E-športne stavnice, ki sprejemajo GiroPay

Spletna mesta za esport GiroPay so trenutno bolj priljubljena kot kdaj koli prej med nemškimi ljubitelji stav na esport. Ta način depozita je hiter, varen in cenovno ugoden. Kaj je več? Je med najbolj zaupanja vrednimi fintech blagovnimi znamkami, ki služijo več kot polovici nemškega prebivalstva. Vse to so razlogi, zakaj je GiroPay možnost plačila, ki jo oboževalci e-športa ljubijo.

Danes obstaja veliko nemških spletnih mest za ešport z GiroPay. Nekateri ponujajo fantastično izkušnjo stav. Toda igralci bi se morali izogibati drugih. Na srečo so strokovnjaki opravili vse težke naloge z naštevanjem vseh najboljših stavnic GiroPay. To je po strogem postopku testiranja, ki je analiziral vidike, kot so licenciranje, trgi in kvote stav na ešport, podpora, bonusi in drugo.

E-športne stavnice, ki sprejemajo GiroPay
O GiroPayKako narediti depozit z GiroPayKako narediti dvig z GiroPayPrednosti in slabosti GiroPayPostopek odprtja računa GiroPayMožnosti podpore strankam GiroPay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O GiroPay

GiroPay je nemško fintech podjetje, ki omogoča spletna plačila z uporabo PIN in TAN spletnega bančništva. Čeprav je bilo podjetje ustanovljeno leta 2005, se je poslovanje začelo leta 2006. Poslovni model GiroPay je podoben nizozemskemu iDEAL ali kanadskemu Interac Online.

Ustanovitelji GiroPay so Deutsche Postbank, GAD, Fiducia IT in Star Finanz-Software Entwicklung und Vertriebs GmbH.

Danes je znamka ena izmed Nemčije najbolj prevladujoče rešitve za spletno plačevanje. Po podatkih Wikipedije je GiroPay v letu 2008 obdelal več kot 3,2 milijona nakazil v skupni vrednosti 185 milijonov evrov. Danes je GiroPay vodilni na trgu, ki oskrbuje več kot 45 milijonov strank, kar ustreza 54 % nemškega prebivalstva.

Eden od razlogov za uspeh GiroPaya so njegovi partnerji. Podjetje sodeluje z več kot 1.500 bankami v Nemčiji, kar predstavlja več kot 60 % vseh nemških bank. GiroPay uporabnikom ponuja hitra, priročna in dostopna denarna nakazila. To je še en razlog, zakaj je priljubljen med potrošniki (kupci) in trgovci (prodajalci).

Kljub pandemiji GiroPay še naprej raste. Leta 2021 se je podjetje združilo z dvema drugim fintechom, paydirectt in Kwitt, da bi postalo New GiroPay. To je korak za krepitev spletnih plačilnih storitev podjetja, ki temeljijo na trenutnem računu.

Kako narediti depozit z GiroPay

Financiranje računa za ešportne stave z GiroPayom je precej preprosto. Ampak najprej - nemški bančni račun s sredstvi je obvezen. Banka bi morala biti tudi med finančnimi institucijami, ki so sodelovale z GiroPay. Igralci se morajo tudi prepričati, da je stavno mesto sodelovalo z GiroPay.

V prvem koraku se morajo igralci registrirati na spletnem mestu za e-šport pri GiroPay ali se prijaviti v svoj račun za e-šport, če ga že imajo. Nato se pomaknite do razdelka za bančništvo/blagajno in izberite možnost 'depozit'.

Drugi korak je izbira banke na seznamu. Sistem preusmeri na stran za prijavo spletnega bančnega prehoda banke. Vnesite poverilnice za spletno bančništvo, nato znesek in dokončajte transakcijo. Upoštevajte, da večina bank danes uporablja dvofaktorsko preverjanje pristnosti. Banka lahko od igralcev zahteva, da vnesejo enkratno kodo, poslano na njihove telefonske številke. Obstajata tudi minimalna in najvišja omejitev depozita, ki jo določijo operaterji stav na ešport.

Depoziti GiroPay so hitri. Pričakujte, da se bodo sredstva takoj odrazila na računu za ešportne stave. Vendar je vse odvisno od mesta za stave – večina nakazila obdela takoj, medtem ko lahko transakcija pri nekaterih traja nekaj minut. Ena odlična stvar pri GiroPay je, da ni provizije za depozit.

Kako narediti dvig z GiroPay

Vse GiroPay spletna mesta za ešportne stave na tej strani vodijo zaupanja vredni operaterji športnih stav, ki izplačujejo zmagovalce. To je za razliko od nekaterih brezvestnih spletnih mest, ki začnejo igralce vključevati v igro mačke in miške, ko zmagajo.

GiroPay žal ne podpira dvigov. Medtem ko lahko stave uporabljajo ta spletni plačilni sistem za nalaganje svojih računov za ešportne stave, ne morejo dvigniti dobitkov. Vendar to ne pomeni, da bodo igralci izgubili svoja sredstva; več alternativ je obravnavanih spodaj.

Prva možnost je bančno nakazilo. Če ima to mesto za stave način plačila, bodo sredstva nakazana neposredno na želeni bančni račun. Edina pomanjkljivost je, da lahko umik traja dlje.

Drug način dviga na stavnih mestih GiroPay je prek Trustly. To je zaupanja vreden švedski način plačila z odprtim bančništvom, ki se je pred kratkim razširil v Nemčijo. Trustly ponuja hitre dvige in varne transakcije. Kaj je več? Registracija računa je brezplačna.

Srečni nagrajenci lahko svoja sredstva dvignejo tudi na MasterCard ali Visa. Prvi je vodilni na področju globalnih plačil in ponuja brezhibno bančništvo. Visa pa je največje kartično omrežje na svetu.

Prednosti in slabosti GiroPay

GiroPay je domače ime v nemški industriji spletnih plačil. Vendar nobena rešitev za spletno plačevanje ni popolna.

GiroPay Pros

  • Uporaba GiroPay je precej enostavna. Temelji na neposrednem bančnem nakazilu, ki odpravlja potrebo po kartici.
  • GiroPay je tudi cenovno ugoden. Depozit je popolnoma brezplačen.
  • GiroPay je hiter. Ta spletni plačilni sistem ponuja takojšnje pologe.
  • Vse platforme GiroPay so zaščitene z najnovejšim vojaškim šifriranjem.
  • GiroPay je sodeloval z vsemi priljubljenimi bankami v Nemčiji.

Slabosti GiroPay

  • Rešitev za spletno plačevanje je na voljo samo v Nemčiji
  • GiroPay ne podpira dvigov

Postopek odprtja računa GiroPay

Eden od razlogov za priljubljenost GiroPaya so široka partnerstva z bankami v Nemčiji. To pomeni, da doseže več nemških potrošnikov, vključno z oboževalci ešportnih stav. Druga odlična stvar pri GiroPay je, da registracija računa ni samo brezplačna, ampak zelo enostavna.

Kot smo že omenili, je nemški račun predpogoj. Poleg tega morajo igralci poskrbeti, da njihova banka sodeluje pri GiroPay. Obstaja preprost bančni pregledovalnik, kjer lahko uporabniki z vnosom imena banke in sistema preverijo, ali je njihova banka partner.

Spodaj so preprosti koraki, ki jih morate upoštevati pri registraciji računa GiroPay.

Dostop do Spletno mesto GiroPay. Na tej strani bosta dva glavna izdelka; GiroPay za kupce in GiroPay za trgovce. Prvi je za igralce, drugi pa je prilagojen upravljavcem spletnih stavnic na ešport.

Izberite GiroPay za kupce, se pomaknite navzdol in kliknite zavihek AKTIVIRAJ PAYDIRECT. Nato poiščite »Novo? Odkleni zdaj brezplačno« in na spustnem seznamu izberite želeno banko. Naslednji postopek se od banke do banke razlikuje, vendar je preprost.

Sredstva se nakažejo iz banke na GiroPay z bančnim nakazilom. Preobrat transakcije je takojšen.

Možnosti podpore strankam GiroPay

GiroPay je blagovna znamka, ki razume vitalnost odnosov s strankami. Vlagala je v robustno infrastrukturo, da bi ponudila izjemno uporabniško izkušnjo. Za brezhibno delovanje obstajata dve skupini za podporo strankam; eno za kupce in drugo posebej za prodajalce.

Ko gre za možnosti podpore strankam, ima GiroPay vročo linijo. Agenti so na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 22.00 Ob vikendih in praznikih je storitev od 8.00 do 18.00. Obstaja tudi sistem za izdajo vstopnic po elektronski pošti.

Poleg zgornjih možnosti podpore ima GiroPay podroben razdelek s pogostimi vprašanji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak