E-športne stavnice, ki sprejemajo ePay

Posamezniki lahko uporabljajo ePay za plačevanje računov za komunalne storitve ali pošiljanje denarja na spletu. Pri ustvarjanju računa ePay morajo uporabniki registrirati svojo debetno ali kreditno kartico. Nato lahko izvedejo plačilo s svojo e-denarnico ali s kreditno ali debetno kartico, povezano z njihovim računom. ePay je preprost za uporabo in poleg denarnih depozitov ponuja številne možnosti plačila, kot je plačevanje računov in nakupovanje v vodilnih svetovnih spletnih trgovinah. Plačilni način se široko uporablja že od samega začetka.

Spodaj je nekaj najboljših spletnih mest za e-šport, ki sprejemajo plačilno sredstvo ePay: Melbet, 22bet, BetWinner, Betandyou, SlotV, Unibet, Megapari, 5plusbet, Linebet in Fansport.

E-športne stavnice, ki sprejemajo ePay
Je ePay priljubljen?Kako narediti depozit z ePayKako narediti dvig z ePayPrednosti in slabosti z ePayPostopek odpiranja računa ePayMožnosti podpore strankam ePay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

ePay je leta 2014 ustanovila skupina strokovnjakov s področja obdelave plačil. Zahvaljujoč svoji najsodobnejši tehnologiji se je podjetje hitro razširilo in postalo vrhunski igralec na področju plačil. Platforma ePay je zasnovana za mednarodna plačilna nakazila, ki so varna, varna in hitra. Primeren je za osebno uporabo in e-trgovino. ePay je eden najboljših za posojila enakovrednih, globalno nakupovanje in trgovanje. Je enostaven za uporabo.

Način plačila je sprejet v večini večjih držav po vsem svetu, uporabniki pa lahko hitro in varno pošiljajo in prejemajo denar s svojimi namiznimi računalniki ali mobilnimi aplikacijami. To večnacionalno podjetje priznavajo vse večje stavnice, tako da veste, da je ugledna blagovna znamka. Smiselno je, da znane športne stavnice dovolijo, da se ePay uporablja za vplačilo in dvig denarja.

Je ePay priljubljen?

Način plačila je zelo priljubljen za e-športne stave. Uporablja se v jugovzhodni Aziji, pa tudi v drugih delih sveta, vključno z Evropo in Severno Ameriko. Storitve so na voljo v več kot 70 državah in regijah, od katerih so mnoge legalizirane spletne stave.

Ima soliden ugled, pritegnil je nove privržence in navdušil stranke s svojo vsestranskostjo in preglednostjo. Stranke lahko opravljajo transakcije v vseh glavnih valutah, vključno z britanskim funtom, ameriškim dolarjem in evrom. Vsakič, ko položite stavo, lahko položite denar in takoj začnete s stavami.

Kako narediti depozit z ePay

Naloge se izvedejo tako, da med razpoložljivimi metodami na spletnem mestu eSports izberete način nakazila ePay. Spletno mesto vas preusmeri na zavihek ePay, kjer se prijavite, vnesete znesek in kliknete potrdi.

Vsi ePay depoziti na vaš stavni račun so takojšnji. Vsi depoziti se takoj prikažejo na vašem stavnem računu, kar vam omogoča, da brez odlašanja dodate sredstva in stavite na e-šport in tradicionalne športe, vključno z nogometom Premier League. To je idealno za tiste, ki stavijo na poti ali iščejo najboljše kvote za športne stave.

Dvigi so tudi hitri in zanesljivi. Najboljše internetne stavnice so običajno tiste, ki ponujajo veliko izbiro možnosti. Stavnice bi morale imeti možnost podpreti svoje številne športne in ustrezne trge z dobrimi kvotami, prenosi v živo, odlično ponudbo dobrodošlice in hitrimi dvigi.

Uporaba ePay v spletnih stavnicah

Kadar je ePay izbira za vas, so stave na e-šport z metodo zelo preproste. Najprej morate imeti račun, ki ga lahko ustvarite na njihovi spletni strani v nekaj minutah, če ga še nimate. Prijava na ePay je brezplačna in enostavna. Za začetek potrebujeta le e-poštni naslov in številko mobilnega telefona za registracijo računa ePay.

Posamezniki lahko uporabljajo ePay za spletne stave na podoben način kot kreditno ali debetno kartico, tako za nakazovanje kot dvig sredstev, ko se registrirate in povežete s plačilnim sredstvom. Če želite prejeti brezplačno stavo, vam mnoge od teh stavnic omogočajo nakazilo denarja pri ePay.

Kako narediti dvig z ePay

Večina spletnih mest, ki sprejemajo ePay kot način plačila imajo minimalni znesek dviga 10 $ ali 20 $, z največjim zneskom pologa/dviga 10.000 $ na dan. Pri nakazilu z bančnim nakazilom ni provizij, transakcije med računi ePay pa so tudi brez provizij. Druge transakcije so lahko predmet provizij, ki se razlikujejo glede na valuto in uporabljeno plačilno sredstvo.

Odprite stran za umik ali kliknite gumb Dvigni v možnosti računa na spletnem mestu za stave eSports, da umaknete s tem načinom plačila. Če so na voljo različne valute, je treba izbrati ustrezno valuto in vnesti znesek.

Nato, preden kliknete Dvig, izberite ePay kot možnost plačila in še enkrat preverite, ali so vsi ostali potrebni podatki pravilni. Uporabniki bodo morda morali potrditi operacijo s kodo 2FA, preden bodo sredstva poslana na njihov račun ePay. Podporna služba bo lahko rešila vse težave, ki se pojavijo.

Modul ePay odpravlja dvojni vnos podatkov in omogoča obdelavo plačil v realnem času. Brezhibno integrira plačila v računovodski sistem in samodejno uporablja plačila na račune.

Prednosti in slabosti z ePay

Prednosti

ePay je plačilno sredstvo, ki Spletna mesta za e-športne stave in igralci imajo radi, ker:

  • Depoziti in dvigi so takojšnji.
  • Sprejete so vse glavne valute.
  • ePay nima transakcijskih provizij pri stavnicah.

Slabosti

  • Največje omejitve transakcij.
  • Za povezavo morate imeti kartico ali bančni račun.

Postopek odpiranja računa ePay

Prijavite se za ePay je hitro in enostavno. Uporabnik morda raje to stori prek svoje mobilne aplikacije ali spletnega mesta. Spletna stran vsebuje povezavo za prenos za mobilno aplikacijo. Posamezna lastnina ima lahko samo en bančni račun, ki lahko pošilja in prejema spletna plačila. Dvofaktorska avtentikacija doda še eno plast varnosti aplikaciji ePay, ki zagotavlja, da je oseba, ki jo izpolni, tista, za katero trdi, da je.

ePay to preveri tako, da uporabniku pošlje enkratno geslo prek besedilnega sporočila ali glasovnega klica ali mu dovoli, da odgovori na varnostna vprašanja.

Dvofaktorska avtentikacija preprečuje nepooblaščenim uporabnikom dostop do bančnih računov upravitelja podjetja prek ePay.

Kako nastaviti račun

Internetna povezava, veljaven e-poštni naslov in veljavna telefonska številka so vse, kar uporabniki potrebujejo, da ustvarijo račun s plačilnim načinom. Ko ste vse ponovno preverili, pojdite na spletno mesto in izpolnite preprost spletni obrazec za registracijo. Nato sledite preprostim navodilom za aktiviranje denarnice.

Za potrditev mobilne številke boste prejeli potrditveno kodo. Na predstavljeni elektronski naslov bo poslano tudi e-poštno sporočilo za potrditev. Ko jih preverite, bo vaš račun odobren. Uporabniki lahko uporabljajo svoje bančne kartice za dvig denarja v kateri koli valuti, ki jo želijo.

Če imajo težave z aplikacijo ali potrebujejo več informacij, naj se obrnejo na podporo za stranke.

Možnosti podpore strankam ePay

Če želite aplikacijo premakniti naprej, vas bo podpora za stranke kontaktirala po e-pošti nekajkrat na teden. Pomisleke glede nakazila in dviga je mogoče opraviti tudi po e-pošti ali pokličite službo za pomoč strankam podjetja.

Ker se podpora strankam tako hitro odzove in je uporabnikom v pomoč, je treba vse težave, ki se pojavijo med uporabo storitve, hitro posredovati enemu od njihovih predstavnikov službe za stranke. Po drugi strani pa so lahko nekatere težave manjše in jih je mogoče rešiti z ogledom pogostih vprašanj na spletnem mestu.

Interakcije s strankami s podporo za ePay

E-naslov: Support@Epayservices.com
Klicni center: +44 (20) 81-3333-12

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak