Novice

January 27, 2022

Zakaj Unibet ostaja prevladujoč v e-športnih stavah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Priznana stavnica za e-šport Unibet ne upočasnjuje svojega prizadevanja, da postane največja spletna stran za e-športne stave. Zdi se, da je blagovna znamka popolnoma napolnjena, da za vedno prevzame industrijo stav na e-šport.

Zakaj Unibet ostaja prevladujoč v e-športnih stavah

Nobenega dvoma ni, da so stave na e-šport naslednja velika stvar v industriji spletnih iger na srečo. Statistični podatki kažejo, da na e-športe stavi več kot 6,5 milijona igralcev. Zanimivo je, da je industrija stav na e-šport leta 2021 vredna ogromnih 66 milijard dolarjev.

Čeprav danes obstaja na stotine spletnih mest za stave na eSport, Unibet izstopa iz več razlogov in je uvrščen med najboljše e-športne stavnice na straneh za razvrščanje stavnic, kot je npr eSportsRanker med ostalimi.

Intuitiven vmesnik in odlična uporabnost

Eden od razlogov za uspeh Unibeta je intuitiven vmesnik, ki igralcem omogoča, da stave brez večjih težav. Obstaja namizno spletno mesto, ki lepo prikazuje vse igre in tekmovanja. Kaj je več? Unibet je spletno mesto za stave, ki je osredotočeno na mobilne naprave za e-športne stave na poti. Stavnica ima tudi poenostavljeno storitev za stranke in ima večjezično spletno mesto.

Unibet je priljubljen tudi med navdušenci nad e-športnimi stavami zaradi hitrih in varnih možnosti bančništva. Igralci lahko hitro in varno polagajo in dvigujejo denar.

Pokriti vsi e-športi

Morda je največji razlog, da je Unibet prevladoval na sceni stav na e-šport, ta, da pokriva vse e-športe, od prvoosebnih strelskih iger do naslovov športnih simulacij.

V času pisanja ima Unibet trge za vse vrhunske e-športe, vključno z Valorantom, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, PES, League of Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege itd. To je v nasprotju z mnogimi spletnimi mesti za e-šport, ki imajo v svojem portfelju samo en ali dva e-športa.

Poleg tega, da pokriva vse e-športe, Unibet pokriva vse tekmovalne turnirje, tako da imajo igralci na kaj staviti vse leto. Nekateri izmed najboljših turnirjev eSports na Unibetovem radarju vključujejo CBCS Finals, Elisa Invitational, ESEA Advanced EU, Fragleague, Intel Extreme Masters, Malta Vibes, Blast Premier, Dota Pro Circuit in Blast Rising. Za tiste, ki želijo staviti na najboljšo ekipo CS: GO eSports, kot sta Natus Vincere in Team Liquid, je Unibet pravo mesto.

Druga moč Unibeta na sceni e-športnih stav so obsežni trgi stav na e-šport. Za razliko od mnogih stavnic Unibet ponuja igralcem veliko možnosti za stave. Igralci lahko stavijo na prihajajoče dogodke pred začetkom in celo v igri. 

Poleg tega so kvote Unibet eSports višje v primerjavi s ponudbo konkurence. Spletno mesto podpira tudi vse kvote e-športa, od decimalnih in delnih kvot do ameriških.

Unibet, stavnica, osredotočena na e-šport

Ni dvoma, da je Unibet sestavni del ekosistema e-športa. Na primer, leta 2018 je Astralis, ena največjih e-športnih ekip danes, podpisala dvoletno večmilijonsko sponzorsko pogodbo z Unibetom. To kaže na zavezanost podjetja, da bo e-šport in e-športne stave še večji.

V letu 2019 je podjetje sodelovalo tudi z Abiosom. Ta inovativna platforma za e-šport omogoča Unibetu, da v celoti pritegne svojo publiko s pomočjo podrobnih podatkov o turnirjih e-športa, poglobljene statistike igralcev in ekip, razporedov tekem in še več. Zanimivo je, da lahko igralci spremljajo vse dogajanje na Unibetu tudi z uporabo funkcije pretakanja v živo.

Unibet je brez dvoma sila, s katero je treba računati. Eden od izdelkov, na katerega se podjetje veliko osredotoča, je e-šport. Celovita pokritost e-športa na tekmovalni sceni jasno kaže, da je tu, da ostane.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke
2024-02-16

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke

Novice