E-športne stavnice, ki sprejemajo Tether

Tether (USDT) je kriptovaluta, ki temelji na platformi Tether. Uporabljajo ga posamezniki in podjetja kot plačilo za blago in storitve. To je tudi način pologa za spletne stavnice in spletna mesta za ešportne stave. Kot kriptovaluta z dosledno ceno v primerjavi z ameriškim dolarjem je med najbolj priročnimi kriptovalutami, ki jih lahko uporabljajo vsi.

Kljub prisotnosti konkurentov ohranja svoj visok položaj na trgu kriptovalut. Njegov sloves pravi, da je "digitalni denar za digitalno dobo". Številni verodostojni viri, kot je Coin Market Cap, jo štejejo za eno izmed desetih najbolj obetavnih kriptovalut na svetu.

O Tetherju

O Tetherju

Tether je ustanovljen v Hongkongu in je bil predstavljen leta 2014. Od takrat se uporablja kot digitalna valuta v fiat. Ljudje, ki stojijo za njim, so JL Van Der Velde (glavni izvršni direktor), Stuart Hoegner (generalni svetovalec) in Giancarlo Devasini (glavni finančni direktor). Uporablja tehnologijo Blockchain, ki uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje digitalnih žetonov mednarodno, takoj in varno.

In te prednosti so uporabnikom predstavljene za delček stroškov drugih možnosti. Skupaj z drugimi priljubljenimi kriptovalutami, kot sta Bitcoin in Ethereum, jo mnogi uporabljajo kot nadomestek za USD. Kot taka je ena vodilnih kriptovalut glede na obseg trgovanja.

Druga zmagovalna prednost Tetherja je, da je podprta z dolarji, fizičnim zlatom, evri in drugimi resničnimi in likvidnimi sredstvi. In njegovo ime to predstavlja - kriptovaluta, ki je zasidrana ali "privezana" na denar v resničnem svetu. Ljudje, zlasti tisti z omejenimi izkušnjami s kriptovalutami, ga privlačijo zaradi tega in njegove zelo likvidne narave. Vrednost enega žetona Tether je enaka eni osnovni enoti valute, ki ga podpira, kot je ameriški dolar. Plačilo je možno preko:

 • Neteller
 • Visa
 • Bitcoin
 • Skrill
 • Astropay
 • Webmoney
 • Popoln denar
 • Zar
O Tetherju
Je Tether priljubljen?

Je Tether priljubljen?

Kar zadeva kriptovalute, je Tether priljubljeno ime. Zaradi udobja, ki ga ponuja, je priljubljena izbira kot zanesljiv način plačila uporablja se v spletnih zaznamkih, spletnih mestih za ešportne stave in igralnicah.

Na milijone ljudi po vsem svetu uporablja Tether in vse več uporabnikov ga uporablja. Ker pa je platforma Tether v skladu z vladnimi predpisi, prebivalcem naslednjih držav svetujemo, naj ne uporabljajo žetona:

 • Severna Koreja
 • Kuba
 • Singapur
 • Pakistan
 • Iran

Venezuela

 • Sirija
 • Krim

Državljanom ZDA prav tako odsvetujemo uporabo platforme Tether. Vendar pa lahko ljudje, ki stojijo za Tetherjem, naredijo izjeme za stranke, vključno z ECP (upravičeni pogodbeni udeleženci) in podjetja, ustanovljena zunaj ZDA.

Je Tether priljubljen?
Kako narediti depozit z uporabo Tetherja

Kako narediti depozit z uporabo Tetherja

Nemogoče je neposredno povezati igralniški račun z računom Tether. Vendar je priročno hitro naložiti igralniški račun s sredstvi iz računa Tether. Najnižji znesek depozita je 10 USD brez največjega depozita.

 1. Izberite Tether v območju Depozit.
 2. Izberite trgovalni račun (priporočamo trgovalni račun, ki temelji na USD, da se izognete plačilu stroškov konverzije).
 3. Izberite Naprej.
 4. Kliknite Pošlji sredstva. Vnesite naslov denarnice Tether in znesek USDT za polog.

Stanje na računu bo knjiženo v 72 urah.

Uporaba Tetherja v spletnih stavnicah

Tether je odlična možnost plačila za spletna mesta za ešportne stave. Uporaba platforme Tether je enostavna in brez napora, kar uporabnikom olajša uporabo valut, podprtih s fiatom, v verigah blokov, vključno z menjalnicami, denarnicami, plačilnimi procesorji, finančnimi storitvami in bankomati.

Kako narediti depozit z uporabo Tetherja
Kako narediti umik z uporabo Tetherja

Kako narediti umik z uporabo Tetherja

Izvedba dviga iz Tetherja je prav tako priročna kot nakazilo. Najmanjši znesek dviga je 100 $, najvišji znesek dviga pa 1000 $.

V zvezi s tem je pogosta skrb glede udobja, ali lahko oseba dvigne denar iz svojih mobilnih naprav. Žal ne morejo, ker platforma Tether nima mobilne aplikacije. Čeprav obstajajo rešitve za to, vztrajanje pri uporabi mobilnega telefona za umik iz varnostnih razlogov ni priporočljivo.

 1. V razdelku Umik izberite Tether.
 2. Izberite trgovalni račun, nato vnesite naslov denarnice Tether in znesek za dvig.
 3. Izberite Naprej.
 4. Predstavljen bo povzetek transakcije. Koda za preverjanje bo dostavljena po e-pošti ali SMS, odvisno od vrste varnosti. S to kodo potrdite zahtevo za umik.

Stanje na računu bo knjiženo v 72 urah.

Kako narediti umik z uporabo Tetherja
Prednosti in slabosti Tetherja

Prednosti in slabosti Tetherja

Prednosti

 • Številne borze sprejemajo USDT – Kjer gre za kriptovalute, je USDT pogosto sprejet.
 • Uporabniku prijazen vmesnik – platforma Tether je enostavna in prijazna začetnikom.
 • Stabilen -\b V primerjavi z drugimi kriptovalutami je manj nestanoviten.
 • Takojšnji čas transakcije -\b Transakcije se lahko zaključijo v nekaj minutah.
 • Nič provizij - Prenosi med denarnicami ne vključujejo provizij za transakcije.

Slabosti

 • Pomanjkanje anonimnosti – V svetu virtualnih valut je to velika skrb. Za prosto uporabo USDT je potrebno predložiti osebni dokument.
 • Brez mobilne aplikacije – uporabniki, ki nameravajo dvigniti sredstva iz mobilnih naprav, ne bodo sprejeti.
 • Rudarjenje ni dovoljeno – rudarjenje je prepovedano, saj bi verjetno reguliralo vrednost USDT.
Prednosti in slabosti Tetherja
Postopek odpiranja računa Tether

Postopek odpiranja računa Tether

Odpiranje računa Tether je enostavno. Vsak lahko odpre račun tudi brez bančnega računa ali identifikacijskih dokumentov. Postopek ustvarjanja računa lahko začnejo in končajo v manj kot petih minutah. Prav tako ni starostnih ali drugih omejitev. Vse, kar potrebujete, je nekaj osebnih podatkov in e-poštni naslov.

Vendar je pomembno, da preverite račun. Če se oseba odloči nadaljevati z nepreverjenim računom, so njena dejanja omejena. Na primer, ni dovoljeno pretvoriti USDT v USD.

Kako nastaviti račun

 1. Pojdite na Tether.io in kliknite PRIJAVA.
 2. Navedite osebne podatke, kot so ime in priimek, e-poštni naslov in uporabniško ime.
 3. Omogočite 2FA (dvofaktorsko preverjanje pristnosti) v razdelku Varnost.
 4. Identiteto preverite s klikom na uporabniško ime.
 5. Kliknite Preverjanje in izberite Posamezno preverjanje.

Če želite zaključiti ta postopek, preberite bistvene informacije, navedene na strani za individualno preverjanje. Nato predložite potrebne dokumente.

Postopek odpiranja računa Tether
Možnosti podpore strankam Tether

Možnosti podpore strankam Tether

Tetherjeva ekipa je dosegljiva (preko e-pošte) prek njihove spletne strani. Ker cenijo svoje uporabnike, so dali odgovore na večino pomislekov. Njihovo spletno mesto je polno dragocenih virov in lahko odgovori na vse, kar mora oseba vedeti o Tetherju in kako uporabljati njegovo platformo. Njihovo spletno mesto vsebuje lahko dostopne razdelke, kot so strani s pogostimi vprašanji in viri.

Čeprav ni veliko možnosti, da bi dosegli njihovo ekipo, je skupina za podporo odzivna, ko je kontaktirana prek sistema, ki so ga zagotovili. Za to imajo celo dva oddelka, enega za podporo strankam, drugega pa za skrbi, povezane z mediji.

Možnosti podpore strankam Tether