Pregled stavnice Pixel.bet - Games

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Metode pologa
Trustly
Trusted by
Swedish Gambling Authority

Najbolj priljubljeni e-športi

Ne samo, da je Counter-Strike: Global Offensive ena najbolj ikoničnih prvoosebnih strelskih iger na svetu, ampak je tudi najbolj priljubljena stavna akcija za e-šport pri PixelBet. Odkrili boste različne tekme, ki jih je mogoče igrati za vse igre, vključno s pomembnimi turnirji, kot je CS:GO Major Championship in Blast Premier serija.

V primerjavi s povprečjem v panogi se stavni trgi štejejo za zmerne in konkurenčne. Poleg običajnih stav na zmagovalca tekme bo na voljo od pet do dvajset alternativnih stavnih trgov, odvisno od dogodka in tekme.

Pixel.Bet pokriva vse, kar občasno ali pogosto stavljenje potrebuje glede dejavnosti CS: GO, čeprav očitno ni kraj za iskanje nišnih stav.

Stave v živo

Gumb vas popelje do možnosti stav v živo neposredno z domače strani, zaradi česar je to odlično mesto za stave na e-šport. Tukaj lahko vzamete letak o rezultatih tekem, ki se trenutno igrajo. Stave v živo zahtevajo temeljito preučitev razpoložljivih informacij na spletnem mestu. Statistični podatki zagotavljajo informacije, kot so rezultati nedavnih iger in odstotek zmag, ki jih je dosegla vsaka stran. Če želite narediti več, raziščite moštva na alternativnih spletnih mestih.

PixelBet ponuja obsežne trge za stave na e-šport, pri čemer je zmagovalec dvoboja spet glavna izbira. V to stavo še vedno ni vključena stava na remi. Prav tako lahko sklenete dvosmerno ali trosmerno stavo na to, katera ekipa bo imela največ ubitih v tekmovalni igri Dota 2. Vaša stavnica vam mora povrniti denar, če ste sklenili dvosmerno stavo in se igra konča z neodločenim izidom. .

PixelBet območje stav v živo ima različne trge stav, vključno s tistim, katera ekipa bo zbrala največ vojašnic. Na voljo bo tudi trg za stave o tem, ali bodo končni rezultati pravilni ali ne, in se bo razvijal, ko bodo ekipe dosegale gole.

Pomembno je vedeti, da so stave pogosto zadržane, medtem ko igre napredujejo. To je zato, ker znatne spremembe v igri zahtevajo, da stavnica ponovno izračuna kvote. Zato je pomembno, da svoje stave čim prej preverite.

Poleg tega PixelBet svojim strankam nudi prenos e-športnih dogodkov v živo na Twitchu, v katerem lahko uživajo med stavami na dogajanje. Omeniti velja, da je možnost prenosa v živo športne stavnice mogoče uporabiti, še preden igralec registrira račun. Ko je storitev pretakanja v živo na spletu, lahko gledalci izbirajo med več komentatorji; ti komentatorji morajo tekoče govoriti jezik, ki ga gledalci lahko razumejo.

liga legend

Prvič je bil izdan oktobra 2009, od takrat pa je priljubljenost igre League of Legends (LoL), pogosto znana kot Liga, je skokovito narasla. PixelBet ponuja tudi široko paleto trgov League of Legends in velikodušno izbiro nagrad.

Gledalcem vseh vrst se zdi League of Legends (LoL) navdušujoča zaradi hitre hitrosti igre in poudarka na timskem delu v okolju RTS.

Stavite lahko na številne igre, zlasti v krogih pred svetovnimi. Vsako leto se najboljši igralci in ekipe League of Legends z vsega sveta pomerijo na svetovnem prvenstvu, da bi določili, kdo bo okronan za prvaka v celotni igri.

Valorant

Prvoosebna streljačina VALORANT, ki so jo razvili pri Riot Games, je trenutni ljubljenec tekmovalne igričarske scene. V inovativni mešanici taktičnega streljanja in edinstvenih likov v igri so odmevi iger Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch in League of Legends.

Igralci obeh iger so VALORANT sprejeli z odprtimi rokami. Največ ogledov igre Twitch je bilo več kot 1,7 milijona, milijoni igralcev pa se še vedno prijavijo vsak teden, da napredujejo v stopnjah VALORANT. Pozornost tega velikega števila gledalcev se je preusmerila na hitro rastoče esports podjetje VALORANT in stave Valorant.

Stavite je treba na glavne turnirje VALORANT, vključno s Champions Tour, Game Changers, Red Bull Campus Clutch in Conquerors Championship.

FIFA

Eden najbolj razburljivih in vznemirljivih e-športov za gledanje je FIFA. Gledanje profesionalcev, kako tekmujejo FIFA, saj brez težav nadzorujejo svoje igralce in dosegajo neverjetne gole, je navdušujoče.

To je odličen esport, saj najboljši igralci in ekipe tekmujejo v okolju, ki se zdi zelo pristno. Veliko se dogaja, zato je razburljivo tako za začetnike kot za izkušene hazarderje.

Zaradi meteorskega vzpona FIFA Esports bo v letu 2022 FIFA organizirala tri velike turnirje: FIFAe Club Series 2022, FIFAe Nations Series 2022 in FIFAe World Cup 2022.

Dota 2

Dota 2 je strateška igra v realnem času, ki zahteva visoko raven strateškega predvidevanja, edinstvene individualne vpoglede in skupna prizadevanja.

Velika večina stavnic na esports sprejema stave na tekme DotA 2. Stave na dvoboje entitet in turnirske prvake, kot je The Invitational, so en primer več vložkov, ponujenih za ta enkratna tekmovanja.

Tistim, ki jih zanimajo stave v živo na Dota 2, je na voljo veliko različnih možnosti. Stave v igri so bolj vznemirljive kot stave pred tekmo, saj lahko sledite dogajanju, ko se odvija, in svojo stavno strategijo prilagodite izidom posameznih tekem. , kar je še posebej pomembno v Doti.

Klic dolžnosti

Klic dolžnosti je znana blagovna znamka. Kljub prihodu novih, močnih tekmecev se še naprej bori za vrh. Tekmovalne lestvice in lestvice dogodkov na sceni e-športov Call of Duty so na najvišji ravni vseh časov. Zato igre na srečo v igrah Call of Duty močno naraščajo.

Liga Call of Duty (CDL) je ponovno oživila industrijo e-športa, ki je bila tam že nekaj časa, a je bila do nedavnega večinoma prezrta.

Obstaja velika verjetnost, da bo Call of Duty League prevzela industrijo e-športa, ko bo končno predstavljena. Poleg tega, da je izjemno uspešen, zaposluje vse vrhunske igralce Call of Duty in svoje člane ekipe obravnava kot polnopravne partnerje.

Total score9.1
Prednosti
+ Odlični bonusi
+ Čist dizajn
+ Najboljše stavne kvote

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2018
BonusiBonusi (1)
Bonus dobrodošlice
DržaveDržave (6)
Brazilija
Francija
Japonska
Malta
Norveška
Švedska
EšportEšport (8)
JezikiJeziki (2)
Angleški jezik
Švedski jezik
LicenceLicence (1)
Swedish Gambling Authority
Metode pologaMetode pologa (1)
ValuteValute (2)
Evro
Švedska krona
Vrsta podporeVrsta podpore (2)
E-pošta za podporo
Klepet v živo