E-športne stavnice, ki sprejemajo EcoPayz

EcoPayz je rešitev za spletno plačevanje z globalno stranko. Trenutno so storitve na voljo v več kot 170 različnih državah in podpirajo več kot 46 tujih valut. Vse storitve so predplačniške, kar pomeni, da morajo uporabniki položiti sredstva na svoje račune ecoPayz, preden izvedejo kakršna koli plačila s storitvijo. To vključuje prenos denarja na spletni stavni račun.

Poleg spletnih plačil lahko uporabniki dobijo tudi kartico ecoPayz Mastercard. EcoPayz Mastercard se lahko uporablja za nakupe na fizičnih lokacijah ali dvige na bankomatih kjer koli po svetu. Kartica ima napredne varnostne funkcije, nekatere od njih lahko uporabniki upravljajo iz svojih računov.

E-športne stavnice, ki sprejemajo EcoPayz
O EcoPayzu

O EcoPayzu

EcoPayz je priljubljen ponudnik spletnih plačil z več sto tisoč aktivnimi uporabniki po vsem svetu. Večina spletnih podjetij ga ponuja tudi kot možnost plačila, da izkoristi svojo priljubljenost.

Zgodovina ecoPayza

EcoPayz je bil ustanovljen leta 2000 pod imenom EcoCard. Leta 2013 je bilo podjetje preimenovano v ecoPayz. Z leti je ecoPayz še naprej zagotavljal in izboljševal svoje storitve. Leta 2009 je PSI-Pay, podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki ima v lasti ecoPayz, postalo glavni član podjetja Mastercard Company in začelo izdajati kartice. Istega leta je bila izdana tudi njihova aplikacija za iPhone.

Leta 2013, potem ko se je podjetje preoblikovalo v ecoPayz, je predstavilo mobilno različico spletnega mesta. Leta 2016 je spletno mesto uvedlo dodatne varnostne funkcije, vključno s postopkom preverjanja v dveh korakih. Vsi ti so prišli z novim dizajnom ecoAccount.

Možnosti plačila

Uporabniki morajo položiti sredstva na svoje račune ecoPayz, preden lahko opravijo kakršne koli transakcije z računa. Obstaja več načinov vnosa depozitov. Najbolj priljubljene možnosti vključujejo uporabo kreditnih kartic, debetnih kartic, neposrednih bančnih nakazil in lokalnih možnosti pologa.

Uporabniki lahko nato iz svojih računov izvajajo plačila neposredno na račune prejemnikov, vključno s spletnimi podjetji. Plačila lahko sproži tudi podjetje, pri čemer uporabnike zahteva le potrditve. To je običajno pri spletnih stavnicah, kjer stavni račun igralca sproži transakcije. Drug način plačila je uporaba kartice ecoPayz Mastercard. Za to morajo uporabniki poiskati mesta, ki sprejemajo kartico.

O EcoPayzu
Kako položiti z EcoPayz

Kako položiti z EcoPayz

Igralec mora imeti račun ecoPayz, preden opravi kakršen koli depozit v spletni igralnici. Registracija računa je razmeroma enostavna in brezplačna. Vse, kar morajo uporabniki storiti, je vnesti svoje podatke in e-poštni naslov. Prav tako morajo iz varnostnih razlogov odgovoriti na varnostna vprašanja in izbrati geslo. Po potrditvi e-poštnega naslova bo račun pripravljen za uporabo.

Uporabniki lahko nato nakažejo sredstva na račune ecoPayz z uporabo prednostnih metod, kot so kreditne kartice ali lokalne možnosti plačila. Uporabniki lahko svoj ecoPayz povežejo tudi s svojimi bančnimi računi. To jim bo omogočilo nakazila s svojih bančnih računov neposredno na račune spletnih igralnic. To pomaga zagotoviti, da so vloge zaključene hitreje, saj neposredni bančni depoziti običajno trajajo dlje.

Omejitve depozita

Običajno imajo različni ponudniki stav različne omejitve za minimalne in najvišje zneske, ki jih lahko igralci položijo na dan. Igralci lahko nakažejo tudi večkrat na dan, kar jim omogoča, da zaobidejo največje omejitve transakcij. Igralci morajo imeti le dovolj sredstev na svojih računih ecoPayz.

Omejevalni dejavnik je, da ima ecoPayz omejitve glede zneska, ki ga lahko uporabniki kadar koli zadržijo na svojih računih. Znesek običajno temelji na ravni računa. Srebrni račun na primer omogoča največ 15.000 evrov. Raven VIP računa nima omejitev za stanje na računu. Najmanjši znesek posamezne transakcije je običajno 10 evrov za vse ravni računa.

Kako položiti z EcoPayz
Kako narediti umik z EcoPayz

Kako narediti umik z EcoPayz

Dvig sredstev iz spletne igralnice z uporabo ecoPayz je tudi razmeroma enostaven. Za začetek se morajo igralci prijaviti v svoje igralniške račune in potrditi, da imajo dovolj sredstev za dvig. Naslednji korak bi morala biti potrditev, ali spletna igralnica ponuja ecoPayz kot možnost dviga.

Igralci se lahko nato pomaknejo na bančno stran svojih stavnih računov in poiščejo možnosti dviga ecoPayz. Naslednji korak je izpolnitev zneska dviga in računa, na katerega naj igralnica nakaže sredstva. Za prvo uporabo bo stran za plačilo igralnice preusmerila uporabnike na njihove račune ecoPayz, kjer morajo le potrditi povezavo računa z igralnico.

Časi obdelave dviga

Časi obdelave dvigov se med različnimi spletnimi igralnicami razlikujejo. V večini igralnic dvigi običajno trajajo od enega do treh delovnih dni. Sredstva lahko porabite ali prenesete na drug račun takoj, ko se pojavijo na ecoPayzu. Mogoč je tudi dvig preko mobilnega telefona, pod pogojem, da lahko igralci dostopajo do spletne igralnice prek mobilnega telefona.

Kako narediti umik z EcoPayz
EcoPayz profesionalci

EcoPayz profesionalci

  • Vlaganje in dvigovanje preko ecoPayz je hitro in enostavno. Pri uporabi načina plačila ni pomembne krivulje učenja.

  • Uporabniki ecoPayza lahko dobijo predplačniško debetno kartico. ecoPayz Mastercard vam lahko pride prav, kadar uporabniki ne morejo dostopati do svojih spletnih računov.

  • Podpira 47 različnih valut, zaradi česar je mednarodno plačevanje precej enostavno.

  • Transakcije so precej hitre. Za obdelavo transakcij ni dolgotrajnih postopkov odobritve.

  • Ponuja vrhunske varnostne funkcije, ki uporabnikom zagotavljajo mir pri opravljanju transakcij.

EcoPayz profesionalci
Slabosti EcoPayza

Slabosti EcoPayza

  • Njihove storitve v nekaterih državah niso na voljo
  • Zaračunava provizije za notranje prenose
  • Računi imajo več omejitev glede na ravni.
Slabosti EcoPayza
Postopek odpiranja računa EcoPayz

Postopek odpiranja računa EcoPayz

Za registracijo računa ecoPayz morajo uporabniki najprej obiskati uradno spletno stran ecoPayz in klikniti gumb Prijava. Uporabniki bodo morali nato vnesti različne podrobnosti, kot sta e-poštni naslov in država prebivališča. Uporabnik mora izbrati tudi uporabniško ime, želeno valuto in želeni jezik, nato pa ustvariti geslo. Da bi zmanjšali možnosti napak, morajo uporabniki dvakrat vnesti ustvarjeno geslo.

Naslednji korak vključuje vnos osebnih podatkov. To vključuje polno ime, datum rojstva in številko mobilnega telefona. Uporabniki morajo vnesti tudi potrditveno kodo, nato pa prebrati in se strinjati z določili in pogoji. Račun bo pripravljen za uporabo takoj po kliku na gumb Ustvari račun. Vendar morajo uporabniki še vedno klikniti povezavo, poslano na njihov e-poštni naslov, za namene preverjanja.

Zahteve

Obstaja nekaj zahtev, ki jih morajo uporabniki izpolnjevati, da odprejo račun ecoPayz. Prvi je, da morajo biti uporabniki rezidenti držav, v katerih je ecoPayz dovoljen. Druga glavna zahteva je, da mora biti uporabnik starejši od 18 let.

Povezava z bančnim računom

ecoPayz je mogoče povezati z bančnim računom. S tem je precej enostavno prenašanje sredstev med bančnim računom in računom ecoPayz.

Postopek odpiranja računa EcoPayz
Možnosti podpore strankam EcoPayz

Možnosti podpore strankam EcoPayz

Uporabniki EcoPayza lahko dostopajo do storitev za stranke na dva glavna načina. Tej vključujejo:

  • Klepet v živo Za dostop do klepeta v živo morajo uporabniki obiskati stran s pomočjo ecoPayza. Uporabnik mora vnesti polno ime, e-poštni naslov in poizvedbo, da začne klepet v živo.

  • E-naslov: Stranke se lahko obrnejo na podporo tudi po e-pošti, ki je poslana preko kontaktnega obrazca na strani pomoči ecoPayza.

EcoPayzova ekipa za pomoč strankam je na splošno prijazna in profesionalna. Večina uporabnikov običajno dobi zadovoljiv odziv. Vendar včasih traja več dni, da dobimo odgovor. To je lahko precej zahtevno za primere, ko so poizvedbe nujne.

Možnosti podpore strankam EcoPayz