Leo Vegas prevzame stave na ešport

Novice

2022-04-21

Brez dvoma je Leo Vegas ena najboljših spletnih igralnic danes. Švedsko podjetje je znano po svojem fantastičnem portfelju igralniških iger z dovoljenjem široke mreže dobaviteljev programske opreme za igralnice. Ne glede na to, ali gre za najnovejše spletne igralniške igre ali tiste avtentične igre trgovcev v živo, Leo Vegas ima vse.

Leo Vegas prevzame stave na ešport

Medtem ko se je začelo kot igralnica, je podjetje razširilo svoj portfelj izdelkov z dodajanjem športne stavnice z imenom Leo Vegas Sport leta 2016, tik pred nogometnim turnirjem UEFA Euro 2016. To je bila poteza, ki se je res izplačala zdaj, ko imajo igralci na srečo, ki se ukvarjajo tudi s stavami, spletno mesto za igre na srečo, kjer lahko igrajo igralniške igre in stavijo na eni platformi.

Z uspehom športnih stav je podjetje dodalo tudi virtualne športe. Igralci so lahko zdaj med drugimi športi stavili na virtualni nogomet, virtualne motošporte, virtualne konjske dirke, virtualni tenis in hrte. Toda virtualni športi niso tako privlačni za vsakega stava, saj jim manjka človeški pridih.

Prihod ešportnih stav

Na vrhuncu pandemije, ko so zaporni ukrepi in zadrževalni ukrepi prisilili, da se je šport ustavil, je Leo Vegas izkoristil trenutek in se osredotočil na trge stav eSport. To je bila strateška poteza zdaj, ko takrat ni bilo nobenih tekem, na katere bi lahko stavili, razen na nekaj v državah, ki niso odpovedale športnih dogodkov.

Igre za stave v Leo Vegasu

Ena najboljših lastnosti Leo Vegas je širok izbor e-športnih iger, na katere lahko stavite. Igre segajo v žanre, kot so igre v prvi osebi (FPS), igre za več igralcev v spletni bojni areni (MOBA), strategije, športne simulacije itd.

Prvoosebne igre (FPS)

FPS igre so zelo priljubljene na sceni e-športa, pa tudi stave. Leo Vegas je dom številnih FPS iger s trgi stav skozi vse leto.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) je eden najbolj priljubljenih e-športov pri tej stavnici. Ta prvoosebna streljačina za več igralcev, ki sta jo razvila Hidden Path Entertainment in Valve, združuje dve ekipi v različnih načinih igre, pri čemer ima vsak način svoje cilje. the

Druga najbolje ocenjena video igra FPS, na katero lahko igralci stavijo pri Leo Vegas Sport, je Valorant. To je najnovejša izdaja Riot Games, in kljub temu, da je na sceni le dve leti, so Valorant stave prišle na tla. Igra v bližnji prihodnosti združuje dve ekipi v sodobnem boju.

Druge prvoosebne strelske igre, na katere lahko stavite v Leo Vegasu, so Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Call of Duty in Overwatch.

Spletna bojna arena za več igralcev (MOBA)

Igre MOBA so serija strateških iger, ki dve ekipi postavijo v boj na vedno manjšem vnaprej določenem bojišču. Leo Vegas skrbi tudi za stave, ki se ukvarjajo z igrami MOBA.

Dota 2 je ena izmed najbolj priljubljenih iger MOBA, predstavljenih na trgih stav Leo Vegasa. Dota 2, ki jo je razvil Valve, je spletna bojna igra za več igralcev, v kateri sodelujeta dve ekipi po pet. Cilj je braniti bazo in uničiti sovražnikovo bazo.

Stave imajo tudi možnost staviti na League of Legends, drugo najbolj ocenjeno video igro MOBA. V League of Legends se dve ekipi po pet igralcev poenotita, pri čemer je vsaka ekipa zadolžena, da brani polovico svojega zemljevida, medtem ko poskuša zasesti nasprotnikovo polovico.

Druge igre MOBA, na katere lahko stavite na tem stavnem mestu, vključujejo Smite in Heroes of the Storm.

Športna simulacija

Leo Vegas Sport ima tudi trge stav za več športnih simulacijskih iger za navadne športne navdušence, ki niso navdušeni nad igrami FPS in MOBA. Kot že ime pove, so to esports igre ki posnemajo prave športe, na primer nogomet, košarko in motošport.

Najboljši športni simulator za stave v Leo Vegasu je FIFA. Razvil ga je EA Sports, oboževalcem nogometnih stav je všeč zaradi realizma, ki so ga razvijalci vnesli v igro. V FIFA obstaja tudi veliko trgov za stave, kot so zmagovalec turnirja, zmagovalec tekme, zmagovalec polčasa/rednega časa, seštevek, hendikep itd.

Poleg FIFA Leo Vegas pokriva tudi turnirje Pro Evolution Soccer (PES).

Leo Vegas eSports stavni bonusi

Tako kot večina stavnic za eSport ima tudi Leo Vegas Sports veliko spodbud, da ohrani svojo bazo strank in seveda pritegne nove igralce.

Obstaja donosen bonus dobrodošlice za nove stave, ki igralcem ponudi enak znesek, ki ga nakažejo prvič. Na primer, če zahtevate 100 % bonus na depozit in položite 100 $, skupaj prinesete 200 $. Poleg bonusa dobrodošlice ima Leo Vegas bonuse za ponovno nalaganje, ki se ujemajo z zneskom, ki ga vplačajo igralci na določene dneve.

Leo Vegas Sport je eden izmed najboljša spletna mesta za e-športne stave saj obstaja veliko možnosti za stave. Ne glede na to, ali gre za stave Dota 2, League of Legends, Hearthstone, Call of Duty, CS: GO ali Valorant, ima to spletno mesto vse, kar želijo ljubitelji e-športa. Leo Vegas je četrtič zapored osvojil nagrado "Spletna igralnica leta" na podelitvi nagrad Global Gaming Awards 2021 v Londonu. Pričakuje se, da bo moteča tudi v kategoriji "Spletna stavnica leta" v letu 2022 na letošnji slovesnosti.

Zadnje novice

Najnovejše novice o stavah na NewBee
2022-09-22

Najnovejše novice o stavah na NewBee

Novice