Pixel.bet Potovanje do eSports Prominence

Novice

2022-06-16

Nekje v začetku januarja 2018 je Pixel.bet objavil svojo trditev na sceni stav na e-šport, potem ko je odprl namensko spletno mesto za e-športne stave. Pixel.bet je bil v svojih zgodnjih letih usmerjen le na evropski trg in je deloval pod licenco za igre na srečo Curacao. To je pomenilo, da ponudnik stav ni bil na voljo v Združenem kraljestvu, ker takrat ni imel licence britanske komisije za igre na srečo.

Pixel.bet Potovanje do eSports Prominence

Njihova platforma je bila prvotno predstavljena v načinu Beta, vendar je poskušala pokriti e-športni turnirji, vključno z glavnimi, kot so League of Legends (LoL), Heroes of the Storm, Starcraft, Dota 2 in Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), ki se redno pojavljajo na turnirjih eSports. To bi bila morda dobra novica za oboževalce e-športa, vendar je takratni izvršni direktor Pixel.bet, g. Richard Smith, nameraval razširiti pokritost e-športa in zagotoviti namensko platformo, namesto da bi e-športne igre pospravile v majhen kotiček v stavah. stran, ki se je po njegovih besedah osredotočala na nogomet ali tenis.

Lastništvo

Med Pixel. Zgodnja leta bet, septembra 2018, je Leo Vegas Group, švedska igralniška družba, pridobila 51-odstotni delež v Pixel Holding Group Ltd. Ta pridobitev je bila izvedena prek LeoVentures Ltd, poteze, navdihnjene z vizijo vlagateljev, ki se je popolnoma ujemala s Pixel .stave. Iz izjave, objavljene s strani Pixel.bet, je bilo to začetno partnerstvo namenjeno premikanju podjetja v naslednjo fazo, ki mu omogoča, da se "pripravi za širši zagon." Poleg tega je LeoVegas po rasti e-športa v zadnjih letih povečal svoj delež v Pixelu za 34 %, da bi še okrepil svoja prizadevanja.

Ključna partnerstva

Playson se dotakne omrežja Pixel.bet

Partnerstva igrajo nedvomno pomembno vlogo pri poslovanju LeoVegas. LeoVegas in Pixel.bet sodelovanje je bilo ključnega pomena. S to potezo je Pixel.bet vključil nekaj najboljših Playsonovih naslovov v svoj obsežen portfelj iger. Vendar je bil Playson v tem partnerstvu glavni upravičenec, saj je okrepil svojo udeležbo na nemškem in skandinavskem trgu, kjer LeoVegas večinoma deluje.

Iz Playsonovega komercialnega partnerstva je izvršni direktor Pixel.bet Erick Kristiansen pohvalil prizadevanja med tema ponudnikoma iger, pri čemer je Playson prinesel vrhunsko zbirko vsebin in impresivne funkcije igranja.

Pixel.bet sodeluje s PandaScore

Nedavno je PandaScore, ponudnik kvot in podatkov za e-šport v živo, sklenil pogodbo s Pixel.bet. S tem sporazumom bo PandaScore Pixel.bet zagotovil svoje inovativne pripomočke za statistiko eSports, ki so zasnovani tako, da bodo igralcem Pixel.bet eSports zagotovili ključno statistiko igralcev, ki jim bo pomagala pri informiranih izbirah.

Z leti so se igralci Pixel.bet pri stavah vedno zanašali na zunanje podatke. Pomanjkanje uradnih podatkov je krivo za boj, s katerim se soočajo ponudniki stav na esport, da svojim oboževalcem zagotovijo pravo vsebino. Partnerstvo Pixel.bet/PandaScore velja za prvo tovrstno partnerstvo v eSport stavni industriji.

Flavien Guillocheau, izvršni direktor PandaScore, ostaja optimističen glede tega partnerstva in navaja, da je uspeh v e-športnih stavah zasidran na zdravi presoji in nekaj sreče. Ko je izrazil veselje do posla, je izpostavil tudi željo po sodelovanju z drugimi vodilnimi spletnimi mesti za esport stave.

Pregled Pixel.bet

Pixel.bet je nedvomno inovativna igralna destinacija za navdušence nad e-športom. Igralci so postavili to platformo, kar pomeni, da je igralna izkušnja, ki je tu ponujena, prilagojena njim. Zahvaljujoč impresivni mešanici zabave in profesionalnosti ostaja pristno razumevanje potreb igralcev na tej platformi očitno.

Pred kratkim je Pixel.bet lansiral namensko platformo za stave na esport, ki obljublja neprimerljivo ustvarjalnost in inovativnost pri njihovem pokrivanju. Ta platforma odkljuka vsa polja na naslednjih področjih.

Stavni trgi in kvote

Če obstaja področje, kjer Pixel.bet uspeva, bi to moralo biti na njihovih trgih stav in kvot. Spletno mesto ponuja različne vrste stav na skoraj vsak dogodek eSports. Poleg običajnih stav za zmagovalce spletno mesto ponuja dolg seznam stavnih možnosti, kot so ubijanje in ovire. Pixel.bet na tem oddelku deluje izjemno dobro in kmalu bi se lahko pojavilo več stavnih trgov in kvot.

Oblikovanje spletne strani

Oblikovanje spletnega mesta Pixel.bet je na več načinov impresivno. Za začetek je njihovo novo spletno mesto izjemno enostavno za krmarjenje in iskanje. Rožnata, vijolična in vijolična barvna shema spletnega mesta z zelenimi poudarki obljublja neustavljiv dizajn, ki pritegne vsakega stava.

Prenos v živo

Današnji ljubitelji e-športa zelo cenijo funkcijo pretakanja v živo. Pixel.bet ponuja povezave do prenosov v živo na vseh svojih straneh, da igralcem pomaga spremljati igre pri dajanju stav. Njihova funkcija pretočnega predvajanja v živo zajema igre pred tekmo in igre v živo ter jo podpira Twitch (interaktivna storitev pretakanja v živo).

Z impresivno raznolikostjo trgov za e-športne stave skupaj z vrsto drugih funkcij ostaja očitno, da Pixel.bet služi športu med najboljšimi spletnimi mesti za e-športne stave. Tudi dejstvo, da stavnice ponujajo oddelek za igralnice, priča o tem, da ima Pixel.bet pri srcu interes igralcev. Ker pa je e-šport njihov glavni poudarek, je najbolje, da zgodbo o igralnici odložite za kakšen drug dan.

Zadnje novice

Osnove stavnih kvot za ešport
2022-12-01

Osnove stavnih kvot za ešport

Novice