Melbet uvaja vrsto nagrad

Novice

2022-06-23

Spletna stran stavnice Melbet je ena najbolj neverjetnih lokacij za ljubitelje športnih stav. Igralci lahko igrajo z dobrimi kvotami in takoj dvignejo denar. Melbet je uporabniku zelo prijazno spletno mesto. Po končanem hitrem postopku registracije bodo uporabniki lahko takoj začeli s stavami. Tudi prvi depozit ni pretirano nizek, 1 €.

Melbet uvaja vrsto nagrad

Melbet Group ima licenco Curacao in licence v več drugih državah. Stavnica se je prvič pridružila trgu leta 2012 in se povzpela na eno izmed njih najboljših stavnic v panogi globalno. Število obiskov na mesec je ocenjeno na milijone. Visoke kvote, hitri dvigi in obsežna linija so ključni razlogi za eksplozivno rast Melbet stavnice.

Melbet ponuja prefinjeno in privlačno platformo za stave, po kateri igralci iger na srečo potrebujejo veliko povpraševanja. Ugledna stavna organizacija ponuja široko paleto možnosti športnih stav. Uradno spletno mesto je na voljo v namizni obliki, mobilni različici ter aplikacijah za Android in iOS. Uporabniki lahko tudi naložijo aplikacije in jih namestijo na svoje računalnike.

Indijski turnir Melbet Daily Games Tournament

Melbet Daily Games Tournament je vsakodnevno žrebanje nagrad za aktivno igro v delu Hitre igre v promocijski ponudbi stavnice. Več denarja ko igralec stavi, več bonus točk bo zbral. Te točke se približajo osvojitvi glavne nagrade Apple iPhone 12.
Ta promocija velja za vse igre na območju Fast Games, razen za:

 • PF kocke.
 • PF ruleta.
 • PF Pokerlight.
 • Pačinko.
 • Zavrtite in zmagajte.
 • opice.
 • Srečno kolo.
 • Krona in sidro.
 • Derby Racing.
 • Respin Reža.
 • ruleta.
 • Afriška ruleta.
 • Dirke hrtov.
 • Poker.

Kako se pridobijo točke

Melbet Daily Games Tournament izvaja akcijo s 15 nagradami. Stava 100 EUR je vredna 1 točko, vložek 200 EUR pa 3 točke. Igralci, ki vložijo 500 evrov, prejmejo 7 točk, tisti, ki stavijo 1.000 evrov, pa 15 točk. Igralci, ki stavijo v višini 2.500 in 5.000 EUR, prejmejo 40 oziroma 85 točk. Igralci z višjimi vložki si prislužijo več točk, pri čemer 10.000 EUR prinese 180 točk, 25.000 EUR pa 450 točk.

Prvouvrščeni bo prejel Apple iPhone 12. Drugi igralci, ki bodo končali od drugega do petnajstega mesta na lestvici, bodo osvojili 10–100 brezplačnih vrtljajev za Lucky Wheel.

Vsak dan v stavnici poteka žrebanje nagrad. Uporabniki lahko spremljajo svoj napredek na lestvici najboljših na spletu na promocijski strani. Seznam naslovov, vključenih v ponudbo, se lahko spremeni, zato morajo igralci ostati na tekočem. Posamezniki morajo biti registrirani uporabniki spletne platforme, da izpolnjujejo pogoje za Melbet Daily Games Tournament.

Današnji Melbet Akumulator

Melbet Akumulator dneva je dragocena funkcija za vse ljubitelje akumulacijskih stav. Funkcija omogoča vsaki stranki, da poveča svoj dohodek za 10 %, če zmaga.

Promocija Melbet Akumulator dneva je preprosta: spletna platforma uporabnikom omogoča, da naključno izberejo kupon za akumulator. Elektronski bon običajno vsebuje rezultate petih ločenih atletskih dogodkov z ugodnimi kvotami. Družba je pridobila tudi dodatni koeficient 1,10. Če vložek zmaga, igralec prejme dodatnih 10% celotnega zaslužka.

Kako sodelovati v Melbet Akumulatorju dneva

Igralci se morajo prijaviti na spletno mesto Melbet. Če nekdo še nima računa na tem spletnem mestu, bo moral ustvariti račun za igre na srečo. Akumulator dneva se nahaja na desni strani glavne strani spletnega mesta. Če komu ni všeč izbira stavnice, mora klikniti simbol kocke, da se prikaže druga alternativa akumulatorja. Igralci lahko spremenijo kupon kolikorkrat želijo, dokler ne najdejo primernega. Zbirke se dnevno posodabljajo.

Akumulatorski vložki se lahko zagotovijo med dogodkom pred tekmo in dogodkom v živo. Igralci Kliknite gumb Dodaj na stavni listek, če vidijo popust, ki jim je všeč. Nato morate iti nekoliko višje, vnesti znesek stave in klikniti možnost Stavi. Uporabniki morajo biti potrpežljivi, da omogočijo izračun deleža akumulatorja. Če se izkaže, da je zmagovalec, prejme dodatnih 10 % svojega zaslužka, kar je dodatna kvota 1,10.

Kenijski poslovnež je osvojil 500.000 KShs (4300 USD) v promociji Melbet

V kampanji #TwendeEuroNaMelbet je zmagal poslovnež Ismael Mohammed Ibrahim. Ismaelu so zjutraj 17. marca 2022 podarili ček v vrednosti 500.000 KShs (okoli 4.000 EUR). Zmaga je bila namenjena napredovanju med aprilom in majem lani. Zmagovalec naj bi prejel potovanje za dva na ogled Evroturnirja. Vendar to ni bilo mogoče zaradi omejitev potovanj zaradi pandemije COVID-19.

Po besedah Melbeta Kenije so se odločili nadomestiti Ismaelovo evro potovanje s potovanjem AFCON. Prav tako je bilo praznovanje prav tako neizvedljivo zaradi potovalnih omejitev. Končno bi se odločili, da se zadovoljijo s finančno nagrado. Ponudniki so prispeli v Ismael po naključnem žrebanju.

Ismael je bil sprva skeptičen. Toda po tem, ko je prejel klic iz Melbeta, je potrdil, da je resničen, in obljubil, da bo denar porabil za promocijo svojega podjetja. Bil je navdušen nad zmago, ki jo je označil za neverjetno, potem ko je sprva posumil, da gre za zvijačo. Vendar se je po klicu Melbeta prepričal, da je res.

Zadnje novice

Stavni vodnik FIFAe za pripravo na vrnitev finala FIFAe 2023
2023-01-26

Stavni vodnik FIFAe za pripravo na vrnitev finala FIFAe 2023

Novice