Betsafe CS:GO stavni partnerji z GODSENT

Novice

2022-10-20

Betsafe je postal Godsentov ekskluzivni stavni partner po podpisu pogodbe med družbama. Stavnica je izjavila, da bo poudarek na CS: GO, čeprav podjetje sestavljajo profesionalne esport ekipe, igralci in proizvajalci vsebin iz desetih različne ešportne igre, vključno z League of Legends in Dota 2.

Betsafe CS:GO stavni partnerji z GODSENT

Ešport je v zadnjih nekaj letih dobil velik zagon. Ker so bili spomladi vsi večji športni dogodki prestavljeni, je bil e-šport bolj izpostavljen, kar je povečalo njegovo privlačnost za širšo publiko. Po besedah Kim Ekelund, vodje trženja za Švedsko pri Betsson Group, je svetovna pandemija dodatno utrdila položaj e-športa.

Betsafe, eno najbolj drznih in aktivnih podjetij, je bilo esport ekipaizbira za to sponzorstvo. Obe skupini verjameta, da bo v prihodnosti v industriji e-športa prišlo do veliko večjega napredka. Zato je to sponzorstvo med ambicioznima GODSENT in Betsafe oprijemljiv prikaz njune predanosti prihodnosti e-športa.

Vpliv partnerstva na Godsent

Sporazum bo zajemal vse načrtovane igre za GODSENT s podatkovno bogato in ustrezno vsebino. Zanimanje neendemičnih komercialnih partnerjev za e-šport se lahko uporabi za merjenje njegove rasti in partnerstvo GODSENT-a z BetSafe še posebej poudarja napredek CS: GO. 

Ni presenetljivo, da je stavniška družba izbrala visoko cenjeno organizacijo CS: GO za svojega prvega partnerja v e-športu, saj je igra že dolgo priljubljena med hazarderji v e-športu.

V izjavi za javnost je Ludwig Sandgren, izvršni direktor GODSENT-a, dejal, da so veseli, da je Betsafe s svojo dolgo zgodovino vlaganja v edinstveno vsebino in sponzorstva z njimi podpisal to dolgoročno zavezo. Betsafe je idealen partner za GODSENT zaradi svojih izjemnih ambicij. Ko se bo ekipa razvijala v prvostopenjsko podjetje, bo igrala pomembno vlogo pri njihovem CS: GO divizija in služi kot odličen strateški partner.

Vplivi partnerstva na Betsafe

Družba za športne stave trdi, da je to Betsafejeva prva sponzorska pogodba o e-športu. Cilj partnerstva je izboljšati stavno ponudbo Betsafe z osredotočenjem na sodelovanje med obema stranema in aktivacijo družbenih medijev. 

Zaradi svoje priljubljenosti med evropskimi igralci stav na e-šport se pričakuje, da se bo podjetje osredotočilo predvsem na sceno CS: GO. Poleg tega se pričakuje, da bodo v celotnem partnerstvu nastajali posnetki iz zakulisja.

Operater še pravi, da dogovor poleg prepoznavnosti blagovne znamke in finančne podpore močno poudarja tesno sodelovanje in vključevanje v družbene medije. Transakcijo sta omogočila sodelovanje Godsent in ponudnik podatkov GRID Esports. Kot del dogovora bo GRID ponudil vrsto vsebin za Godsentova prihajajoča tekmovanja.

Je Godsent priljubljena ešportna ekipa?

Z oddelki za Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends in PUBG je Godsent znano švedsko profesionalno podjetje za esport. Pronax se je po odhodu iz prejšnje lotil oblikovanja svoje ekipe Fnatic poravnaj.

15. avgusta 2016 je GODSENT prevzel večino prejšnje zasedbe, ki je vključevala Jesperja "JW" Wecksella, pronaxa, Freddyja "Krimz" Johanssona in Robina "flusha" Rönnquista. To se je zgodilo zaradi menjave igralcev na švedski profesionalni sceni CS: GO, saj je Fnatic pridobil Simona "twista" Eliassona in Jonasa "Lekr0" Olofssona. Math Lekr0 in KRiMZ sta bila kasneje zamenjana nazaj med Fnatic in GODSENT v drugem krogu trgovanja.

V kvalifikacijah za 2. sezono ELeague je GODSENT izgubil proti Alternate aTTaX in bil tako diskvalificiran iz lige. Privez za kvalifikacije brez povezave za prihajajoče CS: GO Major, je bil zagotovljen ELEAGUE Major, Atlanta, potem ko je ekipa premagala Hellraisers v finalu manjšega evropskega prvenstva 6. novembra 2016.

Ekipa je 21. junija 2018 izjavila, da bo zaenkrat ustavila vse operacije. Kot pravi GODSENT, so se z odločitvijo o zaprtju organizacije strinjale vse strani, ki so sodelovale pri njenem upravljanju, in je bila to najboljša rešitev za vsakega deležnika.

Godsentovi dosežki

Po združitvi s švedsko skupino za e-šport The Final Tribe je GODSENT septembra 2019 znova začel z dejavnostmi. Novembra je kasneje istega leta kupil postavo CS:GO za SMASH Esports.

Godsent je zmagal na številnih tekmovanjih, med drugim DreamHack Open September 2021: Severna Amerika, ko so v prvenstveni tekmi premagali Extra Salt. Moštvo je leta 2020 prav tako zmagalo nad Gambit Youngsters v 7. sezoni LOOT.BET/CS. Istega leta so bili četrti na tekmovanju ICE Challenge 2020.

TACO, latto, dumau, cky, adr in dead je 30. junija od GODSENT kupil 00 Nation. Poleg tega je bil odpuščen HEN1, ki je bil podpisan marca. Trenutno je edini igralec ekipe CS:GO Bruno "b4rtiN" Câmara. Januarja 2021 je bil Brazilec kupljen. Športnik bo ekipi še naprej pomagal pri uspehu, saj je blestel na več drugih tekmovanjih. 

B4rtiN je zmagal na številnih tekmovanjih, vključno z DreamHack Open: Severna Amerika, september 2021 in ESEA Cash Cup: Severna Amerika, poletje 2021 #2.

Zadnje novice

Osnove stavnih kvot za ešport
2022-12-01

Osnove stavnih kvot za ešport

Novice