E-športne stavnice, ki sprejemajo Litecoin

Uporaba fiat valute za spletne transakcije se zdi precej vsakdanja. Ne pozabite, da inflacija sčasoma znižuje njeno vrednost. Vendar pa so kriptovalute prihodnost, saj nimajo omejitev, kdaj in kako jih uporabiti. Še bolje, digitalni kovanci bodo bolj cenjeni. Litecoin (LTC) prav tako predstavlja prihodnost.

Uporabniki ga lahko zamenjajo brez posrednikov. Pozabite na kreditne kartice in bančna nakazila; LTC je bolj priročen za stave na ešport. Včasih lahko tradicionalni načini plačila povzročijo težave, če jih uporabljate v spletnih stavnicah. Če živite v državi, ki močno omejuje stave, razmislite o vlaganju v dostojen VPN in se prijavite v stavnico Litecoin (oglejte si naš seznam 10 najboljših z najboljšimi priporočili). Tako boste uživali v stavah z LTC, ne glede na to, kje ste.

E-športne stavnice, ki sprejemajo Litecoin
O Litecoinu

O Litecoinu

Od januarja 2022 je Litecoin 21. največja digitalna valuta na svetu po tržni kapitalizaciji po ceni 148,57 $. Zaradi naraščajoče priljubljenosti je postal osnovni izdelek za številne kripto navdušence. Litecoin je altcoin (alternativna kriptovaluta), ki ga je 13. oktobra 2011 lansiral Charlie Lee, ki je delal pri Googlu kot inženir.

Je izpeljanka kodne baze Bitcoin, vendar je bila večkrat spremenjena. Tako kot kateri koli drug virtualni kovanec LTC uporablja decentralizirano plačilno omrežje, ki ga ne nadzoruje niti posameznik niti državni organ. Za razliko od Bitcoin, ki temelji na SHA-256, Litecoin uporablja Scrypt kot algoritem za dokaz o delu in ima hitrejšo stopnjo generiranja blokov.

Litecoin se ponaša z licenco MIT, licenco za brezplačno programsko opremo Massachusetts Institute of Technology. Uporablja se lahko kjer koli po vsem svetu, kar omogoča medsebojne transakcije med posamezniki, trgovci in vlagatelji. Danes številne stavnice sprejemajo to možnost plačila za ešport. Transakcije Litecoin so zaradi večjih blokov hitrejše in cenejše.

Ko se uporablja kot a način nakazila na spletnem mestu za ešportne stave, LTC lahko traja približno 3 minute za obdelavo, medtem ko Bitcoin traja približno 6 minut. Omrežje Bitcoin je bolj obremenjeno in nekatere transakcije lahko trajajo celo uro. Po drugi strani pa so provizije LTC ena desetina Bitcoinov, zaradi česar je boljša možnost za športne stave, ki se zavedajo hitrosti in proračuna.

O Litecoinu
Uporaba Litecoina v spletnih stavnicah

Uporaba Litecoina v spletnih stavnicah

Vaše polog bi moral izvirati iz denarnice LTC, čeprav je ne morete povezati neposredno z bančnim računom. Vendar pa lahko denarnico financirate iz druge kripto denarnice ali platforme za izmenjavo s kreditno kartico. Če želite začeti staviti na Litecoin esports, poiščite stavnico, ki podpira ta digitalni kovanec. Če dvomite, računajte na naših 10 najboljših stavnic z Litecoinom, za katere so strokovnjaki preverili preglednost, poštenost in varnost.

Kako narediti neposreden depozit z Litecoin

Po iskanju dobrega Litecoina spletno mesto za stave na ešport, bi moralo biti financiranje vašega računa enostavno. Sledite spodnjim korakom.

 1. Prijavite se v račun za eSports stave
 2. Izberite eSport igro, v katero želite staviti, in kliknite Igraj
 3. Usmerjeni boste na stran za polog
 4. Izberite Cryptocurrency in nato Litecoin kot način nakazila
 5. Na pojavni strani se prijavite v svojo denarnico Litecoin
 6. Vnesite znesek, ki ga želite nakazati v stavnico kot vašo banko
 7. V denarnici LTC kliknite gumb za pošiljanje
 8. Dokončajte preverjanje na zaslonu, da dokončate transakcijo

Prenosi Litecoin so takojšnji in preusmerjeni boste na stran za potrditev. Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrdilo o plačilu. Denar bo na voljo na vašem esports računu, tako da lahko takoj začnete s stavami. Pred vplačilom se prepričajte, da poznate najmanjši dovoljeni znesek depozita stavnice. Pri Litecoinu ni določene dnevne omejitve depozita. Zato lahko položite poljuben znesek, kolikor pogosto želite.

Uporaba Litecoina v spletnih stavnicah
Kako narediti umik z Litecoin

Kako narediti umik z Litecoin

Ker ste že uporabili možnost plačila Litecoin za ešport, lahko svoje dobitke hitro unovčite v denarnico LTC. To je nekaj, kar lahko počnete na svojem pametnem telefonu, saj so vrhunske stavnice Litecoin prijazne do mobilnih naprav. Ne pozabite vnesti pravilnega cilja ali naslova, saj je vsak prenos nepovraten. S tem plačilnim sredstvom izvedite naslednje korake, da premaknete dobitke iz svojega računa eSports.

 1. Na spletnem mestu stavnice kliknite razdelek za izplačila
 2. Za plačilno sredstvo izberite Litecoin
 3. Pojdite v svojo LTC denarnico in kopirajte naslov ali skenirajte QR kodo s pametnim telefonom
 4. Prilepite naslov v razdelek za dvig stavk
 5. Določite znesek za dvig, pri čemer upoštevajte minimalni in najvišji prag stavnice
 6. Preverite, ali so vse podrobnosti pravilne, preden pritisnete gumb za pošiljanje/zahtevaj
 7. Na zaslonu se bo pojavilo potrditveno sporočilo

Takoj, ko ponudnik esporta potrdi vašo zahtevo, boste prejeli sredstva v vašo LTC denarnico. Lahko ga uporabite za spletna plačila ali pa ga pretvorite v fiat denar prek menjalnic, ki podpirajo takšne pretvorbe. Ponovno Litecoin ne določa omejitev transakcij, vendar morate upoštevati omejitve stavnice. Dvig Litecoin ne sme trajati dlje kot dve uri.

Kako narediti umik z Litecoin
Prednosti in slabosti Litecoina

Prednosti in slabosti Litecoina

V preteklosti so ljudje zaupali vladi, da izdaja valute, toda Litecoin je nastal z rudarjenjem. Število kovancev LTC v obtoku je fiksno. Rudarji uporabljajo računalniško moč za dodajanje transakcij v blockchain. Kot virtualna valuta, ki temelji na blockchainu, ima Litecoin naslednje prednosti in slabosti.

Prednosti

 • Ponuja nekaj najhitrejših digitalnih transakcij
 • Nizke pristojbine
 • Stave na e-šport ostanejo zasebne in anonimne
 • Vrhunska spletna varnost
 • Zaobide geografske omejitve

Slabosti

 • Cena Litecoina redno pada, ko kriptoindustrija utrpi nazadovanje
 • Ni lahko priti do zaupanja vredne stavnice Litecoin
Prednosti in slabosti Litecoina
Postopek odpiranja računa Litecoin

Postopek odpiranja računa Litecoin

Tehnično gledano ni starostnih omejitev za nakup Litecoina. Vendar pa uveljavljene kripto borze, kot je Coinbase, dovoljujejo le uporabnikom, starim 18 let ali več, rudarjenje in trgovanje z LTC. Drugi načini nakupa žetonov LTC ne zahtevajo, da so uporabniki starejši od 18 let. Poleg tega za uporabo Litecoina ne potrebujete bančnega računa. Kot smo že omenili, je Litecoin na voljo prek platform za trgovanje s kriptovalutami in borz, kot sta Binance in CoinbasePro. Trgovci običajno zamenjajo tako tradicionalne valute kot druge kriptovalute za Litecoin. Ko pridobite LTC, ga lahko shranite v denarnico LTC ali denarnico z več kovanci.

Kako nastaviti denarnico LTC

Ko izbirate denarnico za shranjevanje Litecoinov, upoštevajte varnost in udobje. Pri registraciji pri ponudniku digitalne denarnice boste morali zagotoviti:

 • Državna osebna izkaznica/vozniško dovoljenje/potni list
 • Email naslov
 • Telefonska številka
 • Datum rojstva
 • Trenutni naslov
 • Selfie fotografija

Nastavite ga lahko v tem preprostem postopku.

1. Prenesite aplikacijo za denarnico iz Google Play ali AppStore
2. Registrirajte se s svojo številko mobilnega telefona, e-poštnim naslovom ali Facebook računom
3. Navedite osebne podatke, da preverite svojo identiteto
4. Nastavite PIN kodo in močno geslo

Denarnico lahko odprete tudi na namizju. Prijava za denarnico Litecoin je brezplačna. Ko ste nastavljeni, lahko z lahkoto držite, kupujete, prodajate ali uporabljate kovance za stave na ešport. Pazite na kriptovalute, ki uporabnike Litecoina spodbujajo, da vlagajo v nekatera podjetja samo zato, da se takšne sheme nenadoma zaprejo. Goljufi običajno izginejo, ko ogoljufajo nič hudega sluteče uporabnike.

Postopek odpiranja računa Litecoin
Možnosti podpore strankam Litecoin

Možnosti podpore strankam Litecoin

S platformo za izmenjavo Litecoin se lahko obrnete na več načinov:

 • E-naslov
 • Spletni kontaktni obrazec
 • Živi agenti
 • Podpora družbenih medijev

Za hiter odgovor oddajte zahteve prek e-poštnega naslova, ki ste ga uporabili za prijavo na platformo za izmenjavo. Običajno boste morali izbrati kategorijo vprašanja. Bodite čim bolj podrobni.

Možnosti podpore strankam Litecoin