E-športne stavnice, ki sprejemajo Visa

Visa je elektronski sistem prenosa sredstev, ki omogoča enostavne transakcije med bankami, trgovci, potrošniki in bančnimi institucijami. Je ena najbolj priročnih možnosti digitalnega plačila, ki se uporablja po vsem svetu. Celo licencirane stavnice uporabljajo Visa kot način pologa zaradi večplastne zaščite.

Nekateri najboljši stavnice dajejo posebne bonuse igralcem, ki uporabljajo Visa ob svojem prvem nakazu. Igralci na srečo ga lahko uporabijo tudi za dvig svojih dobitkov brez dodatnih stroškov. Ta vodnik ponuja ozadje te bančne metode, kako jo uporabljati ter njene prednosti in slabosti. Poiščite tudi naše najboljše izbire igralnic, ki sprejemajo depozite Visa.

E-športne stavnice, ki sprejemajo Visa
Glede Visa

Glede Visa

Visa International Service Association je leta 1958 v Fresnu v Kaliforniji ustanovila Bank of America (BofA). Več kot 20.000 finančnih institucij ima dovoljenje za izdajo kartic Visa pod njihovimi imeni. Zaradi tega je Visa drugo najbolj priljubljeno kartično plačilno sredstvo, takoj za UnionPay. Nastalo je, ko je BofA uvedel kreditne kartice za potrošnike in trgovce srednjega razreda v ZDA.

Leta 1974 so storitev razširili na druge celine in leta 1975 uvedli debetno kartico Visa. Regionalna podjetja po vsem svetu so združila moči, da bi ustanovila Visa Inc, ki je bila leta 2008 razglašena za javno podjetje v največjem IPO-ju vseh časov.

Ali je Visa priljubljena? Kakšne so možnosti plačila?

Danes Visa ponuja svoje storitve prek kartic, mobilnih naprav in računalnikov v več kot 200 državah. Banke članice izdajajo kartice Visa s svojimi pogoji, npr. obrestnimi merami in letno provizijo. Prav tako se lahko obrnejo na trgovce z zahtevki za plačilo za nakupe Visa. Zaradi njegove univerzalne uporabnosti je najboljša možnost za navdušence igralnic.

Stranke s kreditnimi karticami, debetnimi in predplačniškimi karticami z blagovno znamko Visa lahko v nekaj minutah financirajo stave Visa za ešport. Na našem seznamu zlahka najdete spletno igralnico, ki sprejema to metodo. Vse kar potrebujete je, da vnesete podatke o kartici in varnostno kodo.

Glede Visa
Uporaba Visa v spletnih stavnicah

Uporaba Visa v spletnih stavnicah

Prepričajte se, da ste izbrali ugledno spletno igralnico, nato pa nadaljujte z brezplačno prijavo. Svoja sredstva lahko upravljate z aplikacijo za mobilno bančništvo, zasnovano izrecno za Visa. Aplikacija je povezana neposredno z vašim bančnim računom. Če želite igrati ešport z Viso, morate na svoj igralniški račun dodati denar, to pa bo trajalo nekaj preprostih korakov.

Za prvi depozit potrebujete 16-mestno številko kartice, ime, kodo CVV in datum poteka. Podatki so shranjeni na spletnem mestu igralnice, tako da vam jih ni treba posredovati, kadar koli želite povečati bančni račun.

Kako narediti depozit pri Visa

Tukaj so koraki za hitro nakazilo.

 • Poiščite razdelek za blagajno v stavnici
 • Kot prednostno plačilno sredstvo izberite Visa
 • Vnesite podatke o kartici in znesek za prenos
 • Izpolnite varnostne podatke in potrdite transakcijo z edinstveno kodo, ki vam jo pošljete po pošti ali besedilnem sporočilu

Dnevne omejitve za kartice Visa so namenjene izboljšanju varnosti in preprečevanju goljufij. Če uporabljate debetno kartico Visa, preverite najvišji znesek, ki ga lahko nakažete na spletu iz vaše banke. Večina debetnih kartic imetnikom kartic omogoča uporabo do 1000 $ na dan.

Uporaba Visa v spletnih stavnicah
Kako narediti dvig z Visa

Kako narediti dvig z Visa

Številne stavnice podpirajo Visa za izplačila. Tako vam ni treba skrbeti za uporabo druge možnosti, če imate Visa kot vašo prednostno metodo pologa. S svojimi visokovarnostnimi standardi boste prejeli sredstva, ne da bi pri tem ogrozili svoje zaupne podatke. Preden zahtevate izplačilo, se prepričajte, da se ime na vaši kartici Visa ujema z imenom vašega igralniškega računa.

