Vse o Valorant Betting Odds

Valorant je začel z eno najboljših tržnih strategij, kar jih je kdo kdaj videl. Bila je tako uspešna, da je igro začelo igrati na milijone igralcev, še preden je prišla iz beta faze. Hitro naprej do danes je baza igralcev za Valorant še vedno močna. Igra ima tudi ogromno e-športno sceno z velikimi dogodki vsako leto.

Sodeč po tej rasti priljubljenosti se zdi le, da bi se naravni igralci stav na e-šport začeli preusmerjati k stavam Valorant. Če ste oboževalec Valoranta, ki vam je všeč vznemirjenje stav, potem verjetno želite sodelovati tudi pri stavah Valorant. Preden vstopite v svet stav Valorant, se morate nekaj naučiti o tem, kako deluje. Prav tako se morate naučiti in razumeti nekaj osnovnih stavnih izrazov.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vse, kar morate vedeti o stavnih kvotah Valorant

Eden najosnovnejših stavnih izrazov za stave Valorant so stavne kvote Valorant. Na vašo srečo je tukaj naš obsežen pogled na vse, kar morate vedeti o kvotah Valorant.

V bistvu stav Valorant ni tako težko razumeti. Začne se z a Valorant ešportni dogodek. Recimo, da se odvija tekma esports med dvema vrhunskima ekipama Valorant. Mislite, da bo določena ekipa najverjetneje zmagala. Ali pa mislite, da se bo najverjetneje zgodil kakšen drug izid. Torej stavite na ta izid.

Vendar je to le preveč poenostavljena razlaga. Težava nastane, ko odprete spletno stavnico in začnete staviti. Če ste začetnik pri stavah Valorant, vas je enostavno preobremeniti.

Morda boste presenečeni, ko boste slišali, da pri stavah na različne izide ne boste prejeli enakega donosa. To je tisto, kar vam Valorant kvote pomagajo ugotoviti. Stavne kvote za to videoigro vam prav tako pomagajo ugotoviti verjetnost, da boste stavo zmagali.

Razlaga stavnih kvot Valorant Esport

Kot smo že omenili, vam kvote Valorant o stavah povedo dve stvari. Prvič, stavne kvote Valorant vam bodo povedale točen donos, ki ga boste prejeli za znesek, ki ga stavite. Na primer, če stavite v vrednosti 200 $, boste natančno vedeli, ali boste v zameno dobili 400 $, 500 $ ali 300 $.

Naslednja stvar, ki jo spoznate, ko berete stavne kvote Valorant esports, je verjetnost, da boste stavo zmagali. Na primer, recimo, da stavite na zmago ekipe A v tekmi Valorant. Če kvote kažejo, da boste prejeli donos več kot dvakratnik vašega zneska stav, ni verjetno, da bo ekipa A zmagala.

Vendar, če kvote kažejo, da boste prejeli donos, nižji od dvakratnika zneska stave, so možnosti za zmago ekipe A veliko večje. Skratka, nižji kot je donos, večje so možnosti, da se dogodek zgodi.

Če želite pridobiti te informacije iz stavnih kvot Valorant, jih morate znati brati. Obstajajo različni načini branja stavnih kvot, odvisno od uporabljenega formata, kar je podrobno razloženo v naslednjem razdelku.

Vrste stavnih kvot Valorant

Naučiti se moraš brati tri najpogostejše vrste stavnih kvot ali lihe oblike za stave Valorant. Ti formati vključujejo decimalni format, ulomek in ameriški format. Medtem ko sta prvi dve pogostejši, lahko naletite tudi na platforme, ki imajo možnost predstavitve kvot v ameriškem formatu.

Decimalne kvote

Decimalne kvote so daleč najenostavnejše za razumevanje. Decimalne kvote uporabljajo število z decimalko, na primer 5,5 ali 3,2. Če želite izvedeti znesek, ki ga boste dobili v zameno, pomnožite decimalno kvoto s svojo stavo. Na primer, če stavite 100 $ na izid s kvoto 3,2 in zmagate, boste dobili 3,2 krat 100, kar je 320 $.

Delne kvote

Zelo priljubljena je frakcijska neparna oblika. Uporabljamo ulomke za predstavitev kvot v obliki ulomkov, na primer 4/1 ali 3/2. Pri tej vrsti zapisa druga številka predstavlja vaš stavni znesek, prva številka pa donos, ki ga boste prejeli. Torej, če stavite 100 $ na izid s kvoto 4/1, boste v zameno dobili 400 $.

American Odds

Končno imamo ameriški lihi format. Ameriški format ni tako priljubljen pri stavah Valorant. Prav tako je nekoliko zapleteno za razumevanje. V ameriškem formatu so kvote predstavljene s številko s pozitivnim ali negativnim predznakom tik ob njej.

