Hitra plačila

Ko igralec zadene stavo in vidi, da so ti dobitki prikazani v stanju računa na svojem stavnem mestu, je povsem naravno, da si želi čim prej pridobiti dostop do teh sredstev. Čas, ki je potreben za obdelavo dvigov na spletnih mestih za hitro plačevanje stav, se močno razlikuje glede na panogo stav, pri čemer so nekatera spletna mesta hitrejša od drugih.

Kaj je spletno mesto za stave za hitro plačevanje?

Kaj je spletno mesto za stave za hitro plačevanje?

Hitro spletno mesto za plačevanje eSport omogoča igralcem, da hitro dvignejo svoja sredstva, pri čemer so časi obdelave zdaj za nekatere platforme le 30 minut. Številni dejavniki lahko vplivajo na to, kako dolgo traja obdelava zahteve za umik, pri čemer ima izbrani plačilni procesor vlogo tudi pri tem, koliko časa traja, da so sredstva na voljo igralcu kot porabljena gotovina.

Na spletnih mestih za stave so običajno na voljo različne možnosti dviga, pri čemer sta priljubljeni VISA in Mastercard ter PayPal in celo prenos neposredno na igralčev bančni račun. Spletno mesto za stave s hitrimi plačili bo obdelalo igralčevo zahtevo za čim hitrejši dvig sredstev, pri čemer se praviloma izogne daljšemu od nekaj ur, ob predpostavki, da se ne pojavijo nobene težave.

Ko stavna družba obdela zahtevo in izda sredstva za dvig, je za dokončanje postopka prepuščeno ponudniku plačil, ki ga je igralec izbral.

Kaj je spletno mesto za stave za hitro plačevanje?
Najhitreje plačljiva spletna mesta za eSport v letu 2021

Najhitreje plačljiva spletna mesta za eSport v letu 2021

Kot smo ugotovili zgoraj, se spletna mesta za spletne stave eSports lahko močno razlikujejo glede na čas, ki ga potrebujejo za obdelavo zahtev za umik in prejemanje denarja strankam. Tukaj je top 10 najhitreje plačljivih spletnih stavnic v letu 2021.

BetVictor

To spletno mesto za stave ponuja možnost hitrega dviga VISA Direct in obdela zahteve za dvig v 30 minutah. VISA Direct zagotavlja dostavo sredstev v realnem času z uporabo podatkov igralčeve kartice.

PariMatch

Tako kot pri BetVictor, PariMatch ponuja možnost neposrednega dviga VISA in poskuša obdelati zahteve za umik v 30 minutah.

Bet365

To hitro plačljivo spletno mesto za spletne stave uporablja hitre dvige prek Netellerja in ima igralcem na voljo druge ponudnike plačil. Bet365 obdela zahteve za umik za dobitke strank v 12 urah, ob predpostavki, da se ne pojavijo nobene težave, kar bi lahko povzročilo zamude.

SBK

Spletno mesto za stave SBK je na našem seznamu, saj imajo na voljo nekaj najhitrejših dvigov Trustly. Čas obdelave zahtev za umik je 1-2 dni.

Betway

Hitri dvigi so ponovno na voljo prek VISA Direct z Betway, zahteve za umik pa so običajno obdelane v 12 urah.

William Hill

To priljubljeno spletno mesto za stave s fizičnimi trgovinami lahko zagotovi nekaj najhitrejših dvigov debetnih kartic, ki so trenutno na voljo. William Hill obdela zahteve za umik v 1-3 dneh.

Betfair

Če igralec želi hitre dvige PayPal, potem Betfair ponuja med najhitrejšimi. Zahteve za umik se obdelajo v 4-24 urah.

888 Šport

To spletno mesto za stave, ki ponuja tudi spletno igralnico, ponuja nekatere najhitrejši razpoložljivi dvig denarja MuchBetter – igralcem omogoča hiter dostop do svojih dobitkov. Po odobritvi zahteve za umik je plačilo običajno obdelano v 2-3 dneh.

BoyleSports

BoyleSports zagotavlja nekatere najhitrejši čas obdelave Skrilla, zahteve za umik igralcev pa so običajno obdelane v 24 urah.

SportingBet

Če gre za dvig čeka, ki ga stranka išče, SportingBet ponuja najhitrejše razpoložljive čase. Potem ko je bila zahteva za umik preverjena in odobrena, bodo čeki objavljeni v dveh dneh, pripravljeni, da jih igralec položi na svojo banko.

Najhitreje plačljiva spletna mesta za eSport v letu 2021
Kako do najhitrejšega izplačila na spletnem mestu za stave na eSport

Kako do najhitrejšega izplačila na spletnem mestu za stave na eSport

Če igralec išče najhitrejša možna izplačila dobitkov na spletnih stavnicah eSports, potem lahko naredi številne stvari. Najpomembneje je, da morajo potencialne stranke raziskati različna spletna mesta za stave, ki so na voljo, in ugotoviti, kakšne čase obdelave zagotavljajo. Tu so lahko v pomoč ocene drugih igralcev, s pregledi, ki potrjujejo, ali spletno mesto za spletne stave s hitrim plačilom redno izpolnjuje navedene čase dvigov, in podrobno opisujejo morebitne težave, ki so jih imeli igralci prej.

Prav tako je treba preveriti, katere načine plačila ponuja stava, pri čemer so nekateri neprimerni za igralca in čas, ki je potreben, da so sredstva na voljo, se med vsemi razlikuje. Ko je izbrano mesto za stave in ponudnik plačil in želi igralec dvigniti svoj dobitek - zagotovitev, da so izpolnjena vsa varnostna in identifikacijska pravila, bo pomagala zagotoviti hitro izkušnjo z minimalnimi težavami.

Kako do najhitrejšega izplačila na spletnem mestu za stave na eSport
Zakaj nekatere transakcije trajajo tako dolgo ali so blokirane?

Zakaj nekatere transakcije trajajo tako dolgo ali so blokirane?

Občasno bo igralec ugotovil, da obdelava njegove zahteve za umik za spletne stave eSport traja dlje kot običajno ali da je bila v celoti blokirana. Razlogi za to so lahko različni, vsi primeri pa so različni.

Vendar pa je zdrava pamet, da igralec ni dovolj prešel skozi proces identifikacije - še posebej, ko je zahteva za umik blokirana. Zakoni, ki jih izvajajo vlade, in pravila, ki jih določajo regulativni organi, zahtevajo, da spletna mesta za stave preverijo identiteto igralcev, preden je mogoče umakniti kakršen koli dobitek. Uveljavljajo se tudi varnostni predpisi, kot so zakoni o preprečevanju pranja denarja in goljufij.

Če mesto za stave ne more preveriti identitete stranke ali obstaja sum goljufije, bo plačilo blokirano, dokler te težave ne bodo odpravljene. Če bo plačilo blokirano ali odloženo do dodatnih preverjanj, bo stavno mesto stranko obvestilo in poudarilo vse korake, ki jih je treba sprejeti za dokončanje dviga.

Da se to ne bi zgodilo, bi morali igralci zagotoviti, da so izvedli vse korake preverjanja, zahtevane med zahtevo za umik – na primer predložitev kopij ustreznih identifikacijskih dokumentov in dokazil o naslovu. V redkih primerih, ko igralec meni, da je bil njegov umik neupravičeno blokiran ali zadržan, se lahko pritoži na stavnem mestu. Prav tako jih je mogoče prenesti na neodvisne sodnike.

Zakaj nekatere transakcije trajajo tako dolgo ali so blokirane?
Najhitrejši načini plačila za dvig

Najhitrejši načini plačila za dvig

V industriji spletnih stav je na voljo široka paleta plačilnih načinov dvigov, pri čemer najbolj priljubljeni privabljajo na tisoče zvestih strank. Čas, ki je potreben, da ti ponudniki plačil dajo sredstva na voljo stavam, se zelo razlikuje, pri čemer ima najhitrejši denar na igralčevem računu v nekaj minutah. Ponudniki plačil, kot sta PayPal in Skrill, lahko ponudijo dvig denarja na številnih stavnih mestih in jim tako stranke kot podjetja zelo zaupajo.

Zagotavljajo hitre čase obdelave plačil in se zanašajo na njihovo visoko raven varnosti in robustne politike za zaščito strank. Dvige lahko hitro izvedete tudi z VISA in Mastercard, ki sta sprejeti na tisoče lokacij po vsem svetu, večina igralcev pa jih bo že uporabljala prek svojih debetnih in kreditnih kartic.

Nekatera stavna mesta imajo na voljo fizične trgovine, kjer je mogoče dobitke pobrati v gotovini, kar je hiter in varen način zbiranja dvignjenih dobitkov.

Najhitrejši načini plačila za dvig