Melbet Pregled stav na e-šport 2024 - Bonuses

MelbetResponsible Gambling
CASINORANK
8.97/10
BonusBonus dobrodošlice do 1750 $ + 290 brezplačnih vrtljajev
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Melbet is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Bonusi so odličen način, da dobite več za svoj denar, ko stavite, lahko pa celo dobite nepričakovan dobiček. Ko gre za MELBet bonuse, lahko izbirate med številnimi, vključno s številnimi, ki so na voljo redno.

The trenutni bonus dobrodošlice pri MELbet se ujema z igralčevim začetnim depozitom dolar za dolar. Ko sklenejo stavo, morajo igralci še enkrat preveriti zahteve glede stav za svojo regijo.

Bonus dobrodošlice

Ko se igralci registrirajo pri MELbetu, se nagrade ne ustavijo. Poleg tega ponujajo VIP klub in druge promocije, povezane z e-športom. So odlična možnost za posameznike, ki želijo igrati na srečo v e-športu. Uporabite MELbet eSports bonus, da ga boste kar najbolje izkoristili.

Bonusi dobrodošlice so eni najbolj radodarnih bonusov za stave na e-šport in MELbetova ponudba dobrodošlice ni nič drugačna.

Novi igralci MELBet so upravičeni do prejemanja 30 € brezplačnih stav, ko izpolnijo posebne zahteve. Stavniki morajo uspešno položiti vsaj 30 € in izpolniti svoje profile, da se kvalificirajo. Ta bonus se samodejno knjiži na račun igralca, ko so vsi podatki o računu izpolnjeni in aktivirani z njegovo telefonsko številko.

Prav tako morajo staviti skupni znesek pologa na kateri koli dogodek z minimalno kvoto 1,50, kar je kvalificirana stava za ta bonus, v 30 dneh po pologu. Veljajo drugi pogoji in pogoji.

Bonus na prvi depozit

MELbet ponuja neverjetnih 100 % Bonus na prvi depozit na platformi do 100 €. Vsaka stranka je upravičena do samo enega (1) bonusa na prvi depozit z minimalnim depozitom 1 €.

Znesek bonusa je treba zastaviti vsaj pet (5) krat v akumulacijskih stavah, pri čemer ima vsaka stava najmanj tri (3) dogodke. Vsaj trije (3) dogodki, vključeni v zbiralnik, morajo imeti kvoto 1,40 ali več. Kot običajno pri akumulacijskih stavah se šteje, da je znesek v celoti stavljen šele, ko so vse stave z uporabo bonusa za prvi depozit v celoti poravnane. Veljajo drugi pogoji in pogoji.

Bonus koledarja e-športa

Oddelek za e-šport MELbet je bil prenovljen in vključil je edinstven koledar e-športa s spodbudami za vsak dan v mesecu. Igralci ga lahko najdejo tako, da se usmerijo neposredno na promocijsko stran ali brskajo po kategoriji e-športa.

Spodbuda je v bistvu povračilo za vse izgube v dnevu, z 10% do 30% bonusom za vračilo denarja za vse stave med 00:00 in 23:59. Minimalni znesek vračila je 10 €, vendar le iz stav z minimalnim vložkom 1,50 €.

VIP bonusi

VIP bonusi so stalnica spletnih stav e-športa. To je način, da najboljša spletna mesta za stave na e-šport izkažejo svojo hvaležnost zvestim igralcem.

VIP ali program zvestobe MELbet deluje prek ravni. Trenutno je v njihovem programu osem (8) stopenj, kjer vsi igralci začnejo na ravni Copper, ki je 1. stopnja.

Igralci morajo samo še naprej igrati na stavnem mestu, da se povzpnejo na svojo VIP lestvico. Višja kot je raven, večje je vračilo denarja in boljše ugodnosti. VIP-ji na najvišji ravni dobijo ekskluzivne ponudbe in VIP-podporo. Njihovo vračilo denarja se izračuna na podlagi vsake njihove stave, ne glede na zmago ali poraz.