Novice

April 13, 2023

Najboljše e-športne igre pri Mr. Greenu v 2024

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

središče iger na srečo na enem mestu. Poleg igralniških iger ima to spletno mesto trge športnih stav, ki pokrivajo tradicionalne in virtualne športe. G. Green je tudi med najboljšimi stavnimi mesti za e-šport v 2024 .

V zadnjih nekaj letih so bile stave na e-šport najhitreje rastoči trg na področju spletnih iger na srečo. Najnovejši statistični podatki ocenjujejo, da je vrednost stavne industrije e-športa 66 milijard dolarjev. Da bi vstopil na ta novi trg, se je William Hill PLC, matično podjetje g. Greena, podal na e-športne stave.

2024 bo za vas fantastično leto G. Green eSport stave oboževalcev, saj so na voljo trgi za vse najbolj konkurenčne igre. V tem pregledu si oglejte nekaj najboljših e-športnih iger, na katere lahko letos stavite pri Mr. Greenu.

Spletna bojna arena za več igralcev (MOBA)

Brez dvoma so igre MOBA najbolj priljubljene na stavnem prizorišču e-športa. Za začetek so video igre MOBA strateške igre, ki pomerijo dve ekipi na vnaprej določenem bojišču. Priljubljeni so, ker so družabni in spodbujajo timsko delo, saj združujejo igralce z vsega sveta. Pri Mr. Greenu imajo navdušenci nad e-športnimi stavami več iger MOBA, na katere lahko stavijo v 2024 .

Prva je Dota 2. Dota 2, ki jo je razvil in objavil Valve, je najbolj priljubljena video igra na sceni stav. Pomeri se dve ekipi po pet v bitki, kjer ima vsaka ekipa bazo, ki jo mora zaščititi, in hkrati sovražnikov tabor, ki ga mora uničiti. Dota 2 se lahko pohvali z desetinami turnirjev skozi vse leto, med katerimi je The International crème de la crème.

Uspešnica Riot Games League of Legends (LoL) je še ena dobra igra, na katero lahko stavite pri Mr. Greenu. Ta večigralska spletna bojna video igra vključuje dve ekipi po pet v boju igralec proti igralcu (PVP). Vsaka ekipa brani svojo polovico, medtem ko poskuša vdreti na nasprotnikovo stran zemljevida. LoL ima veliko turnirjev vse leto, tako da igralci ne bodo zamudili stavnih trgov.

Heroes of the Storm je še ena najbolje ocenjena e-športna igra MOBA podjetja Blizzard Entertainment. Je precej podobna drugim igram MOBA in se ponaša z več načini igre. Ljubitelji te igre lahko najdejo tudi stavne trge Heroes of the Storm pri Mr. Green eSports.

Strelske igre

Za tiste, ki se ukvarjajo s streljanjem, je g. Green tudi pravi kraj. Strelske igre so akcijske video igre, kjer igralci uporabljajo pištole in drugo orožje, da bi pokončali sovražnika. Večina strelskih iger v e-športu so prvoosebne streljačine (FPS).

G. Green počasi gradi svoj portfelj e-športnih iger. Ta stavnica ima veliko trgov Counter-Strike: Global Offensive. Oboževalci te igre FPS lahko stavijo na izide, kot so zmagovalec tekme, pravilen rezultat, izenačenje brez stave, zmagovalec pištolske runde, hendikepi, zmagovalec zemljevida itd. V 2024 se bo g. Green zagotovo razširil na druge divizije, na primer Valorant in Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

strateške igre

Igralci, ki uživajo v strateškem igranju, v 2024 niso bili izpuščeni. G. Green je svojemu portfelju stavnih trgov e-šport dodal dve priljubljeni strateški igri.

Ljubitelji znanstvenofantastične strateške igre v realnem času StarCraft II: Wings of Liberty lahko dajo svoj denar najboljšim e-športnim ekipam na stavnem mestu Mr. Green. StarCraft ostaja eden najbolj gledanih in sponzoriranih e-športov na svetu. Tukaj je spet veliko stavnih možnosti.

Druga strateška igra, ki je na voljo pri Mr. Greenu, je Hearthstone, zbirateljska igra s kartami podjetja Blizzard Entertainment. Hearthstone je aktiven tudi na Spletna mesta za stave na e-šport, vključno z g. Greenom.

Športni simulatorji

Kot že ime pove, so športne simulacijske igre tiste, ki posnemajo pravi šport. Zaenkrat obstajajo športni simulatorji nogometa, košarke, motošporta, ameriškega nogometa in kriketa, med drugim. Na prizorišču e-športa in stav sta nogomet in košarka klasični športni simulacijski igri.

Seveda se FIFA kot najboljša videoigra nogometnega simulatorja pojavlja na razpoložljivih stavnih trgih te stavnice. Poleg FIFA obstajajo tudi PES turnirji, ki jih g. Green pokriva. Nogometne stave so med najbolj iskanimi v 2024 , zato bo g. Green zagotovo pokazal svojo igro tukaj.

Poleg tradicionalnih košarkarskih stavnih trgov ima gospod Green v načrtu tudi veliko NBA 2K stavnih trgov. Nedavno izdana igra NBA 2K22, 23. del franšize, je glavni poudarek na sceni e-športa NBA 2K. Na prihajajočih turnirjih pričakujte veliko možnosti za stave na košarko.

Dejansko je g. Green sila, s katero je treba računati, ko gre za stave na e-šport v 2024 . Spletno mesto za stave pokriva vse najbolje ocenjene e-športne igre in e-športne dogodke. Zaradi tega je eno najboljših spletnih mest za stave na e-šport danes. Zanimivo je, da ima gospod Green veliko bonusov za e-šport, od bonusa dobrodošlice do bonusa za ponovno nalaganje. S tem se želi uveljaviti kot vodilni na trgu stav na e-šport.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?

Novice