Igralnice American Express - sef

American Express (Amex) je med 5 najbolj sprejetih kartic po vsem svetu. Spletni trgovci, ki sprejemajo kartice MasterCard in Visa, verjetno vzamejo American Express. Ta način plačila je razširjen v turističnih destinacijah. Medtem ko so glavne bančne kartice specializirane za kreditne ponudbe, American Express ponuja dodatne storitve, kot so potovalni čeki in zavarovanje.

Posledično je pridobil naklonjenost med hobisti, vključno z hazarderji. Številne platforme za stave na ešport imajo vzvoda z Amexom, da služijo igralcem, ki imajo to kartico. Trend je omogočil American Expressu, da se uvrsti na seznam najbolj zaželenih načinov transakcij za stave na esport.

Igralnice American Express - sef
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

O American Expressu

AmEx je bil ustanovljen 18. marca 1850 v New Yorku. Podjetje je specializirano za kartična plačila in potovalne storitve. Leta 1958 so predstavili prvo kartico American Express in od takrat svojo ponudbo inovirajo. Ponujajo predplačniške kartice, darilne kartice, kreditne kartice, poslovne kreditne kartice, korporativne programe, potrdila o depozitu (CD) in varčevalne račune.

Je American Express priljubljen?

Sprva je American Express sodeloval s spletnimi trgovci v ZDA, danes pa so njihove storitve na voljo v več kot 160 državah in ozemljih po vsem svetu. Od leta 2020 je podjetje samo v ZDA zabeležilo približno 10,6 milijona trgovcev. American Express ponuja Platinum Card in druge vrhunske ponudbe, kot so storitve strežaja. Podjetje izdaja tudi nepotovalne kartice z nizkimi letnimi pristojbinami. Večina kartic Amex prihaja z donosnimi nagradami na poteg.

Zaradi slovesa odličnosti je Amex zelo priporočljiv za e-športne igre na srečo. Transakcije so zaščitene z napredno zaščito kartice, kot je identifikacijska številka kartice (CID). Vsako spletno mesto za esport American Express ponosno prikazuje logotip AmEx v oddelku za blagajno.

Drug način, da ugotovite, ali je to način plačila je sprejeto, da se zanašate na strokovne predloge, objavljene na tej strani. Kartice Amex zaslužijo dodatne točke za svojo mobilno uporabnost. Aplikacija je naklonjena stavam, ki raje stavijo prek svojih pametnih telefonov.

Uporaba American Expressa v spletnih stavnicah

American Express Bank je izključno spletna banka in omogoča povezavo Amex kartic z varčevalnim računom. Lastniki kartic se lahko povežejo tudi z drugimi zunanjimi bančnimi računi. Vendar morajo biti povezani računi osebni in aktivni, z istim imenom na kartici Amex.

Ko se poveže z zunanjim bančnim računom, mora stranka navesti svojo številko računa in številko usmerjanja. Igralci na srečo uživajo višje transakcijske omejitve pri financiranju svojih stav z Amexom, kar jim omogoča dostop do VIP ponudb, ki jih platforme eSport redno objavljajo.

Kako narediti depozit pri American Expressu

Neverjetna hitrost obdelave in enostavnost obdelave gresta z roko v roki z depoziti American Express, ki potekajo na naslednji način.

 1. Registrirajte se pri eni izmed najboljših stavnic American Express
 2. Pojdite na področje bančništva/plačila/blagajne
 3. Med ponujenimi možnostmi plačila poiščite logotip Amex in ga kliknite
 4. Za prvi depozit bo spletno mesto zahtevalo številko kartice Amex
 5. Izberite državo (od koder deluje spletno mesto)
 6. Vnesite znesek gotovine za polog
 7. Sledite navodilom za OTP in dvofaktorsko preverjanje
 8. Kliknite Pošlji in denar se takoj prenese

Pred nakazilom je ključnega pomena, da preverite limit stavnice, saj se ta od mesta do mesta razlikuje. Amex zaračuna med 2,5% - 3,5% zneska depozita. Najboljše stavnice American Express ne zaračunavajo provizije za depozite, ker so transakcije temeljnega pomena za rast njihovih spletnih mest.

Velikokrat je operater eSports tisti, ki plača prenos. Pogosto stavnice ponujajo posebne bonuse za uporabo American Expressa. To se lahko zgodi, če platforma plača nižje pristojbine za podporo tega načina plačila.

Kako narediti umik z American Expressom

American Express dvigi pri spletnih stavnicah so precej redki. Povsem v redu je dvigati dobitke prek mobilnega telefona. Tukaj je, kaj je potrebno za izplačilo.

 1. Kliknite gumb za dvig v razdelku za blagajno
 2. Za izplačilo izberite American Express
 3. Vnesite znesek za dvig
 4. Dokončajte preverjanje
 5. Kliknite gumb za pošiljanje

Dvigi niso takojšnji, vendar so razmeroma hitrejši od večine kreditnih kartic. Časi dviga se razlikujejo od ene do druge športne stavnice. Toda denar bi moral biti igralcu na voljo v 24 urah po odobritvi stavnice. Provizije za izplačilo določajo stavnice eSports in natančna vrsta uporabljene kartice Amex.

Če stavnica American Express eSports ne podpira neposrednih dvigov na kartice Amex, lahko izbirate med različnimi metodami. Ne glede na to, ali gre za kreditno kartico, e-denarnico, eCheck ali neposredno bančno nakazilo, vedno obstaja priročna rešitev. Stranke morajo odpreti račun pri teh ponudnikih in prenesti dobitke iz stavnice.

Prednosti in slabosti American Expressa

Kartice Amex so znane po velikih prednostih, od najsodobnejše spletne zaščite do potovalnega zavarovanja. Ponujajo bonus točke, ki jih je mogoče unovčiti za gotovino pri nakupovanju pri določenih trgovcih.

Kreditna kartica Amex uporablja tehnologijo čipov, ki se redno posodablja. To je varnejša možnost kot tipični magnetni trak, vgrajen na zadnji strani večine kartic. Po drugi strani pa American Express ne ponuja popolnih bančnih storitev in stranke ne morejo odpreti tekočega računa.

Prednosti

 • Konkurenčne obresti na varčevalnem računu
 • Brez mesečnih stroškov
 • Brez zahtev za ravnotežje
 • Bonus točka in vračilo denarja za nakupovanje
 • Visokokakovostni varnostni protokoli

Slabosti

 • Pomanjkanje možnosti tekočega računa

Postopek odprtja računa American Express

Tisti, ki želijo uporabljati American Express za e-športne stave, morajo odpreti varčevalni račun in ga financirati. Ker se American Express drži boja proti pranju denarja, podjetje od ljudi, ki želijo odpreti račun, zahteva podrobne informacije.

V skladu z zveznim zakonom mora Amex pridobiti in potrditi osebne identifikacijske podatke, ki jih predloži vsak uporabnik. Vsi prijavitelji morajo biti stari najmanj 18 let. Za odpiranje računa pri American Expressu so potrebne naslednje informacije.

 • Davčna identifikacijska številka - TIN, SSN ali ITIN
 • Fizični naslov
 • Datum rojstva
 • Podatki o zaposlitvi
 • Email naslov
 • Telefonska številka

Kako nastaviti račun

Spletni račun je priročen za spletne transakcije, kot so stave na e-šport. Vsakdo, ki ima kartico Amex ali varčevalni račun, lahko odpre spletni račun s temi preprostimi koraki:

 1. Obiščite uradno stran American Expressa
 2. Kliknite »ustvari spletni račun«
 3. Navedite osebne podatke
 4. Vnesite 15-mestno številko, prikazano na sprednji strani kartice
 5. Vnesite 4-mestno ID kartice

Obstajajo različni računi, ki jih lahko stranke odprejo z American Expressom: varčevalni račun z visokim donosom, račun s potrdilom o vlogi in individualni računi za upokojitev. Te račune je treba financirati v 60 dneh oziroma 30 dneh po odobritvi. Če jih ne bodo financirali, bo prišlo do zaprtja.

Možnosti podpore strankam American Express

American Express svoje stranke postavlja na prvo mesto in zato imajo različne komunikacijske kanale:

 • Klepet v živo
 • Center pomoči
 • Iskalnik
 • Telefonski klic
 • pošta

Center za pomoč je glavno središče informacij o Amexu, kjer stranke najdejo odgovore na večino pogosto zastavljenih vprašanj. Obsežen razdelek vsebuje smernice za odpiranje računa, sprožitev spora, zamenjavo kartice in poizvedbo o kreditni oceni.

S spletnim agentom se lahko pogovarjate tudi prek funkcije klepeta v živo, vendar se morajo prijaviti s svojim uporabniškim ID-jem in geslom. Na dnu strani Kontaktirajte nas je seznam telefonskih številk za povpraševanje o različnih storitvah.

Večina jih dela 24 ur na dan, 7 dni v tednu, medtem ko so nekateri dosegljivi ob določenem času dneva. Poleg tega ima vsaka kartica Amex na zadnji strani telefonsko številko, ki jo lahko uporabnik kadar koli pokliče za pomoč.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak