E-športne stavnice, ki sprejemajo Transfer Money

Pravilno upravljanje računa za eSports stave je pomemben vidik odgovornega igranja na srečo. Stave zahtevajo denar in za uživanje v ponudbi stavnice potrebujete dobro financiran račun. Prenos denarja prek banke se uvršča visoko med najpogosteje uporabljene načine plačila na spletnih mestih za ešportne stave. Skoraj vsak igralec ima v lasti bančni račun, lokalni ali mednarodni.

V eni ali drugi točki se znajdejo, da uporabljajo to metodo za prenos denarja na spletno stavnico. Vsak igralec, ki želi uporabiti to možnost, bi moral imeti nekaj osnovnega znanja o tem, kako deluje ter njenih prednosti in slabosti. Ta članek bo o tem podrobno razpravljal.

O stavah na ešport Transfer Money

O stavah na ešport Transfer Money

Prenos denarja z enega bančnega računa na drugega je mogoče zaslediti do leta 1800 pred našim štetjem. Ideja se je začela v Babilonu, ko so posojilodajalci dajali posojila in zaračunavali obresti. Hkrati so Roman in grški banke so sprejemale depozite kot prihranke.

V zgodovini je bančna tehnologija doživela več preobratov, vendar je bila najbolj pomembna sprememba možnost prenosa denarja po internetu. Spletno bančništvo se je začelo takoj, ko je spletna povezljivost sredi 90. let postala globalna stvar.

Je Transfer Money priljubljen?

Prenos denarja je verjetno najstarejša metoda transakcij. Je tudi najbolj priljubljen plačilni sistem v vseh državah po vsem svetu. Ni presenetljivo, da je najbolj razširjena možnost plačila za esport stave. Skoraj vse poslovne banke imajo danes platformo za spletno bančništvo, kjer se uporabniki prijavijo za spremljanje in upravljanje svojih financ na daljavo.

Nekatere banke nakažejo denar elektronsko brez stroškov, če ima prejemnik račun v isti instituciji. Drugi bodo to storili proti plačilu, vendar je čas prenosa odvisen od zadevnega zneska.

O stavah na ešport Transfer Money
Kako narediti depozit s Transfer Money

Kako narediti depozit s Transfer Money

Ko se igralci odločijo za prenos denarja prek banke, da začnejo igrati eSports stave, morajo poznati ID bančnega računa spletna esport športna stavnica. Po vsem svetu obstaja nešteto bančnih sistemov, zato postopek elektronskega prenosa sredstev morda ni enak v različnih bankah. Podobno se bo postopek razlikoval glede na omejitve transakcij in časovne okvire prenosa. Toda povprečni čas prenosa je 24-48 ur za lokalne banke ali 2-5 delovnih dni za mednarodne banke.

Uporaba Transfer Money v spletnih stavnicah za esport

Kljub subtilnim razlikam v bančnih sistemih ostaja osnovni koncept enak. Stave na ešport, ki imajo raje ta način pologa, bodo uporabili postopek, ki je videti tako:

 1. Registrirajte osebni račun pri stavnici eSports
 2. Odprite račun s poverilnicami za prijavo
 3. Pojdite na oddelek za bančništvo/plačila/blagajne
 4. Izberite spletno bančništvo, bančno nakazilo ali neposredno bančno nakazilo
 5. Označite priljubljeno bančno institucijo
 6. Prijavite se v varen prehod ali vnesite številko usmerjanja in številko računa
 7. Preverjanje pristnosti prijave prek mobilne aplikacije, e-poštnega poziva ali OTP, poslanega prek SMS-a
 8. Dodajte znesek za polog na stavni račun za eSports
 9. Potrdite plačilo
 10. Prejmite dobroimetje za stave
Kako narediti depozit s Transfer Money
Kako narediti dvig s Transfer Money

Kako narediti dvig s Transfer Money

Vsak hazarder, ki je uporabljal spletno mesto za e-trgovino za podjetje, razume, kako enostavno je lahko nakazati denar s spletnega mesta na posamezen bančni račun. Dvig dobitkov iz stavnice je obraten od polaganja.

 1. Odprite spletno mesto za stave eSports in se prijavite z geslom in e-pošto ali uporabniškim imenom
 2. Pomaknite se na stran za bančništvo/blagajno/plačila
 3. Potrdite dobitke in znesek za dvig
 4. Izberite način plačila za dvig - internetno bančništvo, bančno nakazilo ali bančno nakazilo
 5. Navedite edinstven ID za spletno bančništvo
 6. Preverite stavni račun in bančni ID (mora biti sinhroniziran)
 7. Počakajte na odobritev
 8. Stavnica nakaže denar na igralčev bančni račun v 2-5 delovnih dneh

Prenos Dvigi denarja niso takojšnji. Prvič, Ponudnik stav na e-šport bo trajalo nekaj časa, da preverimo igralčevo identiteto. To je ključni varnostni ukrep za spletne igre na srečo, ki pomaga preprečiti kakršne koli spletne goljufije. Vse pogosteje je, da so spletni igralci na srečo ogoljufani zaradi svojih težko prisluženih dobitkov. Zato si vsa legitimna in varna spletna mesta vzamejo čas, da še enkrat preverijo, ali je oseba, ki zahteva umik, dejansko sodelovala pri dajanju stav na e-šport.

Kako narediti dvig s Transfer Money
Prednosti in slabosti prenosa denarja

Prednosti in slabosti prenosa denarja

Ko igralci e-športa nakažejo denar prek spleta, upravljajo svoje bančne račune prek mobilnih naprav ali računalnikov. To pomeni, da jim za dokončanje transakcij ni treba obiskati njihovih podružnic. To ima tako prednosti kot pomanjkljivosti, kot je navedeno spodaj.

Prednosti

 • Možnost nalaganja denarja na spletnih mestih za ešportne stave z nekaj kliki ali potegom po zaslonu telefona
 • Relativno nižji stroški prenosa
 • Varni pobegi za blagajne

Slabosti

Včasih je treba poiskati bankomat ali bančno institucijo, da bi denar naložili na svoje račune, preden ga pošljete na spletni račun za e-športne stave. Ta postopek je lahko zapleten. Odvisno od države lahko organi oblasti izsledijo transakcije iger na srečo ali jih močno omejijo.

 • Zanj lahko veljajo strogi zakoni in predpisi države
 • Okoren prenos
Prednosti in slabosti prenosa denarja
Postopek odprtja računa Transfer Money

Postopek odprtja računa Transfer Money

Za pridobitev računa Transfer Money potrebujete nacionalno osebno izkaznico, kar pomeni, da mora biti polnoleten. Možno je tudi odpreti mednarodni račun, ki lahko sprejme različne valute. Toda takšni računi so pogosto omejeni glede tega, koliko je treba dnevno opraviti. Poleg tega je za izvedbo bančnega nakazila v drugo državo potrebno več časa.

Nekatere države mladoletnikom dovoljujejo bančne račune, vendar jih morajo nadzorovati odrasli skrbniki ali starši. Odpiranje novega bančnega računa ne zahteva drugega bančnega računa, ker vsaka institucija deluje neodvisno.

Kako nastaviti račun

Za odprtje računa za bančno nakazilo denarja je potreben preprost, a formalen postopek.

 • Izbira bančne institucije in vrste računa: Vsaka banka ima različne možnosti računa, npr. tekoči račun, račun s fiksnim depozitom, varčevalni račun itd. Tekoči račun najbolje deluje za spletni prenos denarja.
 • Izpolnjevanje osebnih podatkov: Obrazec za odprtje računa je kot predlog. Tu vlagatelj navede svoje polno ime, e-pošto, telefonsko številko, naslov in podatke o davčni skladnosti.
 • Dokazilo o identiteti: Bančne institucije bodo zahtevale fotografijo velikosti potnega lista, osebno izkaznico, prstni odtis in podpis.
 • Ustvarjanje profila za spletno bančništvo: Ko je prijava sprejeta, lahko stranka odpre spletni račun Transfer Money. Postopek se lahko izvede na spletni strani banke ali ustrezni mobilni aplikaciji.
Postopek odprtja računa Transfer Money
Možnosti podpore strankam Transfer Money

Možnosti podpore strankam Transfer Money

Računi Transfer Money se upravljajo iz fizičnih podružnic in na daljavo. Medtem ko je mogoče stopiti v finančno institucijo in se o nečem pozanimati, je spletna komunikacija bolj priročna. Zaupanja vredni ponudniki imajo namenske klicne centre, njihovi spletni agenti pa so vedno na voljo za klepet s strankami. Najpogostejši kanali za reševanje težav strank so:

 • Telefon
 • E-naslov
 • Spletni obrazec za povpraševanje
 • Klepet v živo

Večina finančnih institucij odpre svoje telefonske linije zjutraj in jih zvečer zapre. Telefonski klici morda ne bodo delovali nekaj ur med vikendi in prazniki. Na e-pošto in spletne obrazce odgovorimo v 24-48 urah. Večina klepetov v živo je na voljo v bančnih aplikacijah. Nekateri so omogočeni z boti, drugi pa vključujejo človeške predstavnike strank.

Možnosti podpore strankam Transfer Money