E-športne stavnice, ki sprejemajo Money Transfer

Beseda denarno nakazilo se običajno uporablja za bančna nakazila. Izraz se lahko razlikuje glede na lokacijo igralcev. Vendar je postopek v vsakem primeru skoraj vedno enak. Stavni račun uporabnikom zagotavlja podatke o njihovem bančnem računu. Igralci nato te podatke uporabijo za polaganje sredstev neposredno na svoje račune.

Pri umiku je ravno nasprotno. Denarna nakazila se izvajajo v eni sami finančni instituciji ali na številnih platformah. Ponavadi ni posredovanja bančnega osebja. Najpogostejši razlog za uporabo bančnih nakazil na računih za eSports stave je, da so varnejši, ker se pošiljajo neposredno z enega bančnega računa na drugega.

Ali je denarni prenos priljubljen?

Ali je denarni prenos priljubljen?

Način plačila je zelo razširjen in mnogi igralci ga z veseljem uporabljajo. Banke ščitijo te transakcije, da zagotovijo, da so podatki in denar uporabnikov varni. Bančna nakazila so priljubljena za vse vrste plačil, saj ne zahtevajo posebnih računov ali uporabe specializirane opreme ali plačilnih naprav. To je eden najbolj priljubljenih in najpreprostejših načinov plačevanja iger na srečo, zlasti stav na e-šport.

SWIFT obravnava večino mednarodnih plačil denarnih nakazil. Zadrugo je leta 1974 ustanovilo sedem mednarodnih bank, ki upravljajo globalno mrežo. Zaradi tega je prenos denarja eden najstarejših načini plačila.

Zagotovljene možnosti plačila

Elektronska nakazila sredstev, krovni izraz, ki zajema plačila na podlagi bančnih kartic, so najpogostejša vrsta denarnih nakazil. Uporabili bi se lahko tudi bančno nakazilo, ki je mednarodno hitro plačilno nakazilo od banke do banke. Giro ponuja neposreden depozit, druga možnost pa igralcem omogoča pošiljanje denarja s poštnim čekom ali nakaznico. Ljudje, ki upravljajo s svojim denarjem pri stavah na e-šport, lahko uporabljajo bančna nakazila, ki so dokaj varna metoda.

Bančna nakazila so v večini držav, ki to dovoljujejo, sprejeta kot način depozita za transakcije na spletnem stavnem računu. Zahvaljujoč razvejani mreži bank je zelo razširjena v evropske države in Združene države Amerike.

Ali je denarni prenos priljubljen?
Kako narediti polog z denarnim nakazilom

Kako narediti polog z denarnim nakazilom

Eden od najpreprostejših načinov za igralce, da izvedejo bančna plačila iz katere koli banke, je transakcija iz njihove lokalne podružnice. Igralci lahko to storijo tudi po telefonu. Vendar pa je najpogostejša metoda neposredno bančno nakazilo z njihovega spletnega bančnega računa.

Igralci morajo izbrati "depozit" v delu blagajne na svojem spletnem stavnem računu. Izpolnite zahtevane bančne podatke in znesek, ki ga želite nakazati. Stavni račun lahko zahteva minimalni depozit.

Nazadnje morajo igralci opraviti vse varnostne preglede, ki jih zahteva banka. Po potrditvi bo moral igralec le počakati, da prispejo sredstva, in nato začeti igrati. Možno je, da bo to trajalo nekaj delovnih dni.

Neposreden depozit z denarnim nakazilom

Igralci lahko prenesejo aplikacijo ali igrajo na spletni različici, da opravijo neposredne depozite z denarnimi nakazili. To so najbolj priročne možnosti. Uporaba storitev spletnega bančništva, zlasti bančnih aplikacij, bo zagotovila, da bodo transakcije z bančnim nakazilom zaključene v nekaj sekundah.

Provizije za nakazila se razlikujejo glede na banko, odvisno od zneska, ki se prenese. Pri spletnih bančnih nakazilih ni omejitev za polog ali dvig. nekaj spletna mesta za e-športne stave, pa imajo različne omejitve glede tega, koliko denarja lahko igralci nakažejo in dvignejo z uporabo spletnih bančnih nakazil.

Kako narediti polog z denarnim nakazilom
Kako narediti dvig z denarnim nakazilom

Kako narediti dvig z denarnim nakazilom

Z eSports stavnega računa ni težko dvigniti denarja. Vse, kar mora igralec storiti, je zagotoviti, da upošteva vsa pravila spletnega mesta za igre na srečo. Ti lahko vključujejo najnižji znesek, potreben za ohranjanje aktivnega stavnega računa, in najvišji znesek.

Igralci se morajo prijaviti v račun svoje stavnice in izbrati "dvig" iz blagajniškega dela stavnega računa. Nato morate za način dviga izbrati bančno nakazilo in vnesti znesek za dvig. Igralec lahko izbere določeno banko, v katero želi dvigniti svoj dobitek. Po potrditvi zneska kliknite gumb Dvigni. Stavni račun obvesti stranko po obdelavi transakcije in čakati je treba nekaj dni, da dobi denar na bančni račun.

Omejitve dvigov pri denarnih nakazilih niso pogoste. Igralci lahko svoje dobitke izvlečejo kadar koli, tudi na svojih telefonih. Vendar pa se lahko čas obdelave razlikuje glede na količino. Dvig lahko traja od tri do sedem dni. Če ima stavni račun težave s preverjanjem igralčevega računa ali ugotavljanjem njegove zmožnosti dviga, lahko traja do teden ali celo dva tedna.

Kako narediti dvig z denarnim nakazilom
Prednosti in slabosti denarnega prenosa

Prednosti in slabosti denarnega prenosa

Prednosti

 • Provizije za transakcije so neverjetno minimalne
 • Ni treba več odpreti računov
 • Obstaja visoka stopnja varnosti in zaščite podatkov
 • Večina spletnih stavnih računov sprejema bančna nakazila
 • Je zelo enostaven za uporabo. Ne zahteva preverjanja kreditne sposobnosti ali osebnih podatkov igralcev
 • Ključna prednost je, da lahko nakazila uporablja vsak za plačevanje

Slabosti

 • Nekatere finančne institucije zavračajo možnost plačila stavnih računov eSports
 • To ni najhitrejši način za spletno plačilo
 • Nekateri igralci morda raje ne uporabljajo svojih bančnih računov za igranje iger
 • Za vse igralce je potreben bančni račun
 • Nekatere banke lahko dvomijo v neposredne prenose in zadržijo igralčev račun, dokler se predstavnik za pomoč strankam ne pogovori z uporabnikom
Prednosti in slabosti denarnega prenosa
Postopek odprtja računa za denarna nakazila

Postopek odprtja računa za denarna nakazila

Ker se bančna nakazila izvajajo neposredno med bankami in bančnimi računi, jih varujejo varnostni sistemi. Banke uporabljajo nekaj najnaprednejših in najstrožjih šifriranj, da zagotovijo, da njihov denar in denar njihovih strank ostaneta varna.

Kako nastaviti račun

Za odprtje računa mora igralec iti na banko s svojim osebnim dokumentom. Običajno je to mogoče storiti v nekaj minutah, igralec pa ga lahko uporabi na spletnih stavnih platformah. Igralec mora nato po registraciji povezati svoj bančni račun s spletnim stavnim računom po svoji izbiri. Postopek je običajno hiter in ga je mogoče izvesti na računalniku ali mobilnem telefonu.

Uporaba možnosti plačila brez bančnega računa ni mogoča. Uporabniki morajo biti polnoletni za pridobitev potrebnih osebnih dokumentov, ki jih potrebuje banka. Račun za nakazilo denarja ima nekaj pomanjkljivosti. Večina bank zahteva, da so uporabniki aktivni določen čas. Računi igralcev se lahko izbrišejo, če ostanejo neaktivni dalj časa. Da bi dobili denar nazaj, bodo morali iti na banko ali poklicati službo za pomoč strankam.

Postopek odprtja računa za denarna nakazila
Možnosti za podporo strankam Money Transfer

Možnosti za podporo strankam Money Transfer

Oddelki za pomoč strankam večine bank zelo cenijo stranke. Igralci lahko preprosto stopijo v stik z banko ali stavnim računom. V primeru zgrešenega depozita mora igralec najprej poklicati stavni račun in preveriti, ali je prejel sredstva. Če tega ne bi storili, bi moral igralec za več informacij stopiti v stik s svojo banko. Dvigi se lahko zadržijo tudi, če želi banka preveriti igralčevo identifikacijo. Večino nalog je mogoče opraviti brez obiska banke.

Vsaka banka ima svoj kontakt. Toda igralec mora iskati naslednje:

 • Pogosta vprašanja o spletnem mestu
 • Strani družbenih medijev
 • E-pošta za podporo
 • Klicne številke
 • Klepet v živo
Možnosti za podporo strankam Money Transfer