William Hill; Najboljše spletno mesto za e-športne stave?

Novice

2022-04-07

William Hill je eno najboljših spletnih mest za športne stave. Čeprav je znano po tradicionalnih športnih stavah, je podjetje razširilo svoja krila na sceno stav na e-šport in je danes uvrščeno med najboljša spletna mesta za e-športne stave. Torej, kaj se skriva za uspehom te stavnice? O tem govori ta članek. Toda preden se potopimo v podrobnosti, so tukaj poudarki podjetja.

William Hill; Najboljše spletno mesto za e-športne stave?

William Hill je ustanovljen leta 1934 in je najstarejša stava. Stavnica, ki je v lasti Caesars Entertainment, ponuja trge športnih stav in igralniške igre. Nagrajena stavnica z licenco v Združenem kraljestvu, Gibraltarju in na Malti. William Hill je skrbno mesto za stave, ki zagovarja odgovorno igranje na srečo in je dejansko v programu GAMSTOP.

William Hill stave na e-šport

Medtem ko se je začelo kot mesto za stave, ki ponuja trge za resnične športne dogodke, je William Hill razširil svoj portfelj izdelkov z dodajanjem virtualnih športov, ki imajo trge ves dan. Ko je e-šport cvetel in pokazal svoj potencial v industriji stav, je bil William Hill med prvimi mesti, ki so ponudila trge stav eSport. Danes je med najboljšimi Razvrstitev spletnih mest za e-športne stave, ki premaga celo stavnice, ki se osredotočajo izključno na e-šport.

Torej, kaj je skrivnost prevlade Williama Hilla? No, zaradi več dejavnikov je stavnica v Združenem kraljestvu priljubljena med ljubitelji e-športa.

Celovita pokritost e-športa

Čeprav je danes toliko mest za stave na eSport, vsa ne pokrivajo e-športnih dogodkov v celoti. Nekateri imajo trge za le nekaj naslovov, drugi pa pokrivajo le najvišja tekmovanja. Toda William Hill je sestavil robustno infrastrukturo, ki ji omogoča, da pokrije vse dejavnosti e-športa, tako da so trgi stav na voljo vse leto.

Prva prednost Williama Hilla je, da pokriva vse priljubljene igre na sceni e-športa. Stavnica ima trge stav za vse najboljše igre, vključno z Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Apex Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Apex Legends, Fortnite, Hearthstone, Dota 2, League of Legends, PUBG, World of Warcraft in tako naprej.

Poleg tega, da pokriva vse e-športe, William Hill dela nadure za pokrivanje vseh turnirjev in tekmovanj po vsem svetu. Za razliko od nekaterih e-športnih stavnic, ki pokrivajo samo velike dogodke v e-športu, ima William Hill trge stav za vse dogodke, od kvalifikacijskih in regionalnih turnirjev do najprestižnejših tekmovanj v vsaki diviziji.

Še ena odlična stvar pri Williamu Hillu so obsežni trgi stav. Igralci imajo toliko možnosti za stave na vsaki tekmi. Pri stavah FIFA in PES lahko igralci na primer stavijo na zmagovalca tekme (polčas/polni čas), skupno število golov, kartone, kote, zmagovalca turnirja itd. Po drugi strani pa v strelskih igrah, na primer Valorant in CS: GO, igralci lahko stavijo na zmagovalca turnirja, zmagovalca tekme, zmagovalca zemljevida, prvo kri, skupno število krogov, hendikep na zemljevidu, več/manj itd. Zanimivo je, da obstajajo stave v igri, znane tudi kot stave v živo, kjer igralci lahko stavi na tekme v živo.

William Hill je tudi priljubljena platforma za stave na e-šport, saj zajema vse igre v realnem času. Pri nekaterih igrah lahko igralci spremljajo dogajanje v živo, saj se to dogaja prek vira v živo. Za druge je na voljo komentar, ki igralce obvešča o tem, kako poteka igra.

Fantastične promocije

Poleg izčrpne pokritosti e-športa je zaradi fantastičnih stavnih ponudb Williama Hill postal priljubljeno tudi ime. Stavnice vedno iščejo promocije in prav to ima ta stavnica na voljo. William Hill ima ekskluzivne stavne bonuse, prilagojene stavam na e-šport, da povečajo svojo bazo oboževalcev stav e-športa.

Novi igralci v tej stavnici so deležni donosnega bonusa dobrodošlice, ki vključuje ujemanje zneska, ki ga položijo takoj po registraciji. Avantura se tu ne konča; William Hill ima tudi številne druge bonuse, ki jih lahko igralci zahtevajo, ko še naprej stavijo na svoje najljubše e-športne igre. Bonus za ponovno nalaganje je tukaj glavni poudarek, saj se ujema tudi z zneskom, ki ga igralci nakažejo na določene dneve.

Odlična uporabnost

Omeniti velja tudi odlično uporabniško izkušnjo, ki jo ponuja William Hill. To je ena izmed najlažjih mest za stave, ki se jim pridružite. Obstaja namizna različica in različica, optimizirana za mobilne naprave za tiste, ki stavijo na pot. Poleg tega ima domače mobilne aplikacije za naprave iOS in Android. William Hill ima tudi iznajdljivo podporo strankam, ki je na voljo v klepetu v živo 24 ur na dan.

Zavijanje

Brez dvoma so stave na e-šport eden najhitreje rastočih trgov spletnih iger na srečo. V najnovejših poročilih naj bi trg stav na e-šport do leta 2027 dosegel ogromnih 205 milijard dolarjev. To je eden od razlogov, zakaj je William Hill navdušen nad stavami na e-šport.

Leta 2022 je William Hill že udaril na tla s pokrivanjem tekočih turnirjev, vključno z League of Legends - LCS, League of Legends - Circuito Brasileiro, League of Legends - Turkish Championship League, Valorant - Conquerors Championship, CS: GO - BLAST Premier Series in Dota 2 - Liga prvakov.

Zadnje novice

Najnovejše novice o stavah na NewBee
2022-09-22

Najnovejše novice o stavah na NewBee

Novice