Novice

February 10, 2022

Betssonova prevlada v e-športnih stavah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Betsson je ena od tradicionalnih stavnic, ki se je osredotočila na stave na e-šport, enega najhitreje rastočih trgov v industriji spletnih iger na srečo.

Betssonova prevlada v e-športnih stavah

Glede na poročilo Eilers & Krejcik za leto 2020 je na tekme eSports stavilo več kot 6,5 milijona igralcev na srečo. To število se je še povečalo, saj je e-šport leta 2021 eksponentno narasel.

Glede na to, kako obsežna in močna je industrija stav na e-šport, si BML Group Ltd, upravljavec stavnega mesta, želi prevladovati na sceni stav e-športa, tako kot pri tradicionalnih športnih stavah. Strategija štirih stebrov ponuja igralcem veliko možnosti stav in udobja.

Široka pokritost e-športa

Betsson ni navaden eSports stavnik, ki pokriva samo elitne eSports turnirje; pokriva vse tekmovalne e-športne igre po vsem svetu. Naj bo to bitka v kvalifikacijah za Dota 2 ali svetovno prvenstvo LoL, ima Betsson pokrite stave. Trenutno nekatera tekmovanja, na katera lahko igralci stavijo, vključujejo Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 1, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 2, CS: GO: IEM WINTER in FIFA eSports Battle.

Ogromni trgi stav

Poleg obsežne pokritosti turnirjev in tekmovanj v e-športu gre Betsson še dlje, saj ponuja široko paleto trgov, med katerimi lahko izbirate. Za športne simulacije e-športa, na primer FIFA, so trgi stav enaki kot tradicionalne nogometne stave. Vendar pa ima večina stavnic za eSports igre v prvi osebi (FPS) le osnovne trge. Toda Betsson ima veliko trgov. 

V CS: GO lahko igralci na primer stavijo na zmagovalca dvoboja, pravilen rezultat, brez stave, zmagovalec pištolskega kroga 1, zmagovalec pištole 2, hendikepe, skupno število odigranih krogov na zemljevidu, podaljške na zemljevidu, dobljene kroge na zemljevidu (hendikep), zemljevidi, ki se igrajo v seriji, zmagovalci, specifični za zemljevid, itd.

Visoke kvote za e-šport

Kvote so ključni dejavnik pri izbiri dobrega mesta za stave. Igralci vedno iščejo najvišje kvote; Betsson to očitno razume. Da bi zagotovili, da je na vrhu igre, Betsson ponuja nekatere najvišje kvote na trgu v vseh treh formatih kvot. Na primer, ko drugo Spletna mesta za stave na eSport imajo kvoto za zmago ekipe eSports 1,66, Betsson bo imel kvoto nastavljeno na 1,70 ali celo višje.

Hitri, varni depoziti

Nazadnje je Betsson poenostavil svojo bančno infrastrukturo in razširil partnerstva z načini spletnega plačila za olajšanje hitrih in depozitov. To ni običajno spletno mesto za e-športne stave, ki odloži depozite do ur po koncu tekme, na katero je želel staviti stav. 

Kaj je več? Betsson pospešuje dvige, dokler igralci preverijo svoje račune. Poleg tega je stavnica sodelovala z vsemi priljubljenimi spletnimi plačilnimi sistemi, od e-denarnic do debetnih in kreditnih kartic in še več.

Dejansko ima Betsson jasen načrt, da se uveljavi na seznamu najboljših spletnih mest za e-športne stave. Poleg obsežne pokritosti e-športa, različnih trgov za stave, visokih kvot in hitrih depozitov ima Betsson enega najboljših bonusov za e-šport. Kaj je več? Stavno mesto ponuja izjemno izkušnjo strank.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?

Novice