostila ga je Tajvanska eSports League in je imel nagradni sklad 40.000 USD. Invictus Gaming je uspel osvojiti tretje mesto in prejel nagrado v višini 40.000 USD.

PLU StarCraft II Team League, 3. sezona, 2012

Ta dogodek StarCraft II je bil odigran v krožnem formatu, v katerem je sodelovalo osem najboljših ekip eSport. Nagradni sklad je znašal približno 6.300 USD. Dogodek je potekal na kitajskem strežniku, glavni sponzor pa je bil Alienware. Invictus Gaming je zmagal na turnirju in osvojil 3.142 USD.

Liga prvakov v e-športu (ECL) 2014

ECL je bil profesionalni turnir, ki je predstavljal igre Dota 2, StarCraft II in Hearthstone. Organiziral ga je CESPC in je imel nagradni sklad približno 10.000 $. Uporabljena je bila oblika dvojne eliminacije med najboljšimi petimi. Vse odigrane tekme so bile 1 proti 1, razen tekme-3, ki je bila 2 proti 2. Invictus Gaming je osvojil prvo mesto in prejel 4.831 $.

StarCraft League 2015

Turnir StarCraft lige 2015 je vključeval nekaj dobro uveljavljenih in priznanih ekip, zaradi česar je bilo eno najhujših tekmovanj v tistem času. Nagradni sklad je znašal približno 16.000 $. Format je vključeval dvojni krog, iz katerega so vrhunske ekipe nadaljevale v končnico. Invictus Gaming je končal na drugem mestu in prejel 6.400 $.

Neo zvezdna liga 2016/2017

Ta dogodek je leta 2016 organiziral NeoTV, gostoval na kitajskem strežniku. Sledil je dvojnemu krogu, iz katerega so zmagovalci nadaljevali v končnico. Denarna nagrada je bila približno 29.000 $. Invictus Gaming je osvojil prvo mesto in domov odnesel denarno nagrado v višini 14.513 $. Isti dogodek se je zgodil naslednje leto v Šanghaju. Invictus Gaming je še vedno osvojil prvo mesto in prejel 8.850 $.

Ekipa je skozi leta pokazala impresivne predstave. Čeprav so zgoraj naštete predstave vredne pozornosti, je v zgodovini ekipe zapisanih več velikih zmag. V preteklih letih je le nekaj dogodkov prispevalo več kot 1.000.000 $. Sem spadajo Dota 2, League of Legends, ki je prispevala 8.169.612,24 in 3.991.850,16 $ k skupni vrednosti 15 milijonov $.

Nagrade in rezultati Invictus gaming
Najboljši/priljubljeni igralci Invictus Gaming

Najboljši/priljubljeni igralci Invictus Gaming

Pesem Eui-jin

Song Eui-jin, bolj znan po svojem igralnem vzdevku, je specializiran za igro League of Legends na položaju srednjega pasu. Svojo kariero je začel leta 2011 pri 14 letih v Koreji. S svojim vzornim nastopom je utrdil svoj položaj enega najboljših igralcev na svetu League of Legends. Pomagal je tudi pri rasti konkurenčne scene igre na mednarodni ravni. Rookie se je leta 2014 prijavil za Invictus Gaming in ekipi pomagal osvojiti svetovno prvenstvo leta 2018.

Hu Liangzi

Hu Liangzi, znan tudi po svojem uporabniškem imenu Kaka, je kitajski igralec, star 29 let. Specializiran je za Doto 2 in je z igranjem na 96 turnirjih zaslužil več kot 2,3 milijona dolarjev. Na Kitajskem je uvrščen kot 6. najboljši igralec in je 31. najboljši igralec na svetovni lestvici.

Zeng Hongda

Zeng Hongda, znan tudi kot Faith, je 30-letni igralec iz Kitajske. Igra Doto 2 za ekipo Invictus Gaming in je trenutno uvrščen na 13. mesto na seznamu najboljših kitajskih igralcev e-športa. Zeng je osvojil 1. mesto na več kot osmih velikih turnirjih in ligah. V svoji karieri je zaslužil tudi več kot 1,7 milijona USD.

Najboljši/priljubljeni igralci Invictus Gaming
Kje in kako staviti na Invictus Gaming?

Kje in kako staviti na Invictus Gaming?

Stave na Invictus Gaming so razmeroma enostavne. Moraš poiščite spletno mesto za stave ki za začetek ponuja esport med trgi stav. Nato morate zagotoviti, da trgi za ešportne stave vključujejo igre in turnirje, ki jih igra ekipa Invictus Gaming. Vse, kar vam preostane, je, da se prijavite za račun in ga nakažete, da boste lahko oddali stavo. Nato lahko poiščete igro, ki vključuje Invictus Gaming, in položite stavo.

Večina stavnic običajno ponuja različne vrste stav, med katerimi lahko izbirate, odvisno od dejavnikov, kot sta vrsta igre in predvidljivost igre. Ko izberete pravo mesto za stave, upoštevajte ugled in možnosti plačila.

Postopek stav se lahko nekoliko razlikuje na različnih spletnih mestih za stave na eSports. Vendar osnovni postopek vključuje izbiro želene vrste stav in najboljših kvot glede na vašo stavno strategijo. Nato lahko določite znesek za stavo in položite stavo. Če stanje na računu zadostuje za pokritje stave, bo stava uspešno oddana. Odvisno od vrste stave boste morda morali staviti tudi pred začetkom igre.

Kje in kako staviti na Invictus Gaming?