Novice

October 28, 2023

Gaimin Gladiators so zmagali nad ekipo Team Liquid na The International 12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Tekma med Team Liquid in Gaimin Gladiators na The International 12 je bila težko pričakovana in si jo je ogledalo veliko ljudi. Oboževalci ekipe Team Liquid so upali na zgodbo odrešitve, a žal ji ni bilo usojeno.

Gaimin Gladiators so zmagali nad ekipo Team Liquid na The International 12

Trn v peti

Gaimin Gladiators so se skozi vse leto nenehno izkazali za mogočnega nasprotnika za Team Liquid. Tudi ta tekma ni bila izjema, saj so GG še enkrat dokazali svojo prevlado. Njihova zmaga nad Liquidom bo nedvomno spodbudila njihovo motivacijo za prihajajočo sezono.

Poudarki igre

V prvi igri je ekipa Team Liquid pokazala svojo spretnost in odpornost. Kljub temu, da je na začetku zaostajala pri ubijanjih, je Micke's Luna ostala sila, s katero je bilo treba računati, saj je skozi igro zagotavljala vrhunsko farmo. Ključna bitka v jami Dire Rosh je obrnila tok v korist Liquida in jih pripeljala do zmage v prvi igri.

Vendar so se Gaimin Gladiators vrnili v drugi igri. Aceov izbor Lone Druid, v kombinaciji z gradnjo Harpoon in Radiance na medvedu, se je izkazal za preveč za Liquid. To je pokazalo, zakaj so si Gaimin Gladiators zaslužili svoje visoke uvrstitve na TI 12.

Tretja igra je bila za Liquid obupna situacija, saj se je Zaijev Centaur boril proti Dyrachyojevemu Weaverju. Po 20 minutah je bilo jasno, da je tekma močno naklonjena Gaimin Gladiators.

Pogled naprej

Čeprav je bil konec leta za Team Liquid razočaranje, niso slaba ekipa. Čeprav je zamenjava seznama možna, je pomembno priznati njihovo dosledno delovanje skozi celotno sezono. Igrali so izjemno dobro, le premalo jim je, da bi bili najboljši. Ko se bliža naslednja sezona, bo imel Liquid priložnost, da se ponastavi in ​​se vrne močnejši.

To je morda konec poti ekipe Team Liquid na The International 12, vendar zagotovo ni konec njihove prisotnosti na sceni Dota 2. Oboževalci lahko pričakujejo več od te nadarjene ekipe v prihodnosti.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci
2023-11-26

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci

Novice