Novice

February 14, 2024

Obvladajte trgovanje z opijem Blue Lotus z lobanjo in kostmi

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Blue Lotus Opium je dragocena dobrina v igri Skull and Bones, ki ponuja tako finančni dobiček kot sramoto. Če želite začeti služiti s to trgovino, morate vedeti tukaj.

Obvladajte trgovanje z opijem Blue Lotus z lobanjo in kostmi

Pridobivanje opija modrega lotosa

Če želite pridobiti Blue Lotus Opium v ​​Skull and Bones, ga boste morali narediti sami. Najprej morate odkleniti Laboratorij na Helmu v Telok Penjarah. To lahko storite tako, da dosežete določeno stopnjo sramote in dokončate del Spurlockove glavne naloge. Ko je odklenjen, lahko pridobite Poppy iz Supply Network.

Izdelava opija modrega lotosa

Ko dobite Poppy, ga prinesite v laboratorij v skrivališče tihotapcev v Telok Penjarah. Priskrbite delavcem mak in za majhno plačilo bodo izdelali opij modrega lotosa. Izdelava posamezne serije traja 15 sekund.

Uporaba opija modrega lotosa

Blue Lotus Opium je mogoče prodati prek registra naročil po osem kosov. Aktivirajte naročilo za Blue Lotus Opium v ​​Registru naročil in dostavite celotno pošiljko kupcu. Bodite pripravljeni braniti svoje izdelke pred prevarantskimi ladjami, ki bi jih morda poskušale ukrasti.

Ne pozabite, da je trgovina z opijem modrega lotosa v Lobanji in kosteh lahko donosna, vendar prinaša tudi tveganja. Načrtujte svojo strategijo pametno in izkoristite koristi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice