Pixel.bet

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Metode pologa
Trustly
Trusted by
Swedish Gambling Authority

Pixel.bet

PixelBet je ena od stavnic, specializiranih za stave na e-šport, največ pozornosti pa je usmerjena na evropski trg. PixelBet je potencialni operater, ki ga je vredno preveriti, če želite v prihodnosti preizkusiti specializirano storitev esports.

V naših ocenah PixelBet bomo obravnavali osnovna dejstva o stavnici. Vse, kar morate vedeti, od številnih metod, s katerimi lahko stopite v stik s službo za pomoč strankam, do številnih bonus ponudb, ki so zdaj na voljo, je vključeno v ta članek za vaše udobje. Poleg nedavno predstavljene igralniške storitve PixelBet, bomo temeljito preučili obsežne trge esports stavnice.

Zakaj igrati na PixelBet?

PixelBet, eden novejših operaterjev spletnih e-športnih stav, je imel čas preučiti posel športnih stav in videti priložnost v sektorju e-športov. Zato stavnica ponuja igralnico in prostor za e-športe, da vam ponudi še nekaj, kar lahko poskusite.

Spletno mesto PixelBet ponuja vijolično obliko in povezave do e-športnih in igralniških platform. Stran z e-športi ima hiter dostop do priljubljenih tekmovalnih kategorij video iger, vključno z Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Call of Duty, FIFA in Dota 2.

Čeprav so prisotni le kratek čas, PixelBet ponuja konkurenčne kvote. Kvote redko padejo pod 93 %, vendar je ta razpon na voljo. Predanost PixelBet, da je prvovrstno stavno mesto, se kaže v dejstvu, da so njegove cene običajno nižje od cen uveljavljenih stavnic.

Total score9.1

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2018
BonusiBonusi (1)
Bonus dobrodošlice
DržaveDržave (6)
Brazilija
Francija
Japonska
Malta
Norveška
Švedska
EšportEšport (8)
JezikiJeziki (2)
Angleški jezik
Švedski jezik
LicenceLicence (1)
Swedish Gambling Authority
Metode pologaMetode pologa (1)