Casumo Esports prenavlja svoje bonus ponudbe

Novice

2022-08-25

Casumo Esports, ki je v lasti in upravljanju Casumo Services Limited, je med najbolj priljubljenimi stavnimi mesti za e-šport. Med glavnimi razlogi za njegovo odobritev je, da ponuja impresivno paleto stavnih trgov za e-šport. Poleg tega ima ponudnik stav licenco v več jurisdikcijah, zaradi česar ni na voljo le igralcem z vseh koncev sveta, temveč tudi zaupanja vreden Spletno mesto za igre na srečo e-športa

Casumo Esports prenavlja svoje bonus ponudbe

Vendar se je stavniška družba v zadnjem času soočala s številnimi izzivi, ki večinoma izhajajo iz povečane konkurence v industriji. V želji, da bi izstopalo od konkurence, podjetje uvaja vrsto novih bonus ponudb, hkrati pa izboljšuje obstoječe.

Prijavni bonus

Prijavni bonus je glavna spodbuda, ki jo uporablja Casumo privabiti nove igralce na svojo platformo. Prijavni bonus, znan tudi kot bonus dobrodošlice, je bil razmeroma manjši od tistega, kar ponujajo njegovi konkurenti. Kot rezultat tega je Casumo Services Limited videl, da je najbolje izboljšati svojo ponudbo in narediti korak dlje, da bi bila boljša, kot večina strokovnjakov meni, da je industrijski standard.

Julija 2022 je Casumo naredil svoje dobrodošla bonus ponudba 100 % prvega pologa za vse nove igralce. Vendar je bil ta bonus omejen na 100 GBP. Bonus lahko uporabite za stave na skoraj vseh stavnih trgih eSport, ki so na voljo na platformi. Nov bonus za prijavo vključuje zahtevo za stavo samo x30.

Prevzem bonusa je zdaj tako preprost kot vpis, sledenje ustreznim korakom, aktiviranje bonusa in nakazilo najmanj 10 GBP. Bonus bo nato nakazan neposredno na bonus račun. Treba je omeniti, da se lahko znesek bonusa dobrodošlice razlikuje v državah, v katerih deluje ponudnik stav Casumo.

Bonus za drugi depozit

Drugi depozit bonus je ena od novih bonus ponudb za Casumo eSports. Ponudnik stav je med redkimi v industriji, ki ponuja takšen bonus za stave na e-šport. Ponudba je zasnovana tako, da privabi nove igralce, ki morda niso imeli sreče, da še naprej poskušajo srečo z vplačilom. Znesek bonusa je celo boljši od bonusa dobrodošlice. 

Igralci lahko prejmejo 100 % svojega pologa, ki je omejen na 300 GBP. Vendar pa so pogoji stav podobni pogojem za bonus dobrodošlice. Bonus ponudba tudi poteče v 30 dneh po podelitvi.

Povečanje kvot

Še en nekoliko nekonvencionalen bonus, ki je običajno običajen na najboljših stavnih mestih za e-šport, predstavljen na stavnem mestu Casumo e-šport, so povečane kvote. V idealnem primeru se povečane kvote nanašajo na povečane kvote tekme za določene priložnosti, kar ima za posledico povečane potencialne dobitke. Ponudba je podeljena igralcem, ki stavijo na določene tekme, ki izpolnjujejo pogoje za povečanje.

Izboljšane kvote so na voljo samo za omejena obdobja. Sredstva iz drugih bonus ponudb ni mogoče uporabiti za stave na tekme, ki imajo povečane kvote. Povečane kvote tudi ne morejo biti del skupne stave na e-šport.

Spremenjeni pogoji in določila bonusa

Poleg uvedbe novih ponudb bonusov in izboljšanja nekaterih obstoječih je Casumo Services Limited revidiral tudi določila in pogoje bonusov. Na primer, igralci lahko prejmejo bonuse le, če jih je mogoče izslediti do prvotne pridružene povezave, poslane za ponudbe. V večini primerov je do sprejemljivih pridruženih povezav mogoče dostopati prek forumov, skupne rabe povezav, e-poštnih priporočil in odobrenih pridruženih spletnih mest. Uporabniški računi morajo biti tudi preverjeni pred bonusi se lahko podeli.

Kakšni so bili učinki sprememb?

Po mnenju vodstva Casuma so bile spremembe pozitivne in dajejo pričakovane rezultate, čeprav počasi. Ta spodbuda bo privabila več igralcev na spletno stran in z bonusom za drugi depozit zagotovila, da novi igralci postanejo dolgoročno zveste stranke.

Casumo Services Limited za počasen porast pridobivanja novih strank krivi pomanjkanje znanja o najnovejših ponudbah. Ponudbe bonusov so relativno še vedno preveč nove, da bi imele velik vpliv. Vendar pa je podjetje optimistično, da bodo njegove tržne strategije delovale in pomagale povečati svoj tržni delež v industriji stav na e-šport.

Druge tržne strategije Casumo

Uvedba novih ponudb bonusov ni bila samo marketinška strategija Casuma. Drugi kanal, na katerem nenehno delajo, je affiliate marketing. Casumo je znatno povečal provizije, ki jih ponujajo njihovi pridruženi tržniki, kar jih je spodbudilo, da si še bolj prizadevajo za usmerjanje prometa na mesto stav. Trenutna stopnja provizije znaša kar 45 % depozitov, opravljenih za več kot 41 depozitnih strank na mesec.

Druga strategija vključuje napotitve uporabnikov, kjer uporabniki prejmejo privlačne bonuse za vsakega uporabnika, ki nakaže denar, in ga napotijo na spletno mesto za stave. V idealnem primeru so vsi obstoječi uporabniki potencialni tržniki podjetja. Na žalost podjetje še ni razkrilo informacij o učinkovitosti svoje strategije pridruženega trženja. Vendar se zdi, sodeč po navdušenju na večini forumov Casumo, pridruženi tržniki dobro pripravljeni delati za provizije.

Zadnje novice

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II
2022-09-15

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II

Novice