Igralnice Apple Pay – varni depozit

Spletna mesta za e-športne stave Apple Pay postajajo vse bolj priljubljena. Tradicionalne stavnice se mudijo s sodelovanjem z Applovimi storitvami za prenos denarja. S tem želimo izkoristiti priljubljenost Apple Pay v Združenih državah in zunaj nje.

Za tiste, ki iščejo spletno mesto za e-šport, ki sprejema to plačilno sredstvo kot način pologa in dviga, ta vodnik za stavna mesta Apple Pay pove vse. Spoznajte ozadje blagovne znamke, kdaj je bila ustanovljena, številke in še več. Poleg tega ta članek navaja 10 najboljših spletnih mest za stave Apple Pay eSports, ki se jim lahko pridružite.

Igralnice Apple Pay – varni depozit
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Apple Pay

Apple Pay je zaupanja vreden sistem digitalne denarnice in mobilnih plačil, ki omogoča osebna plačila, plačila z aplikacijami za iOS in spletna plačila prek spleta Safari. Združljive naprave so iPhone/iPad, Apple Watch in Mac. Za zapisnik, ni mogoče uporabljati Apple Pay v Androidu, Mozilla Firefoxu, Google Chromu ali katerem koli drugem brskalniku.

Apple Pay, ki je v lasti in upravljanju družbe Apple Inc., je bil ustanovljen leta 2014 in se je povzpel navzgor in postal eden najboljših načinov spletnega plačila na sceni spletnih stav. Storitev se ne izogiba igranju iger na srečo kot številni načini mobilnega plačila, tako da lahko stava brez skrbi opravljajo transakcije.

Ali je Apple Pay priljubljen?

Apple Pay je ena najbolj priljubljenih mobilnih storitev prenosa denarja. Po statističnih podatkih ima znamka največji delež v industriji mobilnega denarja s 45 % pred Samsung Pay, PayPal in Google Pay. Zanimivo je, da podatki o Statisti kažejo, da je več kot 383 milijonov uporabnikov Apple Pay.

Medtem ko je bil Apple Pay v Združenih državah Amerike na voljo šele ob lansiranju, je to globalna storitev mobilnega prenosa denarja, ki je na voljo v mnogih državah. Vendar pa ZDA ostajajo država z največ uporabniki Apple Pay.

Kako narediti depozit z Apple Pay

Apple Pay uporabnikom omogoča enostavno, hitro in varno nakazilo na svoje račune za e-športne stave. Zato ga številne e-športne stavnice uporabljajo kot bančno metodo.

Za depozit na stavnem mestu z uporabo Apple Pay morajo igralci najti spletno mesto, ki podpira Apple Pay. To je zato, ker vse e-športne stavnice nimajo te možnosti plačila.

Ko najdete najboljše spletno mesto za e-športne stave z Apple Pay, pojdite na razdelek Blagajna in izberite možnost 'POLOG'. Nato izberite to možnost plačila kot prednostni način nakazila, vnesite znesek za polog in sistem bo preusmerjen na Apple Pay, kjer bo nakazilo zaključeno. Sredstva naj se na igralčevem stavnem računu prikažejo v minutah.

Kar zadeva omejitve minimalnega in največjega depozita, jih določajo posamezne stavnice. Kar zadeva Apple Pay, ima storitev mobilnega prenosa tedensko zgornjo mejo transakcij 10.000 $. Najmanjši znesek, ki ga lahko uporabniki pošljejo ali prejmejo, je 1 dolar.

Apple Pay podpira vse priljubljene kreditne in debetne kartice, vključno z American Express, MasterCard, Visa, Maestro, Discover, Interac, Cartes Bancaires, Girocard, Mir itd.

Kako narediti dvig z Apple Pay

Apple Pay omogoča tudi igralcem hitro in varno obdelujte dvige. Tako kot polaganje je tudi dvig sredstev precej preprost.

Ob predpostavki, da spletno mesto za stave dovoljuje Apple Pay kot način dviga, je vadba dviga enaka kot polaganje. Igralci se morajo najprej prepričati, da izpolnjujejo pogoje za stave, če obstajajo.

Naslednji korak je, da greste v razdelek Blagajna/bančništvo in izberete možnost DVIGA. Za obdelavo dviga izberite Apple Pay kot prednostno metodo, vnesite znesek in dokončajte dvig.

Apple Pay ima robustno infrastrukturo, ki omogoča hitre transakcije. V idealnem primeru bi umik trajal nekaj minut, vendar lahko na nekaterih stavnicah traja dlje zaradi postopkov preverjanja in drugih birokracije.

Ko gre za minimalni znesek in največji račun, ki ga igralec lahko dvigne, omejitve določijo stavnice. Omejitve Apple Pay ostajajo 10.000 $ na teden.

Ena odlična stvar pri Apple Pay je, da lahko stave dvignejo svoja sredstva na mobilnih napravah. Do storitve lahko dostopate na napravah iPhone in iPad prek spletnega brskalnika (Safari) ali aplikacije Apple Pay iOS.

Postopek odpiranja računa Apple Pay

Ko gre za odpiranje računa Apple Pay, morajo uporabniki razumeti, da je ta storitev na voljo samo uporabnikom Apple in ne zahteva nobenih prenosov ali namestitev. Poleg tega storitev ni na voljo v vseh državah.

Nekatere države so omejene, zato imeti napravo Apple ni vse. Poleg omejitev naprave in držav ima možnost plačila starostno mejo. Uporabniki morajo biti stari 13 let.

Kako nastaviti račun Apple Pay

Za začetek Apple Pay zahteva, da imajo igralci bančni račun in podprto kartico enega od sodelujočih izdajateljev kartic.

Nastavitev Apple Pay je zelo preprosta. Vse, kar morajo uporabniki narediti, je dodati kreditno, debetno ali predplačniško kartico v aplikacijo eWallet in to je to. Seveda je treba kartice dodati v vse naprave igralca, pa naj bo to Mac, iPhone, iPad ali Apple Watch.

Za igralce je pridobitev računa Apple Pay preprost postopek, vendar je to dolgočasen postopek za operaterje stav. Ta metoda pologa izvaja resne preglede preteklosti, preden sodeluje s stavnim mestom. Kakorkoli že, to je dobro za varnost in zasebnost uporabnikov.

Prednosti in slabosti Apple Pay

Uporaba Apple Pay kot prednostne metode pologa in dviga na stavnicah ima prednosti in slabosti.

Prednosti Apple Pay

 • Zaupanja vreden način plačila – Apple Pay je zaupanja vredna blagovna znamka z dobrim ugledom. Ponaša se tudi z obsežno mrežo priljubljenih kartic in bank.

 • Zelo zaščiten – glede varnosti se Apple Pay uvršča med najboljše. Zaščiten je z najnovejšim šifriranjem in ima možnost dvofaktorske identifikacije.

 • Mobilna plačila – za stavnike, ki so vedno na poti, Apple Pay omogoča enostavna in hitra mobilna plačila.

 • Priročnost – Apple Pay je ena najbolj priročnih storitev prenosa denarja. Igralci lahko opravljajo transakcije neposredno iz svojih naprav brez rokovanja s karticami, gotovino in gumbi na terminalih.

 • Hitro in cenovno ugodno – Apple Pay ponuja storitve hitrega prenosa gotovine, tako da lahko stavalci hitro vstopijo v igro. Je tudi cenovno ugoden.

Slabosti Apple Pay

 • Omejeno na Apple – Največja pomanjkljivost Apple Pay je, da je omejen samo na uporabnike Apple. Igralci morajo za uporabo Apple Pay imeti iPhone, iPad, Apple Watch ali Mac.

 • Bančni račun je obvezen – poslovni model Apple Pay zahteva, da imajo uporabniki bančni račun ali kreditno kartico za uporabo storitve prenosa denarja.

Možnosti podpore strankam Apple Pay

Za razliko od večine storitev spletnega prenosa denarja ima Apple Pay zanesljivo infrastrukturo za podporo strankam, zato je to mesto za e-šport, ki ga imajo igralci raje. V primeru, da imajo igralci težave s svojimi pologi ali dvigi za Apple Pay, je vedno na voljo pomoč.

Obstaja več načinov za stik z Apple Pay.

 • Telefonska številka: (800) APL–CARE (800–275–2273)
 • Klepet s podporo za Apple je na voljo 24×7
 • Portal za storitve za stranke
 • Razdelek s pogostimi vprašanji

Telefonske številke Apple Pay v ZDA in mednarodne številke poleg klepeta v živo. Spletno mesto ima tudi podroben razdelek s pogostimi vprašanji s priljubljenimi vprašanji, ki jih uporabniki zastavljajo, in ustreznimi odgovori. Prav tako lahko pridejo v pomoč skupnosti Apple Pay in podpora spletnega mesta za stave.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak