Parimatch zapusti Rusijo in se razširi v Indijo

Novice

2022-06-09

Parimatch je med najboljšimi spletnimi mesti za esport, ki so vredna zaupanja, kjer lahko igralci vedno stavijo na svoje najljubše ešporte, turnirje ali nogometni klub. Parimatch ponuja stave v živo, tekoče športne novice in lestvico prvenstev. Ponudnik stav zagotavlja tudi podrobno statistiko in dnevno analitiko. Igralci lahko stavijo na več kot dvajset športov iz več kot petdesetih držav. Ti dogodki pokrivajo več kot dvesto lig z več kot 500 dnevnimi športnimi dogodki.

Parimatch zapusti Rusijo in se razširi v Indijo

Prekinitev delovanja v Rusiji

Po zaključku vseh pravnih in tehničnih korakov je Parimatch Tech umaknil svojo blagovno znamko s trga v Rusiji. Parimatch Tech je marca 2022 objavil, da zapušča ruski trg zaradi invazije na Ukrajino.

Leta 2016 je Betring LLC podpisal partnerstvo s Parimatch Tech za vodenje blagovne znamke Parimatch v Rusiji. Betring je kot del tega sporazuma prejel vse pravice za uporabo blagovne znamke Parimatch v Rusiji. Vendar je ukrajinsko podjetje Parimatch Tech poslalo dokumente za prenehanje delovanja Betring, da bi prenehalo voditi blagovno znamko Parimatch v Rusiji. Poleg tega je moral Betring omejiti uporabo blagovne znamke Parimatch v lokalnih sponzorskih pogodbah.

Ta preklic pomeni, da so vsi reklamni materiali, emblemi, barve, globalni ambasadorji in slogani Parimatch v Rusiji prepovedani. Prav tako je vsem lokalnim ambasadorjem prepovedano uporabljati kakršno koli blagovno znamko Parimatch.

V trenutnem načrtu ni datuma vračila

Po besedah Romana Syrotiana, soizvršnega direktorja Parimatcha, je ruska vojna proti ukrajinskemu ljudstvu in državi onemogočala uporabo ruske blagovne znamke in digitalnih rešitev. Tako je Parimatch prenehal pomagati vsem operativnim in tehničnim dejavnostim in je umaknil svojo blagovno znamko.

Maksym Liashko, soizvršni direktor Parimatch Tech, je menil, da je bila odločitev uprave, da zapusti ruski trg, izvedena pravilno. Vsaka uporaba blagovne znamke Parimatch v Rusiji se bo štela za kršitev intelektualne lastnine. Ponovili so, da odločitev ni bila restyle ali rebranding. Franšiza je bila popolnoma zaprta.

Prenehanje partnerstva Team Spirit

Številne ešportne organizacije so prenehale ali zmanjšale svoje delovanje v Rusiji ali z ruskimi organizacijami zaradi ruske invazije na Ukrajino. Po izstopu Parimatcha z ruskih trgov, stavnic in ruske ešportne organizacije Timski duh so predčasno prekinili sodelovanje.

Podjetji so januarja napovedali podaljšanje sodelovanja. Vodja ešporta pri Parimatch Techu Stepan Shulga se je odzval na odločitev in dejal, da nimajo medsebojnih zahtevkov, ker so bile izpolnjene vse obveznosti partnerstva. Verjamejo pa, da je bil to edini način, da bi jih zaradi izzivov dela med konfliktom prešli mimo.

Parimatch je od takrat prestavil svoje razvojne cilje ešporta, da bi svoja sredstva namenil pomoči Ukrajini v bitki. Po invaziji Rusije se je podjetje februarja odločilo zapreti svoje ruske dejavnosti. Vključena je tudi njegova platforma Parimatch Tech, ki operaterjem v državi ponuja tehnološke rešitve.

Podobno je Team Spirit preselil svoj sedež iz Rusije v Beograd v Srbiji. Poleg tega je skupina izjavila, da bo načrte za razširitev svoje infrastrukture v Moskvi za zdaj preložila.

Parimatch je bil pošten in zanesljiv partner, s katerim je Team Spirit vzpostavil medsebojno razumevanje v vseh situacijah, pravi Nikita Chukalin, izvršni direktor Team Spirit. Izrazil je hvaležnost za tri leta produktivnega dela v imenu ekipe, ta prisilna ločitev pa jim ni prinesla nobenega veselja. Ekipa jasno razume trenutno situacijo in sodeluje s Parimatchom, ne da bi drug drugemu obtoževala.

Bolj privlačne možnosti stav v Indiji

Novo pobudo je sprožilo PMI, storitveno podjetje, ki Parimatchu pomaga pri načrtovanju in izvajanju strategije širitve. Podjetje je navdušeno nad rastjo industrije iger na srečo v državi.

Parimatch Exchange je a nov način spletnih stav ki je bolj prilagodljiva, donosna in prijetna. Parimatch je napovedal odprtje svoje borze stav, spletne platforme, ki je hitro postala znana kot nova vrsta stav na esport. Uporabniki imajo več možnosti za stave in zmage zaradi široke palete stav, ki so na voljo na novih trgih. Hitrost sprejemanja stav, pa tudi druge lastnosti, so izjemne.

PMI, storitveno podjetje, zadolženo za razvoj in izvajanje načrta širitve Parimatcha, je napovedalo novo pobudo, kar kaže, da je sektor iger na srečo v državi v porastu. Parimatch Exchange je edinstvena platforma za stave, ki združuje tradicionalne in splošne stave. Izboljšuje učinkovitost in učinkovitost stav na različne načine.

Boljše kvote z Exchange

Obstaja en zelo privlačen vidik: nekdo lahko stavi in zagotovi pomembnejši koeficient, vendar ga mora podpreti in uskladiti drug igralec. Uporabniki imajo koristi od visokih stopenj in večje preglednosti glede števila ljudi, ki stavijo, in skupnega zastavljenega zneska. Promet je vedno viden pri prikazu vplačanih zneskov za dogodek. Če drug posameznik želi staviti, borza strankam omogoča višje stave.

Platforma Parimatch Exchange je bolj privlačna in učinkovita za stave, saj združuje tradicionalne in spletne stave. Layers in Backers imajo svoje stave hitrejše, če se ujemajo na obeh straneh. Z uporabo Parimatch Exchange so igralci izboljšali svoje kvote in pridobili koristno strokovno znanje. Prav tako omogoča strankam, da stavijo drug proti drugemu, ne glede na to, ali se dogodek zgodi ali ne, ko je vsota stave dogovorjena. Njena primarna osnova delovanja je podobna kot pri borzi. Stranke stavijo na različne športne dogodke po vsem svetu.

Zadnje novice

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II
2022-09-15

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II

Novice