Novice

February 14, 2024

Doseganje stopnje 100 v zadnjem obdobju: zahtevno potovanje z velikimi nagradami

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ali se sprašujete, kakšna je najvišja raven v priljubljeni ARPG, Last Epoch? Če svojo pustolovščino še niste začeli, boste morda želeli vedeti najvišjo raven igre, da boste lahko razumeli, koliko boste morali zmleti – in tukaj je odgovor.

Doseganje stopnje 100 v zadnjem obdobju: zahtevno potovanje z velikimi nagradami

Najvišja raven

V Last Epoch je najvišja stopnja, ki jo lahko dosežete, 100. Vendar je pomembno vedeti, da to velja samo za osnovno raven in ne za vašo raven spretnosti ali mojstrskega razreda. Raven spretnosti je omejena na 20, vendar se lahko omejitev poveča z določenimi dodatki za opremo.

Prednosti napredovanja

Ko napredujete skozi osnovne ravni, boste pridobili več ugodnosti, ki vam bodo pomagale na vaši poti do stopnje 100:

  • Pridobite +5 točk zdravja in +1 točko zdravja pri uporabi napoja na raven
  • Prejmite eno pasivno točko na vsaki ravni po tretji stopnji
  • Odklenite dodatna specializacijska mesta za spretnosti na ravni tri, devet, 19, 34 in 49
  • Odklenite pasivne veščine glede na vaš razred

Mletje do stopnje 100

Doseči raven 100 v Last Epoch ni lahka naloga. Medtem ko se na začetnih stopnjah morda ne boste počutili kot veliko mletje, se težavnost znatno poveča, ko se približujete koncu igre. Igralci, ki jim je uspelo premagati igro, se strinjajo, da je potrebno veliko več dela, da prideš od ravni 80 do 100, kot da dosežeš raven 80 od začetka. Zato bodite pripravljeni vložiti precej časa in potrpljenja, če želite doseči najvišjo raven Last Epoch.

Čas je, da dosežete 100. raven

Količina časa, ki je potreben, da dosežete raven 100 v Last Epoch, se razlikuje glede na zgradbo vašega značaja. Nekateri igralci so dosegli ta podvig v samo enem tednu, medtem ko bodo drugi morda potrebovali mesece, da dosežejo isti cilj. Če želite hitro napredovati, se osredotočite na dokončanje nalog za odklepanje novih območij in šefov, premagajte mafije, kadar koli je to mogoče, in komunicirajte s svetišči izkušenj. Vendar ne pozabite uživati ​​na poti do stopnje 100, saj je izkušnja sama najpomembnejši vidik.

Zaključek

Skratka, najvišja stopnja v Last Epoch je 100. Medtem ko je napor za dosego te stopnje lahko zahteven, je zaradi koristi in nagrad na tej poti trud vreden truda. Ne glede na to, ali dosežete raven 100 v enem tednu ali mesecih, ne pozabite uživati ​​v procesu in uživati ​​v občutku dosežka, ko končno dosežete svoj cilj.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice