Novice

February 14, 2024

Kako pridobiti lutke Jack Frost v Persona 3 Reload

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload vsebuje kratke stranske naloge, imenovane Elizabeth Requests. V eni od teh prošenj Elizabeth, spremljevalka Velvet Room, zahteva tri punčke Jack Frost. Ta vodnik vam bo pokazal, kako pridobiti te lutke.

Kako pridobiti lutke Jack Frost v Persona 3 Reload

Iskanje lutk Jack Frost

Da bi izpolnili Elizabethino prošnjo, lahko najdete lutke Jack Frost Dolls pri žerjavu pred arkado v Paulownia Mall. Vendar pa se lutke pojavljajo le kot predstavljena nagrada ob petkih, sobotah in nedeljah. Druge dni je nagrada Ganesha Bank.

Igranje Crane Machine

Igranje stroja z žerjavom ne vzame časa in se lahko izvaja po šoli ali zvečer. Potrebovali smo samo dva poskusa, da smo osvojili vsako punčko, ki je skupaj stala 1200 JPY. Vaše izkušnje so lahko različne, vendar je malo verjetno, da boste morali porabiti ves svoj denar. To pomeni, da lahko hitro dokončate zahtevo in nadaljujete z maksimiziranjem svojih socialnih povezav.

Brez omejitev glede lutk

Zdi se, da ni omejitev, koliko lutk Jack Frost lahko zaslužite na dan. Tudi če obstaja omejitev, je višja od treh punčk, potrebnih za to zahtevo. Poleg tega vam ni treba zapustiti Paulownia Mall, da izpolnite zahtevo, saj se vhod v Velvet Room nahaja tam.

Predaja lutk

Ko imate vse tri punčke, jih lahko daste Elizabeth in za nagrado prejmete Twilight Fragments. Ti fragmenti so dragoceni predmeti v Tartarusu, saj odklenejo skrinje in vam omogočajo, da obnovite HP in SP vaše skupine.

Pomen Jacka Frosta

Čeprav morda že imate svojega Jacka Frosta, se ga vseeno splača nabaviti, če ga še niste. Jack Frost je potreben za ustvarjanje King Frost na stopnji 34, ki se lahko nato zlije v Black Frost, da odklene King and I Theurgy in izpolni še eno zahtevo v prihodnosti. Black Frost je močan delivec čarovniške škode, specializiran za led in temo, in imeti visoko socialno povezavo z njim na začetku je lahko koristno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice