Novice

February 13, 2024

Nove prilagoditve orožja in popravki igranja v posodobitvi Call of Duty: Modern Warfare 3

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Izdana je bila manjša posodobitev za Call of Duty: Modern Warfare 3, ki prinaša nekaj popravkov orožja in popravkov napak za več igralcev. Ta posodobitev velja za manjšo v primerjavi s prihajajočimi novimi vsebinskimi dodatki.

Nove prilagoditve orožja in popravki igranja v posodobitvi Call of Duty: Modern Warfare 3

Kaj je novega

Tukaj so ključne spremembe v današnji posodobitvi MW3 in Warzone:

 • Spremembe in uravnoteženje orožja
  • TAQ Evolvere LMG je bil spremenjen za boljše razlikovanje med vrstama streliva 7,62 in 5,56. 7.62 ponuja počasno in natančno streljanje na dolge razdalje, medtem ko 5.56 daje prednost agresiji in slogu teči in streljati.
  • Striker 9 SMG je bil bistveno prilagojen za boljši nadzor med streljanjem. Poleg tega lahko igralci zdaj med drsenjem merijo navzdol.
  • Komplet JAK Tyrant 762 za ostrostrelsko puško Longbow je bil izboljšan, s čimer se je zmanjšal čas nišanja, povečala hitrost gibanja namerila navzdol in zagotovila 30-odstotno zmanjšanje hipfire.
 • Spremembe uvrščenega igranja
  • Ostrostrelske puške so bile omejene in odstranjene iz nabora orožja v uvrščeni igri.
 • Popravki načina Zombies
  • Za način Zombies so bili narejeni različni popravki, vključno z obravnavo težave z PhD Flopper.

Zaključek

Čeprav je ta posodobitev morda manjša v smislu vsebine, prinaša pomembne spremembe ravnovesja orožja in mehanike igranja. Igralci lahko zdaj uživajo v izboljšanem nadzoru in novih strategijah s spremenjenim orožjem. Poleg tega bo odstranitev ostrostrelskih pušk iz Ranked Play ustvarila drugačno dinamiko za tekmovalne tekme. Ne pozabite posodobiti svoje igre, da boste izkusili te spremembe. Za več podrobnosti si oglejte celotne opombe o popravkih na spletnem mestu Call of Duty.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice