Novice

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Vrnitev v Verdansk v novi dobi Call of Duty

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Call of Duty Warzone Mobile naj bi z že več kot 45 milijoni predregistracij povzročila velik pečat v svetu iger. Igra, ki bo izšla spomladi 2024, je med oboževalci vzbudila ogromno pričakovanj.

COD Warzone Mobile: Vrnitev v Verdansk v novi dobi Call of Duty

Vrnitev v Verdansk

COD Warzone Mobile bo igralce vrnil na priljubljena zemljevida Verdansk in Rebirth Island, ki veljata za ikonično v žanru Battle Royale. Posnetki igranja, ki so bili do zdaj objavljeni, so prejeli pozitivne povratne informacije, kar je še povečalo navdušenje okoli igre.

Novo obdobje za Call of Duty

S prihajajočo izdajo Modern Warfare III 10. novembra, ki ji bo sledila nova izkušnja Warzone v Urzikstanu, vstopa Call of Duty v novo obdobje. Igralci se lahko veselijo sodelovanja z ikoničnim likom Vladimirjem Makarovom in doživljanja hitrega gibanja in nove mehanike Modern Warfare III.

Kako se pridružiti akciji

Če se želite pridružiti čakalni vrsti za COD Warzone Mobile, preprosto pojdite na stran Call of Duty Warzone Mobile v trgovini iOS ali Google Play in kliknite »Predregistracija«. Ko se predhodno registrirate, boste prejeli obvestilo, ko bo igra spomladi 2024 objavljena.

Igra z brezmejnim potencialom

Pričakuje se, da bo COD Warzone Mobile na novo definiral mobilno igranje s svojim poglobljenim igranjem in nostalgično vrednostjo. Kot ena najbolj težko pričakovanih mobilnih iger v zadnjih letih je že zbrala množico privržencev 45 milijonov igralcev.

Spremljajte Esports.net za več razburljivih novic o mobilnih igrah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice