Pregled stavnice Gunsbet - Account

GunsbetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
Bonus
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Gunsbet is not available in your country. Please try:
Account

Account

Preden lahko dostopate do spletnega mesta GunsBet, morate najprej ustvariti račun. Eno najpogostejših vprašanj potencialnih uporabnikov GunsBeta je, kako se prijaviti.

To je začetni korak v procesu za katero koli stran za stave na e-šport. Tehnika je preprosta in je sestavljena iz le nekaj stopenj, ki jih morajo igralci opraviti.

Kako odpreti/registrirati račun

Spodaj so navedene druge težave z računom ali poizvedbe, na katere lahko naleti večina igralcev. To je pogosto vir največje skrbi med stavnicami. Postopek registracije in morebitna vprašanja o računu so spodaj razdeljeni na faze. Vsak je preprost in traja le nekaj minut.

Igralci iger na srečo, ki se želijo pridružiti Gunsbetu, lahko to preprosto storijo tako, da obiščejo spletno stran. Postopek je preprost, zato boste za nastavitev računa potrebovali le nekaj minut. Če se želite pridružiti igralnici Gunsbet, morate najprej opraviti naslednje korake:

 • Pojdite na levo in kliknite zeleni gumb "Prijava".
 • Vnesite svoj e-poštni naslov in močno geslo.
 • Potrdite svojo državo, izberite svojo valuto in potrdite polje, da potrdite, da ste stari najmanj 18 let.
 • Predlagamo, da pozorno preberete Pogoje in Izjavo o zasebnosti, preden ju sprejmete.
 • Za začetek kliknite »Prijavi se zdajgumb !".
 • Izpolnite podatke o svojem profilu in jih shranite.

Preverjanje računa

Ključnega pomena je, da med ustvarjanjem računa vnesete točne osebne podatke, saj bo moral vsak igralec pozneje opraviti postopek preverjanja. Igre na srečo so zelo odgovorna panoga in novi igralci se tega na splošno ne zavedajo.

Kljub temu novi igralci oklevajo dati dokumentacijo spletni igralnici, če se jih ne bojijo.

Za potrditev svojega računa morajo igralci predložiti dokazila o identifikaciji, naslovu in načinu plačila, ki se uporablja za financiranje njihovih računov, npr

 • Kopija njihovega potnega lista, vozniškega dovoljenja ali nacionalne osebne izkaznice.
 • Kopija bančne kartice, ki se uporablja za nakazilo.
 • Kopija računa za komunalne storitve.

Kako se prijaviti

Po zaključku registracijskega postopka bodo igralci stav verjetno želeli sodelovati v eni od številnih priložnosti za stave na e-šport pri GunsBet.

Če želite začeti dostopati do vseh storitev in funkcij spletnega mesta, se morate najprej prijaviti v svoj račun. Prijava je prav tako preprosta kot prijava.

 1. Pojdite na spletno mesto GunsBet.
 2. Kliknite oranžni gumb za prijavo na vrhu leve stranske vrstice.
 3. Vnesite svoj registrirani e-poštni naslov in geslo.
 4. Kliknite zeleni gumb za prijavo in uživajte v stavah na e-šport na GunsBet.

Kako odkleniti račun

Ni dobra novica, ko iz svoje priljubljene igralnice prejmete sporočilo, da je bil vaš račun blokiran. Igralnica Gunsbet lahko blokira račun iz različnih razlogov, vključno s preveč neuspelimi poskusi prijave, neuspelim postopkom preverjanja, kršitvami določil in pogojev ter drugim vprašljivim vedenjem.

Na tej točki igralci domnevno razmišljajo o tem, kaj lahko storijo, da bodo njihovi računi odklenjeni. Predlagamo, da takoj pošljete e-pošto podpori za stranke.

 1. Odprite e-pošto, povezano z vašim računom GunsBet.
 2. Ustvarite e-poštno sporočilo in ga naslovite na support@gunsbet.com.
 3. Vnesite besede "(Račun #) je bil blokiran." v zadevi.
 4. Tukaj so podrobnosti, ki jih morajo igralci vključiti v telo e-pošte:
 • Dobro začrtan opis vaših podrobnosti o registraciji.
 • Naprava, ki jo je igralec uporabil za ustvarjanje računa.
 • Skenirana kopija osebne izkaznice in drugih osebnih dokumentov ter osebnega računa plačilnega sistema, s katerim se polni igralni račun. Ne pozabite, da morajo biti vsi skeni v formatu PDF.

Kako zapreti račun

Igre na srečo so zabaven hobi, vendar lahko postanejo odvisnost s pomembnimi posledicami za nekatere posameznike. Odvisniki od iger na srečo lahko uničijo vse, kar imajo, vključno s svojimi hišami, trpijo pa lahko tudi njihove povezave z ljubljenimi.

Najboljša stvar za igralca v tej situaciji je, da se obrne na podporo strankam in razišče njihove alternative. Na voljo je več rešitev in igralci se morajo zavedati, da če trajno deaktivirajo svoj račun, ga ne bodo mogli znova odpreti.

Če želite zapreti svoj račun, morate:

 1. Odprite e-poštni račun, povezan z vašim računom GunsBet.
 2. Prosim kontaktirajte support@gunsbet.com.
 3. Vnesite "ZAHTEVA ZA IZBRIS MOJEGA RAČUNA." v polju Zadeva.
 4. Pošljite jim e-poštno sporočilo s prošnjo, naj deaktivirajo vaš račun iz njihove baze podatkov in izbrišejo vse podatke, ki jih imate pri njih.