1xBet Nedavne ponudbe e-športnih stav

Novice

2022-10-06

1xBet postane uradni stavni partner TSM v Indiji

1xBet, eden od najboljša spletna mesta za stave na e-šport, nenehno povečuje svoj seznam sponzorjev za e-šport. Tokrat sta se stavnica in TSM, ameriška organizacija za e-šport, dogovorila za enoletni dogovor. Sporazum je 1xBet določil kot priznano stavno podružnico za kategorijo Battlegrounds Mobile India. 

1xBet Nedavne ponudbe e-športnih stav

Kot rezultat, bo uniforma ekipe zdaj imela emblem 1xBet. Izvedena bo tudi promocijska kampanja z igralci TSM BGMI. Poleg tega bodo dogodki gostili več brezplačnih prireditev na družbenih medijih za njihove sledilce.

1xBet Tiskovni predstavnik Alex Somers je dejal, da je TSM BGMI mlada ekipa z resnimi ambicijami. Ekipa je letos že osvojila nagrade na pomembnih tekmovanjih v e-športu. TSM je med najboljšimi tekmovalci v disciplini BGMI, kar je razvidno iz njihovega zadnjega zmagoslavja na Nodwin x Loco All-Stars Invitational.

Na njihovi strani je TSM SVP za prodajo Ned Watkins dejal, da so navdušeni, da so začeli sodelovati s stavno družbo 1xBet. Podobno kot je ekipa eSports ena od vodilnih pri BGMI, se vsi zavedajo, da je to podjetje vodilno na mednarodnem stavnem trgu. Kot rezultat, bodo oboževalci e-športa v Indiji kmalu priča plodom sodelovanja 1xBet in TSM BGMI.

OG Esports sodeluje z 1xBet

Stavnica in vrhunska ekipa e-športa sta nedavno podpisala partnerstvo. Odnos bo omogočil, da bo OG še naprej proizvajal vrhunski video material, vključno s Road to Mednarodna serije in druge vsebine, povezane z blagovno znamko 1xBet.

Na njihovem Dota 2 in CS: GO roster majice in jakne, Ekipa OG bo nosil logotip 1xBet. Podjetje je izjavilo, da bo njegov novi partner v prihodnosti ključnega pomena, ker bo izboljšal svojo ponudbo vsebin. 

Po besedah predstavnika 1xBet Alexa Sommersa verjamejo, da je organizacija dosegla zavezo več sto tisoč podpornikov na vseh koncih planeta. Dosežki so posledica njihove zmage nad The International le leto po ustanovitvi.

Sommers je nadalje opozoril, da bi lahko OG podžgal strast oboževalcev zaradi izjemnih predstav in izvirnih pogledov na CS: POJDI in Dota 2. Stavnica je prepričana, da je pred nami lepa pustolovščina, ki jo bodo zaznamovale spektakularne zmage.

1xBet postane uradni sponzor MIBR

Ena izmed vodilnih ekip e-športa v Braziliji, MIBR, je napovedala stavnico za svojega novega sponzorja. Biti glavni sponzor ekipe izboljšuje vpletenost stavnega podjetja v profesionalni e-šport in krepi njegov odnos s CBCS.

Vse ekipe bi morale leta 2022 zaradi naložb pospešiti svoje prizadevanje za visoko zmogljivost. Po besedah izvršnega direktorja ekipe eSport, Roberta Coelha, MIBR predvideva, da bo to leto plodno in da bodo morebitni učinki pandemije manj resni. 

Ekipa bo vlagala v številne zagonske tabore, tekmovanja, izkušnje, morebitno vrnitev v našo Gaming House v Združenih državah in, upajmo, v naslove.

Alex Somers, tiskovni predstavnik 1xBet, je dejal, da so navdušeni, da podpirajo eno izmed najboljših ekip e-športa na svetu, in so veseli, da so lahko del njihove rasti. Tiskovni predstavnik je nadalje opozoril, da jih zanima, kaj bo ekipa in njena baza oboževalcev doživela v naslednjih treh letih.

MIBR, ki je še posebej priljubljen v Braziliji, je znana blagovna znamka e-športa z oboževalci po vsem svetu. Glede na Twitter Gaming Insights je bil MIBR leta 2020 tretji najbolj tvitan o ekipi na svetu. Ta izjava nedvomno dokazuje moč blagovne znamke MIBR v primerjavi z nastajajočimi podjetji, ki postopoma predstavljajo podporo in vlagajo v širitev celotnega scenarija.

Kdo je 1xbet?

1xbet je kopenska stavnica s sedežem v vzhodni Evropi, ki je bila ustanovljena leta 2007. Vodi jo 1xCorp NV, leta 2011 pa je postala tudi spletna. Poleg lokalnih licenc v Nigeriji, Rusiji, Keniji in Mehiki ima licenco v Curacau. 

Več kot 100 narodov, vključno s Kanado, Indijo in Norveško, lahko uporabljajo športno stavnico. Poleg širokega nabora storitev, jezikov spletnih strani in možnosti plačila slovi po izjemno visokih kvotah na skoraj vseh športih in trgih.

Ali je stavnica 1xbet priljubljena?

Skupina 1xBet slovi po vzpostavljanju zanesljivih zavezništev. Stavnica sponzorira brazilsko nogometno ligo, italijansko nogometno ligo, špansko La Ligo in francosko CAF. 1xBet ima skupna podjetja s FC Barcelono in Olympique Lyonnais. Dwayne Bravo zastopa znamko tudi v Indiji kot njen ambasador.

1xBet se je povzpel na vrh spletnega igranja iger in postal med najboljšimi spletnimi stranmi za stave eSport v panogi. Novi glavni sponzor, aktiven v več kot 130 državah, podpira prestižne športne ekipe in organizacije po vsem svetu, kot so Barcelona in mednarodne ESL turnirji.

Na njihovi spletni strani se najde nekaj za vsakega ljubitelja športa in stavničarja. Tudi najbolj izbirčni potrošniki bodo našli veliko možnosti za stave na e-šport. Uporabniki dnevno ocenijo več kot tisoč dogodkov, od znanih do specializiranih. Z licenco za eGaming Curaçao 1xBet upravlja podjetja s spletnimi igrami in športnimi stavami.

Zadnje novice

Osnove stavnih kvot za ešport
2022-12-01

Osnove stavnih kvot za ešport

Novice