Novice

September 15, 2022

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

TeamLiquid StarLeague9

Tekmovanje TeamLiquid StarLeague9 za StarCraft II je bilo objavljeno junija 2022. Ti dogodki se bodo začeli 29. julija in trajali do 4. septembra. Potekali bodo v spletu in zunaj njega na Team Liquidvadbeni objekt. Po začetnem spletnem turnirju bo 12 najboljših tekmovalcev odpeljanih na Nizozemsko, da bodo sodelovali brez povezave v vadbenem centru Team Liquid.

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II

StarLeague9 ima skupino dvojne eliminacije z 32 igralci. Tekme Bo3 se bodo igrale v 1. in 2. krogu skupine zmagovalcev, četrtfinalu zmagovalcev in krogih skupine poražencev od 1 do 5. Tekme Bo5 se igrajo v polfinalu za zmagovalca, četrtfinalu za poražence in polfinalu za poražence.

Tekme Bo7 bodo odigrane za finale zmagovalcev in finale poražencev. Podobno bo odigrano veliko finale Bo7, pri čemer bo zmagovalec serije zmagovalcev začel s prednostjo 1-0. Ekipe se bodo potegovale za nagradni sklad v vrednosti 40.000 USD, zmagovalci pa bodo prejeli 14.000 USD. Navdušenci nad StarCraftom lahko turnirske kvote najdejo na priljubljena spletna mesta za stave na esports.

Globalna liga StarCraft II, sezona 3: Koda S 2022

Različica igre Legacy of the Void bo predstavljena na dogodku brez povezave v Južni Koreji. Ekipe se bodo pomerile za nagradni sklad 123.000 USD, zmagovalci pa bodo domov odnesli 30.000 USD. Medtem ko tretje in četrto uvrščeni ekipi prejmeta po 9.000 $, drugouvrščeni prejmejo 12.000 $. Tekmovanje bo potekalo od 22. avgusta do 13. oktobra.

Vse igre v obliki dvojnega turnirja na 1. stopnji skupine so tekmovanja Bo3. Najboljša dva igralca iz vsake skupine se bosta kvalificirala za skupinsko fazo 2, ki je dvoboj Round Robin Bo3. Najboljši igralec vsake skupine se uvrsti v polfinale končnice. Drugo in tretjeuvrščeni iz vsake skupine nadaljujejo v osmino finala.

Skupna razlika v tekmi, razlika v igri in medsebojni obračuni se uporabljajo za prekinitev izenačenja. Če je še vedno izenačen rezultat, se upoštevajo skupne zmage udeležencev v dvobojih in njihove razlike na zemljevidih izenačenih udeležencev. Tekma za izenačenje in met kovanca sta edina preostala načina za prekinitev izenačenja.

Na GSL Super Tournament 2 2022 bodo izbrani polfinalisti. Prihajajoči turnir ESL Pro Tour 2022–23 Masters Atlanta je bil izbran za najboljših šest uvrščenih. Zmagovalec dogodka ima zagotovljeno mesto na IEM Katowice 2023.

Kako staviti na prihajajoče dogodke StarCraft2

Običajna igra-zmagovalec je najbolj priljubljena vrsta Stave na StarCraft 2 možnosti, ki jih lahko najdete na spletnih mestih za stave esport. Ideja je tako enostavna, kot se zgodi. Igralci izberejo tekmovalca, za katerega menijo, da bo zmagal. Ko je nekdo začetnik, se mora držati te metode, ker je najpreprostejša, dokler ne razume, kako deluje vse ostalo.

Pravilen rezultat

Najbolj priljubljena spletna mesta za stave StarCraft 2 ponujajo stave na točen rezultat za najboljše tekme. Te stave prinašajo precejšnje tveganje, vendar imajo dobro izplačilo. Ker pa morajo stavniki pravilno napovedati natančen izid posamezne tekme, naj nanje ne stavijo veliko denarja.

Zemljevidi Total Over/Under

Skupni zemljevidi nad/pod so ugodnejši slog stavnika, če so stave na pravilen rezultat zanj prenevarne. Za te stave morajo posamezniki le uganiti skupno število odigranih map; namesto napovedovanja končnega rezultata. Tekmovanje se bo končalo z dvema ali tremi zemljevidi, stavnice pa bodo dale igralcem grobo oceno, recimo 3, pri čemer lahko igralci napovejo nad 3 ali pod 3.

Akumulatorji

Starcraft 2 je igra 1 proti 1, zaradi česar so akumulatorji fantastična izbira za visoko tvegane stave z visokimi nagradami. Ta stava je odlična izbira za igralce, katerih cilj je zaslužiti denar s stavami na StarCraft 2. Vendar pa se boste morali seznaniti s posebnostmi trenutne tekmovalne pokrajine s pomočjo nasvetov za stave na esport, ki so na voljo na spletu. Zaradi teh nasvetov imajo igralci prednost pri stavah na SC2.

Ker je več tekem na voljo skoraj nenehno, lahko posamezniki hitro povežejo nekaj stav, da dosežejo pomemben množitelj. Z vsako naslednjo stavo se verjetnost dobitka listeka občutno zmanjša. Na srečo se bo izplačalo osvojiti petkratni zbiralnik z dobrimi kvotami.

Zakaj so stave Starcraft2 priljubljene?

Osnova privlačnosti igre StarCraft 2 je v elementih igranja. Igra je ena najbolj tekmovalnih in izenačenih ešportnih iger vseh časov. RTS, ki je začel gibanje esports in je še danes močan, čeprav se je skupnost esports osredotočila na druge žanre, je kralj vseh iger RTS.

Čeprav lahko najvišja tekmovanja najdemo po vsem svetu, je igra najbolj priljubljena v Južni Koreji. StarCraft 2 je dobro poznan v skupnosti spletnih stav na e-šport in je priljubljen med igralci stav na e-šport.

Glavni cilj igre je zgraditi bazo z različnimi strukturami okoli središč, sestavljenih iz nahajališč mineralov in plina. Če želite porabiti za ustvarjanje vojaških čet in razvoj kompleksnejših objektov, ki omogočajo dostop do močnejših enot, igralci zbirajo minerale in plin. 

Končni cilj je, da igralec uporabi svoje enote za uničenje nasprotnikove baze in enot, hkrati pa se zaščiti pred tem, da bi se enaka usoda zgodila na njegovi strani.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke
2024-02-16

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke

Novice