Novice

September 22, 2022

Najnovejše novice o stavah na NewBee

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

NewBee je kitajska e-športna organizacija. V nekem trenutku je bila NewBee prva štiri ekipa na svetovni lestvici Dota2 in drugouvrščena ekipa na Kitajskem. Zaradi njihovega uspeha je skupnost Dota 2 NewBee imenovala Dream Team. Zhang "Xiao8" Ning je oblikoval ekipo, medtem ko je bil Wang "Niuwa" Yue, kitajski milijarder, sponzor ekipe.

Najnovejše novice o stavah na NewBee

Kljub temu, da je NewBee ena izmed najboljših ekip za e-šport Dota2, je NewBee relativno nova na sceni in je bila Mednarodna Prvak 2014. Zanimivo je, da je NewBee uspelo zmagati na tekmovanju, medtem ko je bil blizu izločitvi iz skupinskega dela.

Ekipa NewBee trajno izključena iz dogodkov Valve

Po osmih mesecih je Valve Corporation trajno prepovedala NewBee zaradi prirejanja tekme. Trajna omejitev je veljala od 1. januarja 2021. Pet članov zasedbe NewBee je poleg organizacije prejelo tudi dosmrtno prepoved.

Distributer Dota 2 Perfect World je objavil, da NewBee in njegovih pet igralcev ne bodo smeli sodelovati v nobenih tekmovanjih, povezanih z Valve ali Perfect World. Ti igralci so bili Xu "Moogy" Han, Yin "AQ" Rui, Wen "Wizard" Lipeng, Yan "Waixi" Chao in Zeng "Faith" Hongda.

Je bil NewBee priljubljen pred to prepovedjo?

Pred prepovedjo je bil NewBee med najbolj priljubljenimi in uspešnimi ekipami, ki so tekmovale v Dota 2. Skupina je končala na drugem mestu v The International 7 in na prvem mestu v The International 4. The International ali TI velja za vrhunec tekmovalne scene Dota 2.

NewBee ni bila samo ena izmed najboljših kitajskih ekip Dota 2 in med najboljšimi ekipami na svetu. Podjetje je leta 2017 končalo na drugem mestu in na prvem mestu na tekmovanju TI leta 2014. Kar zadeva skupne denarne nagrade, je bil NewBee šesta najbolj zaslužkarska ešportna ekipa.

Kitajska esport organizacija NewBee je leta 2014 zmagala na Dota 2 International. Vendar pa je bila ekipa maja 2020 obtožena nameščanja tekem. Ta incident se je zgodil februarja 2020, v igri proti ekipi Avengerls v ligi Starladder ImbaTV, ki je malo tekmovanje na Valve's Dota Pro Circuit.

Nedavna tekmovanja in rezultati ekipe NewBee

Od ustanovitve ekipe Dota2 2014-02-13 so dosegli odličen uspeh. Moštvo je z različnih turnirjev prejelo denarne nagrade v višini več kot trinajst milijonov dolarjev. NewBee je postal znan po zmagi na The International 2014.

Tekmovanje je potekalo v Seattlu v Washingtonu. V času tega dogodka, ki je že tretje leto zapored potekal v Seattlu, je bil v svoji četrti ponovitvi. NewBee je v finalu premagal Vici Gaming in si prislužil 5.025.029 $ denarne nagrade.

NewBee je dosegel slavo tudi v The International 2017. Dogodek je zaznamoval šesto ponovitev The International in tretji Major kampanje 2017. Seattle je že šesto leto zapored gostil turnir.

Že četrtič zapored je glavni dogodek potekal v Seattle Center's KeyArena, večnamenski areni z več kot 17.000 gledalci. Po porazu proti Team Liquid v prvenstveni tekmi je NewBee prejel nagrado za drugo mesto v višini 3.950.067 $.

Kako staviti na ekipo NewBee

Dota 2 gosti redna tekmovanja vse leto, pri čemer je The International največje. Celotna skupnost Dota 2 je pozorna na dogodke v Dota Pro Circuit. Stavnice ponujajo odlične stavne možnosti za te dogodke in jih pokrivajo. Občasno lahko igralci odkrijejo ugodne kvote na drugih samostojnih dogodkih Dota.

Kadar so stave na esport dovoljene v državi, kjer igralec prebiva, lahko igra na takih igrah. Številna spletna mesta za stave esport ponujajo kvote za različne dogodke NewBee. Pri stavah lahko igralci izbirajo med uporabo preoblek (virtualnih predmetov v igrah) ali dejanskega denarja. Dandanes so igre na srečo veliko bolj pogoste kot denarne stave.

Več kot polovica vseh stavnih dejavnosti pri stavnicah skin poteka z igralnimi preoblekami, najpogosteje uporabljenim denarjem. Nekatera vrhunska stavna mesta za e-šport ponujajo nekatere najbolj agresivne stavne kvote NewBee. Dota 2 in League of Legends sta med njimi ešportne igre promovirati na trgih.

Stave na izid iger

Najbolj enostavna oblika spletnih stav v igri Dota 2 je na izid tekme, čeprav ni vedno najbolj vznemirljiva. Stave na določene izide igre in dogodke so lahko bolj razburljive in povečajo kvote. Igralci lahko izberejo, katera ekipa bo zmagala pri stavah Esports, kar je najbolj preprosto.

Igre Dota 2 se pogosto igrajo v formatu Bo1, Bo3 ali Bo5, kjer se zmagovalec določi po največ 1, 3 ali 5 igrah, zemljevidih ali krogih (razen velikega finala) (enakovredno nizom v tenisu). ). Načrtovalci nekaterih tekmovanj se odločijo za sistem, ki temelji na tekmah Bo2. Rezultat teh iger je lahko tudi remi. Skoraj vsak spletno mesto za stave na esports bo posameznikom omogočil, da vplačajo te stave Dota 2. Vendar lahko nekateri igralcem ponudijo višje kvote za e-šport.

Druge strategije za stave na Team NewBee

Stave na zmagovalca katerega koli tekmovanja NewBee na najboljših stavnih mestih za esport so ena najbolj sprejemljivih taktik. Na trgu Match Winner so na voljo stavne možnosti, kot sta pravilen rezultat in hendikep. Poleg tega lahko igralci stavijo na to, koliko krogov bo ekipa zmagala na hendikepu zemljevida in koliko zemljevidov bo NewBee osvojil v seriji.

Na voljo so tudi neodločene igre, podaljški in pod/nad stave na skupno število odigranih krogov zemljevidov, kljub njihovi zapletenosti. Igralci bi morali nenehno pregledovati novice, nasvete za stave na e-šport, splošne trende v panogi in zgodovinske nastope ekip, da bi pridobili informacije o svojih načinih stav.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice