Novice

February 15, 2024

Odklepanje Reindrixa: The Icy Mount v Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V Palworldu so na voljo različni kul nosilci, ki jih igralci lahko odklenejo, in eden izmed njih je ledeni Reindrix. Ta Pal je ledenega videza in ga je lahko še posebej težko najti, saj se sprehaja le po dveh določenih lokacijah.

Odklepanje Reindrixa: The Icy Mount v Palworldu

Iskanje Reindrixa

Če se borite v vročem okolju ali potrebujete prijatelja, ki je vešč sečnje in hlajenja, je Reindrix popoln spremljevalec za vas. Tukaj so lokacije, kjer lahko najdete Reindrix:

  • Tower of the Free Pal Alliance: To majhno ledeno območje v srednjem delu zemljevida je idealno mesto za iskanje Reindrixa. Preprosto ga je hitro preveriti in ima nekaj točk hitrega potovanja v bližini, kar poveča vaše možnosti, da se drstite poleg ene.
  • Icy Weasel Hill: Nahaja se rahlo severozahodno od stolpa območja Free Pal Alliance, to mesto je še eno mesto, kjer lahko najdete Reindrixa.

Reindrixove spretnosti

Reindrix ima naslednje veščine:

  • Element: Led
  • Spretnost partnerja: Cool Body (Lahko ga jezditi in ohranja kolesarja hladno v vročem okolju)
  • Primernost za delo: druga stopnja sečnje in druga stopnja hlajenja
  • Potencialne kapljice: ledene orgle, divjačina Reindrix, rog in usnje
  • Lakota: 7/10
  • Biografija: "Njegovo prosojno modro rogovje žari od mraza absolutne ničle. Vsak, ki se ga dotakne z golimi rokami, v trenutku zmrzne in se razbije na koščke."

Čeprav Reindrix morda ni najboljši Pal na svojih specializiranih področjih, je še vedno uporaben nosilec in ima dobre delovne sposobnosti. Presega večino povprečnih prijateljev, ki jih boste srečali.

Ujeti Reindrixa

Ujeti Reindrixa je lahko precej zahtevno, zato je priporočljivo, da uporabite spodobno napredno Pal Sphere, kot sta Hyper Sphere ali Giga Sphere, da povečate svoje možnosti za uspeh. Giga sfera zadostuje, zato je priporočljivo, da svoje boljše sfere prihranite za močnejše prijatelje.

Če želite ujeti Reindrixa, je najbolje znižati njegovo zdravje z napadi in ga nato ujeti z Giga Sphere. Uporaba navadnega Pal Sphere bo povzročila slabe možnosti, običajno okoli dva odstotka, tudi pri slabem zdravju. Zato je priporočljivo oslabiti Reindrixa, dokler ni skoraj premagan, nato pa ga hitro ujeti z Giga Sphere. Večina Reindrixov, ki jih srečate, je med 20. in 30. stopnjo, zaradi česar so zmerno žilavi, vendar jih ni preveč težko ujeti.

Zaključek

Čeprav Reindrix morda ni eden najboljših nosilcev v Palworldu, je vseeno pomemben dodatek k vašemu Paldecku. Osredotočite se na pridobivanje prijateljev, kot sta Fenglope in Pyrin, za vašega talnega nosilca in prijatelje, kot sta Jetragon ali Frostallion, za vašega letečega nosilca. Odklepanje Reindrixa je ključna naloga, ki jo morate opraviti, saj služi kot koristen prijatelj v vaši bazi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice