E-športne stavnice, ki sprejemajo Dogecoin

Zdaj je že jasno, da lahko na spletnih mestih za stave e-športa plačujete s kriptovalutami. Vendar pa vsi ponudniki ne dovoljujejo spletnih stav na e-šport z Dogecoinom. Če najdete platformo, ki sprejema ta digitalni kovanec, vam bo ta vodnik dal vse informacije, ki jih potrebujete.

Dogecoin ima decentraliziran sistem in nima nobenega vladnega nadzora. Ne glede na to, od kod stavite, je mreža enaka. Ešportne stave prek Dogecoina vašo spletno identiteto skrivajo, saj vam ni treba razkriti svoje prave identitete, ko financirate svoj račun za igre na srečo. Ugotovite, kako deluje na spletnih mestih za stave e-športa.

E-športne stavnice, ki sprejemajo Dogecoin
Vse, kar morate vedeti o dogecoinu

Vse, kar morate vedeti o dogecoinu

Dogecoin (DOGE) je odprtokodni derivat kriptovalute Luckycoin, ki temelji na Litecoinu. Njegov mehanizem dokazovanja dela uporablja tehnologijo skriptov. Kovanec sta 6. decembra 2013 lansirala dva programska inženirja - IBM-ov programer iz Portlanda v Oregonu Billy Markus in njegov prijatelj Jackson Palmer, produktni vodja družbe Adobe Inc. iz Sydneya v Avstraliji.

Čeprav se je začelo kot šala, z logotipom psa Shiba Inu, je DOGE postopoma pritegnil množice in do maja 2021 dosegel tržno kapitalizacijo več kot 85 milijard dolarjev.

Jackson Palmer se je želel norčevati iz kriptovaluta hype, ljudje pa so ga imenovali skeptični analitik. Njegovi tviti so prejeli veliko pozitivnih povratnih informacij, ko je predstavil Dogecoin.com.

Medtem je Billy Markus poskušal razviti kriptovaluto, a so bila njegova marketinška prizadevanja neuspešna. Obrnil se je na Plamerja in izkoristil hrup Dogecoina za prodajo programske opreme, ki je zdaj pravi Dogecoin.

Vse, kar morate vedeti o dogecoinu
Je Dogecoin priljubljena kriptovaluta?

Je Dogecoin priljubljena kriptovaluta?

Dogecoin je globalni kovanec in se lahko uporablja kot način plačila za igre na srečo v e-športu. Njegovo vse večjo uporabniško bazo lahko pripišemo donosnim naložbenim priložnostim. Za razliko od Bitcoina ima Dogecoin namerno visoko ponudbo. Skoraj vse kripto poti, od prostih trgov do kripto denarnic in borz, podpirajo trgovanje z DOGE.

Zdi se, da je to priljubljen način depozita v državah, ki še niso legalizirale spletnih iger na srečo. Poleg anonimnosti je DOGE zelo šifriran z minimalnimi možnostmi vdora.

Dogecoin omogoča igralcem e-športa, da enostavno in hitro financirajo svoje račune. Vsak kovanec ima določeno vrednost in igralci stav na e-šport jih lahko uporabijo za stave na svoje najljubše ešportne igre iz CS: GO, DOTA2, LoL itd.

Je Dogecoin priljubljena kriptovaluta?
Kako nakazati z Dogecoinom

Kako nakazati z Dogecoinom

Pred nakazilom preverite, ali je nov igralec bonus kode in druge promocije. Nato, ko ste pripravljeni, sledite tem navodilom:

 • Odprite račun pri stavnici eSports in se prijavite
 • Prepričajte se, da spletno mesto sprejema DOGE. Poleg tega bi moral biti Dogecoin prikazan na seznamu razpoložljivih možnosti plačila v razdelku blagajne.
 • Pomaknite se do zavihka z depoziti in kliknite »Dogecoin« kot želeno metodo depozita
 • Videli boste novo okno, v katerem lahko začnete transakcijo
 • Navedite naslov denarnice Dogecoin in podatke za prijavo
 • Skenirajte kodo QR, ki jo je zagotovil operater e-športa, ali vnesite naslov njihove digitalne denarnice
 • Vnesite znesek v DOGE, ki ga želite položiti. Nekatera spletna mesta vas bodo prosila, da navedete znesek v USD in ga pretvorite v DOGE
 • Potrdite transakcijo in kliknite Pošlji
 • Vaše stavno stanje bo prikazano čez nekaj minut

Uporaba dogecoina na spletnih mestih za ešport

Dogecoin se rudari vsako minuto in je shranjen v kripto denarnici. Te denarnice ni mogoče povezati z banko, ker skoraj vse države nimajo uradnih regulativnih politik za DOGE.

Z Dogecoinom kot načinom pologa za e-športe boste opravili brezplačen prenos na stavnico za e-šport. Če obstaja kakšna provizija, je to odvisno od spletnega mesta iger na srečo, kar je redko. Z DOGE lahko opravite transakcijo s poljubnim zneskom, vendar se prepričajte, da je znotraj omejitve depozita operaterja.

Kako nakazati z Dogecoinom
Kako narediti dvig z Dogecoinom

Kako narediti dvig z Dogecoinom

Čeprav so depoziti Dogecoin sorazmerno hitrejši od dvigov, sta postopka praktično enaka. Toda vsako spletno mesto z igrami na srečo e-športa ima najnižjo in najvišjo omejitev dviga na dan, teden ali mesec. Postopek bo videti takole:

 • Pojdite na svojo esports stavnico in se prijavite v svoj račun
 • Pojdite na razdelek za plačilo in kliknite »Dvigi«
 • Izberite Dogecoin kot način izplačila
 • Kopirajte naslov svoje denarnice Dogecoin in ga vnesite na stran za dvig
 • Vnesite znesek izplačila
 • Pritisnite gumb za potrditev in počakajte, da prispejo vaši dogecoini
Kako narediti dvig z Dogecoinom
Časovni okvir in provizije za dvig dogecoina

Časovni okvir in provizije za dvig dogecoina

Če se sprašujete, kako hitro traja izplačilo, je odgovor, da je odvisno. Seveda je hitrejši od standardnih bančnih metod, a šele potem, ko spletno mesto za esports odobri vaš dvig. Spletno mesto lahko traja do 48 ur, da preveri vaše poverilnice.

V sistemu blockchain ni zamude, ker knjiga Dogecoin obdela številne transakcije na minuto. V idealnem primeru bi morali dobitke pričakovati na svojem računu čez dan ali dva.

Dobra novica je, da sistem Dogecoin ne zaračunava stroškov obdelave dvigov pri igrah na srečo v e-športu. Stavnica bo zaračunala le provizijo med izmenjavo med kriptovalutami, ki bo zanemarljiva.

Časovni okvir in provizije za dvig dogecoina
Prednosti in slabosti Dogecoina

Prednosti in slabosti Dogecoina

Ogromna kripto skupnost podpira DOGE. S kovancem lahko prosto stavite, če je vaša država legalizirala spletne igre na srečo. Če so stave v vaši regiji prepovedane, uporabite VPN pri Dogecoinu Spletno mesto za e-šport. Preberite o dobrih in slabih straneh uporabe DOGE za stave na esports.

Prednosti

 • Enostavne, hitre in varne transakcije
 • Popolna anonimnost
 • Brez omejitev rudarjenja
 • Združljivost decentralizirane izmenjave
 • Dostop do posebnih kripto bonusov
 • Igralci zlahka pridobijo več DOGE po zmagovalnih stavah

Slabosti

Medtem ko ima naložba v DOGE številne prednosti, se zdi, da je kovanec v težavah zaradi nekaj negativnih dejavnikov.

 • Čeprav je zabavno, ni resnično inovativno
 • Brez omejitev ponudbe
 • Povezan je s shemami črpanja in odlaganja
Prednosti in slabosti Dogecoina
Postopek odpiranja računa Dogecoin

Postopek odpiranja računa Dogecoin

Prvi korak pri uporabi DOGE za spletne stave je nakup kovancev. Kriptovaluta ni fiat denar, zato nikakor ne morete vstopiti v finančno institucijo in nekaj kupiti. Postopek pridobivanja dogecoinov poteka na spletu.

Začnite z registracijo pri zanesljivi platformi za izmenjavo kriptovalut, kot je Binance. Počakajte, da se vaš profil preveri po e-pošti. Nato lahko brskate po razpoložljivih kriptovalutah na odprtem trgu in preverite, ali se splača vlagati v DOGE.

DOGE je mogoče kupiti z mednarodno sprejetimi debetnimi in kreditnimi karticami. Druga možnost je, da zamenjate Bitcoin, Ethereum ali Rippel za Dogecoin. Ko so kovanci pripravljeni za prenos, jih bo menjalnica shranila v vašo denarnico in vam ne bodo zaračunali niti centa.

Postopek odpiranja računa Dogecoin
Kako nastaviti račun za digitalni dogecoin

Kako nastaviti račun za digitalni dogecoin

Verjetno boste morali ustvariti denarnico z geslom, ki ga boste uporabljali na spletu, ko boste financirali svoj stavni račun za e-šport. Za to ne potrebujete bančnega računa in ni starostne omejitve. Koraki za odpiranje digitalne denarnice so naslednji.

 1. Poiščite ugledno in preverjeno kripto borzo in se prijavite
 2. Izberite primerno denarnico Dogecoin (MultiDoge/full ali Dogecoin Core/light) in sledite smernicam za odpiranje
 3. Prenesite aplikacijo denarnice Dogecoin na svoj pametni telefon
 4. Odprite aplikacijo
 5. Izberite kriptovalute, ki jih boste uporabljali, in si zapišite naslov depozita
 6. Preverite svoj naslov
Kako nastaviti račun za digitalni dogecoin
Možnosti podpore strankam Dogecoin

Možnosti podpore strankam Dogecoin

Ponudnike denarnic Dogecoin lahko kontaktirate neposredno na njihovih spletnih straneh prek naslednjih načinov:

 • Klepet v živo
 • E-naslov
 • Stran s pomočjo/FAQ

Podrobni vodniki odgovarjajo na vprašanja, kot so uporaba kriptovalute, cene in zaračunavanje na spletnem mestu izmenjave. Nasprotno, licenčna spletna mesta za stave Dogecoin za esport zagotavljajo brezhibne storitve za stranke. Poleg tega ima lahko oddelek za podporo telefonsko linijo, ki zagotavlja, da se nujne zadeve rešijo čim prej.

Možnosti podpore strankam Dogecoin