Izid, ki se bo verjetno zgodil, ima kvote z negativnim predznakom. Po drugi strani pa ima izid, ki se bo najmanj verjetno zgodil, pozitiven predznak. Na primer, recimo, da je ekipa prevladovala v vseh tekmah na turnirju. The možnosti za zmago te ekipe drugo ujemanje bo imelo negativen predznak, na primer -150.

Ta številka vam pove, da boste morali staviti 150 $, da dobite 100 $. Po drugi strani +150 pomeni, da boste zadeli 150 $, če stavite 100 $.

Kje najti najboljše kvote Valorant

S pomočjo interneta lahko preprosto preklapljate z ene platforme na drugo s samo enim klikom miške. Zaradi tega se vam ne bi bilo treba zadovoljiti s platformami, ki vam ne prinašajo dostojnega donosa. Pravzaprav bi morali vedno iskati platforme, ki vam dajejo najboljše donose. To velja tudi za stavne kvote Valorant.

Ker bo imela vsaka platforma različne stavne kvote za isti izid esports dogodka Valorant, ni smiselno ostati pri platformi, ki ima kvote, ki vam ne dajejo najvišjega donosa. Namesto tega raje poiščite platforme, ki imajo najboljše kvote Valorant.

Če želite najti najboljše kvote Valorant, boste morda morali preveriti nekaj platform, preden boste lahko pristali na tisti, ki ima dejansko najboljše kvote Valorant. Vendar se to morda zdi težka in dolgotrajna naloga. Na srečo se lahko preprosto odjavite esportranker.com, ki je platforma, ki pregleduje spletna mesta za stave.

Na esportranker.com lahko najdete stavna spletna mesta z nekaterimi najboljšimi stavnimi kvotami Valorant.

Najboljše stavne kvote Valorant v živo

Ali ste vedeli, da lahko dejansko stavite na tekmo Valorant esports v živo, saj poteka v realnem času? Z drugimi besedami, tekmo Valorant esports lahko spremljate v živo, ko se odvija, in hkrati sklepate stave na to tekmo.

Ker pa se situacija na tekmi spreminja skoraj vsako minuto, se tudi kvote nenehno spreminjajo in posodabljajo. Te spreminjajoče se kvote za stave v živo se imenujejo stavne kvote v živo, ki so v tem primeru stavne kvote Valorant v živo.

Če ste izkušen stavni igralec ali če dobro veste o tem, kako potekajo tekme za Valorant esports, morate vedno spremljati stavne kvote za Valorant v živo. Nikoli ne veš, kdaj lahko najdeš kvote, ki ti prinesejo noro donos. Če pozorno spremljate kvote v živo, boste lahko izkoristili priložnosti, ki vam prinesejo dostojne donose z nizkim tveganjem.

Stavite na Valorant s pravim denarjem

Ljudje, ki imajo radi Valorant esports in stave s pravim denarjem bi si oddahnili, ko bi izvedeli, da imajo možnost staviti na Valorant s pravim denarjem.

Stvar je v tem, da je z naraščajočo priljubljenostjo Valorant esports množica spletnih stavnic začela ponujati stavne trge za Valorant esports. Izbirate lahko med ogromno možnostmi. Ne samo to, tudi postopek stav na Valorant je zelo preprost.

Vendar, kako se lahko odločite, ali je stava na Valorant s pravim denarjem dobra ideja za vas? Tudi to je pravzaprav precej preprosto. Zastavite si nekaj preprostih vprašanj. Že nekaj časa spremljate Valorant esports? Ali ste dober igralec Valorant? Ste dobri v napovedovanju izidov Valorant esports dogodkov?

Če je odgovor na vsa ta vprašanja pritrdilen, morate vsekakor poskusiti staviti na Valorant s pravim denarjem.

pogosta vprašanja

Kakšne so stavne kvote Valorant?

Stavne kvote Valorant pomagajo stavcem ugotoviti donos, ki ga bodo prejeli, ko bodo stavili določen znesek in nato to stavo zmagali. Kvote jim tudi pomagajo analizirati njihovo verjetnost zmage. Obe stvari lahko pomagata stavnikom ugotoviti, ali je stava na določen izid vredna tveganja.

Katere so najboljše stavne kvote Valorant?

Preprosto povedano, najboljše stavne kvote Valorant so tiste, ki vam bodo prinesle največji donos za vaš stavni znesek. Na primer, kvota 3,3 je boljša od kvote 3,2, če je izid enak.

Ali lahko na Valorant stavite s pravim denarjem?

Da, na Valorant lahko stavite s pravim denarjem. Pravzaprav to redno počne na tisoče ljudi in ogromno spletnih stavnic ponuja stavne trge za Valorant.

Ali so stave Valorant zakonite?

Dokler ste dosegli zakonsko določeno starost za igre na srečo in ste v državi, kjer so igre na srečo dovoljene, so stave na Valorantu za vas popolnoma zakonite. Kljub temu je dobro, da preverite zakone svoje države, preden sodelujete pri kakršnih koli stavah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak