Najboljše ešportne igre na Mr. Greenu leta 2022

Novice

2022-04-14

Čeprav se je g. Green začel kot igralnica, se je razvil v središče iger na srečo na enem mestu. Poleg igralniških iger ima ta stran tudi trge športnih stav, ki pokrivajo tradicionalne in virtualne športe. Mr. Green je tudi med najboljšimi spletnimi mesti za e-šport v letu 2022.

Najboljše ešportne igre na Mr. Greenu leta 2022

V zadnjih nekaj letih so bile stave na e-šport najhitreje rastoči trg na sceni spletnih iger na srečo. Zadnji statistični podatki kažejo, da je vrednost industrije stav na e-šport 66 milijard dolarjev. Da bi izkoristil ta novi trg, se je William Hill PLC, matična družba g. Greena, podala na e-športne stave.

Leto 2022 bo fantastično leto za G. Green eSport stave navijačev, saj so na voljo trgi za vse najbolj konkurenčne igre. V tem pregledu si oglejte nekaj najboljših e-športnih iger, na katere lahko stavite pri Mr. Greenu letos.

Spletna bojna arena za več igralcev (MOBA)

Brez dvoma so igre MOBA najbolj priljubljene na sceni eSports stav. Za začetek so video igre MOBA strateške igre, ki postavijo dve ekipi na vnaprej določenem bojišču. Priljubljeni so, ker so družabni in spodbujajo timsko delo, tako da združujejo igralce iger z vsega sveta. Pri Mr. Greenu imajo ljubitelji stav na e-šport v letu 2022 več iger MOBA, na katere lahko stavijo.

Prva je Dota 2. Dota 2, ki jo je razvil in objavil Valve najbolj priljubljena video igra v stavni sceni. Dve ekipi po pet igra v bitki, kjer ima vsaka ekipa bazo za zaščito in hkrati sovražnikov tabor za uničenje. Dota 2 se lahko pohvali z desetinami turnirjev skozi vse leto, z The International kot crème de la crème.

Riot Gamesova uspešnica League of Legends (LoL) je še ena dobra igra, na katero lahko stavite pri Mr. Greenu. Ta video igra v spletni bojni areni za več igralcev vključuje dve ekipi po pet v boju Igralec proti igralcu (PVP). Vsaka ekipa brani svojo polovico, medtem ko poskuša vdreti na nasprotnikovo stran zemljevida. LoL ima veliko turnirjev skozi vse leto, tako da igralci ne bodo zamudili stavnih trgov.

Heroes of the Storm je še ena najbolj ocenjena eSports MOBA igra podjetja Blizzard Entertainment. Je precej podobna drugim igram MOBA in se ponaša z več načini igre. Ljubitelji te igre lahko najdejo tudi stavne trge Heroes of the Storm pri Mr. Green eSports.

Strelske igre

Za ljubitelje strelskih iger je Mr. Green tudi pravi kraj. Igre strelcev so akcijske video igre, kjer igralci uporabljajo orožje in drugo orožje, da bi dokončno uničili sovražnika. Večina strelskih iger v e-športu je prvoosebnih strelcev (FPS).

G. Green počasi gradi svoj portfelj iger eSports. Ta stavnica ima veliko trgov Counter-Strike: Global Offensive. Ljubitelji te igre FPS lahko stavijo na izide, kot so zmagovalec tekme, pravilen rezultat, izenačena stava, zmagovalec kroga pištole, hendikepi, zmagovalec zemljevida itd. Leta 2022 se bo g. Green zagotovo razširil na druge divizije, na primer Valorant in Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Strateške igre

Igralci, ki uživajo v strateških igrah, niso bili izpuščeni v letu 2022. G. Green je svojemu portfelju za eSports stave dodal dve priljubljeni strateški igri.

Ljubitelji znanstvenofantastične strateške igre v realnem času StarCraft II: Wings of Liberty lahko svoj denar nakažejo najboljšim e-športnim ekipam na stavnem mestu Mr. Green. StarCraft ostaja eden najbolj gledanih in sponzoriranih e-športov na svetu. Tukaj je spet veliko možnosti za stave.

Druga strateška igra, ki je na voljo pri Mr. Greenu, je Hearthstone, zbirateljska igra s kartami podjetja Blizzard Entertainment. Hearthstone je aktiven tudi na Spletna mesta za e-športne stave, vključno z g. Greenom.

Športni simulatorji

Kot že ime pove, so športne simulacijske igre tiste, ki posnemajo resnične športe. Doslej so med drugim na voljo športni simulatorji v nogometu, košarki, motošportu, ameriškem nogometu in kriketu. Na sceni e-športa in stav sta nogomet in košarka klasične športne simulacije.

Seveda se FIFA kot najboljša video igra simulatorja nogometa pojavlja na razpoložljivih stavnih trgih v tej stavnici. Poleg FIFA obstajajo tudi turnirji PES, ki jih pokriva g. Green. Trgi nogometnih stav so med najbolj iskanimi v letu 2022, tako da bo g. Green zagotovo popravil svojo igro.

Poleg tradicionalnih košarkarskih stavnih trgov ima g. Green tudi veliko NBA 2K stavnih trgov v pripravi. Nedavno izdani NBA 2K22, 23. del franšize, je glavni poudarek na sceni NBA 2K eSports. Pričakujte veliko košarkarskih stav na prihajajočih turnirjih.

Dejansko je gospod Green sila, s katero je treba računati, ko gre za stave na e-šport v letu 2022. Stavno mesto pokriva vse najbolje ocenjene e-športne igre in e-športne dogodke. To je tisto, zaradi česar je danes eno najboljših spletnih mest za e-športne stave. Zanimivo je, da ima gospod Green veliko e-športnih bonusov, ki jih lahko zahteva, od bonusa dobrodošlice do bonusa za ponovno nalaganje. To je v želji, da bi se uveljavilo kot vodilno na trgu stav na e-šport.

Zadnje novice

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II
2022-09-15

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II

Novice