Paf's Cloud Certification for Esport Betters

Novice

2022-11-03

Mnoga spletna mesta dajejo uporabnikom možnost, da igrajo na svojih najljubših turnirjih v video igrah. Bralci lahko obiščejo EsportRanker če želijo poiskati najboljša stavna mesta za e-šport, ki so na voljo. Paf izstopa zaradi nedavnega certificiranja v oblaku. Ta razvoj bo verjetno pritegnil igralce stav na e-šport, ki želijo zanesljiv sistemski vmesnik.

Paf's Cloud Certification for Esport Betters

Paf esports stavnica deluje na tehnologiji oblaka. Spletnemu mestu omogoča čim bolj učinkovito delovanje. V preteklosti so stavnice esporta zahtevale drage strežnike na kraju samem. Vendar pa lahko spletno mesto s sistemi v oblaku večji del proračuna usmeri v izboljšanje uporabniške izkušnje. Številne stavnice se iz tega razloga zanašajo na shranjevanje tretjih oseb. 

Paf je eno redkih podjetij za ešport, ki je pridobilo certifikat ISO 27017. Je najvišje možno preverjanje, ko gre za odličnost v kibernetski varnosti v oblaku. Zato je logično, da bi lahko tudi Paf v prihodnjih letih doživel porast novih strank.

Ko igralec na srečo išče prava spletna mesta za stave na esport, bo izbral tista, ki ustrezajo določenim kriterijem. To lahko vključuje ponujanje odličnih bonus promocij, različne trge esporta in podporo strankam 24/7. Vendar pa bo najpomembnejši dejavnik varnost. Igralec bo spletnemu mestu zaupal zaupne podatke o svoji identiteti in bančne podatke. 

Industrija pogosto navaja licence kot znak legitimnosti. Če stranka želi dodatno raven varnosti, lahko izbere Paf. Njihovo nedavno certificiranje v oblaku jim daje prednost pred konkurenčnimi stavnicami e-športov.

Osredotočenost na švedske trge

Po drugi strani pa obstajajo znaki, da Paf ne bo dosegel globalne baze občinstva. To je posledica njihove osredotočenosti na igralce iger na srečo v nordijskih državah. Na primer, leta 2021 je podjetje kupilo blagovne znamke, ki so služile predvsem švedskim strankam. Posledično je Paf postal šesti največji operater iger na srečo v državi. 

V tem obdobju je Christer Fahlstedt, izvršni direktor podjetja Paf, izjavil, da bo podjetje prevzelo samo igralniška mesta, ki spodbujajo odgovorno igranje iger na srečo. Pojasnil je tudi, da bi takšna spletna mesta morala imeti precej veliko in uveljavljeno bazo strank.

Ni naključje, da se je Paf usmeril na Švedsko. Njihov sedež je na Ålandskih otokih, ozemlju, ki meji na Švedsko in Finsko. Christer Fahlstedt je dejal, da je ena ključnih ambicij družbe Paf postati "vodilni igralec na švedskem licenčnem trgu." Zato bodo ljubitelji stav na e-šport zunaj Skandinavije morda razočarani.

Razumevanje ranljivosti

Obstaja več razlogov, zakaj bo Pafovo nedavno certificiranje v oblaku zavidala panoga esports stav. Preverjanje ISO 27017 vključuje analizo morebitnih ranljivosti in iskanje izvedljivih rešitev. Kibernetski kriminal postaja vse bolj prefinjen. Da bi se spopadel s tem, bo stavnica potrebovala kodeks ravnanja, ki prepozna najnovejše grožnje. 

Pri uporabi tehnologije v oblaku so ogroženi podatki strank in ponudnikov. Paf je izjavil, da redno pregleduje svoj ISMS (Information Security Management System), da bi ostal čim bolj učinkovit. Pridobitev certifikata ISO dokazuje, da ima to spletno mesto izjemno tehnično varnost.

Če želi drugo spletno mesto za stave v e-športu posnemati ta uspeh, bo moralo najprej spremeniti svojo politiko. To bi lahko vključevalo celotno prenovo varnostnega sistema. Namesto da bi igralec čakal, da njegov trenutni stavničar izboljša svojo varnost, bi lahko preklopil na Paf. Vendar, kot je bilo že omenjeno, je spletno mesto namenjeno predvsem ljudem, ki prebivajo v nordijskih državah.

Poleg e-športa

Prav tako je treba poudariti, da so trgi esports le en vidik Pafa. Podjetje ponuja tudi redne športne stave in igralniške igre, vključno z namiznimi igrami in igralnimi avtomati. Razdelek za stave na esport na njihovem spletnem mestu ponuja samo a izbor bolj priljubljenih naslovov iger. Vključujejo CS:GO, Dota 2, League of Legends in Starcraft 2. 

Paf ne bo všeč tistim, ki iščejo nišno izkušnjo esporta. Namesto tega je namenjen hazarderjem, ki želijo obsežno spletno mesto z najboljšo možno varnostjo v oblaku.

Še vedno velik trg

Pokrajina stav na e-šport ostaja ekspanzivna. Samo zato, ker ima Paf vrhunski varnostni certifikat, to ne pomeni, da se bo večina igralcev zgrnila na njihovo stran. Trg je preveč zasičen, da bi se to zgodilo. Ljubitelji e-športa s posebnimi interesi so razpršeni po številnih spletnih mestih.

Zdi se bolj verjetno, da bodo te nedavne novice prisilile številne stavnice, da izboljšajo svojo splošno varnost. Na srečo so legitimna spletna mesta že dokaj varna. Redko je, vendar ni nemogoče, da ta spletna mesta trpijo zaradi kibernetskih napadov. 

Kupci se lahko zaščitijo z izbiro pravih ponudnikov. To je mogoče ugotoviti z branjem pregledov, osredotočenih na njihov varnostni zapis sistema v oblaku. Paf je dokazal, da so lahko sodobne stavnice e-športa čim bolj varne. Ta primer bi lahko kopirala tudi druga podjetja.

Zadnje novice

Osnove stavnih kvot za ešport
2022-12-01

Osnove stavnih kvot za ešport

Novice