Svet Betsson Esports stav

Novice

2022-10-27

Pomagati Skupina Betsson razširil svojo spletno športno stavnico v Združene države, je plačilni procesor Nuvei sodeloval s švedskim igralniškim podjetjem. V Koloradu je Betsson ustanovil podjetje, ki se imenuje Betsafe. Igralci lahko samodejno nakažejo denar na svoje igralne račune s svojih bančnih računov z Nuveijevo možnostjo takojšnjega bančnega nakazila.

Svet Betsson Esports stav

Takojšnji dvigi, ki igralcem omogočajo, da dobitke dobijo takoj in 24 ur na dan na svoje bančne račune, so še ena prednost za igralce. Ko je začetna transakcija končana, Nuvei tudi tokenizira finančne podatke igralcev, tako da lahko položijo denar ali zahtevajo izplačila z uporabo plačilnega mehanizma "enega klika".

S sodelovanjem se Betsson pridružuje rastoči skupini spletnih mest za stave esport in drugih stavnic, ki uporabljajo Nuvei za svoje plačilne zahteve. Zaradi integracije podjetja Nuvei s plačilnim omrežjem The Clearing House v realnem času lahko igralci preko tega razmerja v trenutku položijo denar v svojo igralno denarnico in dvignejo sredstva iz nje na svoje bančne račune.

Po besedah predsednika in izvršnega direktorja podjetja Nuvei Philipa Fayerja so takojšnji, enostavni depoziti in plačila v realnem času bistvenega pomena za zadovoljitev potreb ameriških igralcev po njihovih najboljših stavnih mestih za ešport. Na vznemirljivem in hitro razvijajočem se igralniškem trgu v ZDA od leta 2022 je ponudnik plačil sodeloval z nekaterimi najuglednejšimi operaterji, vključno z Betssonom.

Betsson je veliko zmagal na podelitvi nagrad Swedish Gambling Awards 2022

Na podelitvi nagrad Swedish Gambling Awards, ki sta jo v živo prenašali industrijski skupini SPER in BOS, je Betsson prejel novo nagrado Customer Satisfaction - Marketing. Ta priznanja so priznanje za hvalevredne projekte, skupine in voditelje, ki so povečali odgovornost in trajno rast v sektorju iger na srečo.

Medtem ko ta sektor prinaša veselje in zabavo številnim ljudem na Švedskem, je treba določena vprašanja še rešiti. Obseg in agresivnost oglaševanja iger na srečo sta stvari, ki pogosto požeta veliko kritik. Zato je Swedish Gambling Awards prvič dodal popolnoma novo kategorijo: Zadovoljstvo strank – Trženje. 

Betsson je to nagrado prejel zaradi svoje spletne serije Fimpen's Resa, kar v prevodu pomeni Fimpens Journey, ki je resnično osvojila srca švedskih ljubiteljev športa.

Zakaj je Betsson zmagal?

Žirija je ob razglasitvi Betssona za zmagovalca navedla naslednje: V svetu, kjer se trženje pogosto enači z reklamami in kratkovidnim pretvarjanjem, ki tvega stopnjevanje preobremenitve oglasov, se je Betsson odločil ustvariti visokokakovostno vsebino, ki jo povprečni gledalec spremlja. impresivnih 17 minut zapored. 

Glede na to, da program poteka že četrto leto, je jasno, da je to dolgoročna strategija, ki koristi tako Betssonu kot njegovim gledalcem. Poleg hitrih dobitkov in bonusov spodbuja čustveno vez z Betsson. Po tem, ko je naredil vtis, je Betsson "hokejski klub" žirijo označil za zmagovalce. To je razlog, zakaj je najboljši ocenjevalci e-športnih stavnic imajo toliko pozitivnih ocen o Betssonu.

Kaj ta nagrada pomeni za stavnico?

Zmagovalec, Robin Olenius, vodja za odnose z javnostmi pri Betssonu, je izrazil veselje, da je domov odnesel nagrado v hudi konkurenci. Po njihovem mnenju je tisto, kar so prišli v sodelovanju s podjetjem Fimpens Resa, resnično najboljša praksa za to, kako lahko operater stav zagotovi vrednost s subtilnim komuniciranjem. 

Podjetje proizvaja visokokakovosten material, ki nagovarja in pritegne ljubitelje hokeja po vsej državi. Posledično so počaščeni, da so prejeli tovrstno priznanje na Swedish Gambling Awards v sektorju, ki je pogosto kritiziran zaradi njegove agresivne promocije.

Bettson izda obveznice za zbiranje 90 milijonov evrov

Triletne obveznice v vrednosti 90 milijonov dolarjev je izdal Betsson, švedsko spletno igralništvo in športne stavnice. Rok za zapadlost je bil junija 2025. Betsson ni navedel, kako bodo sredstva porabljena, vendar prihajajo, ko želi podjetje rasti na nedavno reguliranih severnoameriških trgih.

Obrestna mera obveznic je fiksna in znaša 6,5 % plus trimesečna referenčna skupna obrestna mera, standardna medbančna obrestna mera EU (EURIBOR). Martin Ahman, glavni finančni direktor, je izrazil zadovoljstvo nad velikim zanimanjem, ki ga je za novo obveznico družbe izkazal širok spekter vlagateljev, vključno z nordijskimi in mednarodnimi institucijami. 

Finančni direktor je menil, da ukrep dokazuje zaupanje v njihovo korporativno strategijo, ki še naprej ustvarja dosledne denarne tokove in donosno rast.

Poleg tega je Betsson razkril rezultate svoje razpisne ponudbe imetnikom neporavnanih obveznic podjetja v vrednosti 1 milijarde SEK (79 milijonov funtov, 97 milijonov dolarjev ali 93 milijonov evrov), ki bodo zapadle konec septembra. Ponudba, ki se bo končala 15. junija 2022, je enaka 100,5 % nominalne vrednosti vsake obveznice plus natečene in neplačane obresti.

Pontus Wernbloom postane član Betssona

Betsson je najel nogometno zvezdo Pontusa Wernblooma kot svojega novega ambasadorja blagovne znamke, da bi še naprej proizvajal najboljše vsebine v švedskem igralniškem sektorju. Wernbloom, čigar kariera je bila pravkar končana, bo del Betssonovih stalnih naložb v švedski in nogometni šport. Za hokej, tenis in padel Betsson že sodeluje s Christianom "Fimpen" Eklundom in Jonasom Björkmanom.

Pontus Wernbloom je igral za AZ Alkmaar na Nizozemskem, CSKA Moskva v Rusiji in PAOK v Grčiji, dokler se leta 2021 ni odločil za svojo kariero pri IFK Göteborgu. Zdaj ima nov položaj partnerja pri Betssonu, kjer bo med drugim sodeloval pri dejavnostih podjetja v zvezi z nogometom in številnimi drugimi pobudami in produkcijami, povezanimi s športom.

Zadnje novice

Osnove stavnih kvot za ešport
2022-12-01

Osnove stavnih kvot za ešport

Novice