Prav tako pri izdajatelju kartice preverite, ali vaša kartica Visa izpolnjuje pogoje za prejemanje plačil s platform za igre na srečo. Vrhunske igralnice Visa v ešportu komajda zaračunavajo strankam za dvig. Morda bodo zahtevali dodatne dokumente za preverjanje vaše identitete iz varnostnih razlogov.

 • Prijavite se v svoj igralniški račun
 • Pomaknite se na stran blagajne
 • Na seznamu bančnih metod izberite Visa za izplačilo
 • Vnesite dobitke, ki jih želite unovčiti
 • Sledite navodilom, da potrdite svojo identiteto

Kazinoji Visa običajno odobrijo zahteve za dvig v 48 urah. Traja lahko od enega do petih delovnih dni, da se denar odrazi na vaši kreditni kartici Visa. Dvigi v igralnicah se lahko začnejo od 20 $ do več kot 5.000 $, vendar imajo VIP računi višjo omejitev dvigov. Dvig na pametnem telefonu je veliko lažji, če igrate v mobilni igralnici.

Kako narediti dvig z Visa
Prednosti in slabosti Visa

Prednosti in slabosti Visa

Poznavanje prednosti in slabosti uporabe kartic Visa v igralnici je ključnega pomena za odgovorno igranje na srečo. Pri uporabi kreditne kartice Visa morate biti previdni, da ne zapadete v cikel dolgov. Toda debetne in predplačniške kartice Visa so veliko varnejše, ker ne boste nabirali posojil. Na srečo vam Visa omogoča spremljanje spletnih izdatkov z mesečnim izpiskom.

Prednosti

 • Visa ima nekaj najmočnejših varnostnih protokolov
 • Depoziti so takojšnji in brezplačni
 • Splošno sprejet v večini spletnih stavnic
 • Eden najpreprostejših načinov plačila
 • Visa je v nekaterih igralnicah upravičena do večjih bonusov

Slabosti

 • Odvzem vizumov ni najhitrejši
 • Nekatere igralnice zavračajo kartice Visa iz določenih držav
 • Zahteva vnos podatkov kartice in vašega pravega imena
Prednosti in slabosti Visa
Postopek odprtja računa Visa

Postopek odprtja računa Visa

Ker kartice Visa dajejo samo finančne institucije, morate pred prijavo zanj odpreti varčevalni ali tekoči račun. Večina bank sprejema spletne aplikacije na svojih uradnih spletnih mestih. Če že imate račun pri banki, ste le nekaj korakov do računa Visa. Dokumentacija je obvezna za skladnost z KYC. Na splošno morajo biti kandidati stari 18 let in več, da pridobijo račun Visa.

Postopek odprtja računa Visa
Kako ustvariti račun Visa

Kako ustvariti račun Visa

Osebno obiščite svojo banko ali uradni spletni portal, da oddate svoje prijave. Potrebujete:

 • Dokazilo o identiteti (državna izkaznica)
 • Trenutni naslov
 • Fotografije v velikosti potnega lista

Preverite pri svojem bančnem ponudniku, ali potrebujejo dodatne dokumente. Večina bank ima letno pristojbino za vzdrževanje vašega računa Visa. Če ste za plačilno sredstvo za igre na srečo izbrali Visa, ugotovite, koliko transakcij lahko opravite na mesec, da se izognete dodatnim stroškom. Pri uporabi debetne kartice ne boste pritegnili obresti ali provizij za zamudo pri plačilu za financiranje igralniškega računa.

Odbitki se opravijo neposredno z vašega bančnega računa. Vendar pa kredit Visa vključuje obresti, ki jih morate plačati pravočasno, da se izognete kazni. Če želite biti na varni strani, zaprosite za mednarodno kartico Visa, da boste lahko dostopali do svojega denarja in nadaljevali s stavami, ko ste zunaj svoje države.

Kako ustvariti račun Visa
Možnosti podpore strankam Visa

Možnosti podpore strankam Visa

Včasih potrebujete več informacij o računu kartice Visa. Kontaktne podatke ponudnika najdete na zadnji strani kartice, uradni spletni strani, izpisku Visa ali e-poštnih sporočilih banke izdajateljice. Najbolj priljubljene možnosti za stik z oddelkom za pomoč strankam so:

 • E-naslov
 • Sistem klepeta
 • Telefonska številka
 • Razdelek s pogostimi vprašanji
 • Spletni center za podporo

Vaša e-pošta lahko traja približno 48 ur, da prejmete odgovor. Razpoložljiva telefonska številka je običajno brezplačna in se lahko pogovorite neposredno s predstavnikom Visa. Preden pokličete ali pošljete e-pošto, preverite center za podporo, kjer stranke objavljajo vprašanja v zvezi s karticami Visa. V razdelku s pogostimi vprašanji boste našli posodobljene smernice za uporabo Visa.

Možnosti podpore strankam Visa