Igralnice Klarna - sef

Stave na ešport so prevzele svet iger na srečo in Evropa ni izjema. Eden od bistvenih dejavnikov, ki jih igralci iščejo, preden se prijavijo v spletno stavnico, je enostavnost plačilnih možnosti v eSports. Tisti, ki živijo v švicarskih, avstrijskih in nemških državah, že poznajo Klarlo, ki je povezana s Sofortom.

Številna spletna mesta za e-športne stave iz te regije ponujajo možnost uporabe tega plačilnega sredstva za depozite in dvige. Morda je relativno nov na nenemško govorečih ozemljih, kot so Združene države. Kot tak bo ta članek odličen uvod v Klarno in prednosti njene uporabe kot možnosti plačila za e-športne stave.

Igralnice Klarna - sef
O KlarniKako narediti depozit pri KlarniKako narediti dvig s KlarnoPrednosti in slabosti v KlarniPostopek odpiranja računa KlarnaMožnosti podpore strankam Klarna
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Klarni

Klarna je bila ustanovljena leta Stockholm, Švedska leta 2005 s strani fintech podjetja Klarna Bank AB. Sprva je podjetje delovalo na Švedskem, vendar se je hitro razširilo na Dansko, Finsko in Norveško. Leta 2014 se je združila s Sofort Überweisung, nemško rešitev za takojšnje bančništvo. Danes je Klarna Group na voljo tudi v Belgiji, Švici, Združenem kraljestvu, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, Italiji, na Nizozemskem, Poljskem, v Španiji, Franciji in Avstriji.

V zadnjih letih je Klarna pridobila različna podjetja za ustvarjanje specializiranih finančnih produktov in storitev. Vse njegove plačilne rešitve so usmerjene v potrošnike, varne in priročne. Skupina Klarna se kot eden najvidnejših finančnih ponudnikov v Evropi ponaša s 60 milijoni uporabnikov. Do leta 2015 je podjetje razširilo svoje korenine v ZDA. Poleg tega je Klarna zdaj na voljo na številnih spletnih platformah za ešportne stave, kar je pomemben razvoj za ljubitelje iger na srečo.

Je Klarna priljubljena?

Klarna ponuja finančne storitve za spletne trgovine, takojšnje neposredno bančno nakazilo, mesečne obroke in možnosti dostave po nakupu. Široko se uporablja kot a način pologa za stave na ešport. Za razliko od e-denarnic in mobilnih plačil Klarna združuje hitrost spletnega bančništva s privlačnostjo kreditnih kartic, kar daje najboljše iz obeh svetov. Če želi uporabnik staviti na eSports, vendar nima dovolj gotovine, lahko še vedno nakaže depozit in preostanek plača pozneje.

Kako narediti depozit pri Klarni

S Klarno igralci na ešport prenesejo denar neposredno iz svoje banke na svoje stavne račune. Uporabniki banke ne potrebujejo ločenega računa Klarna; portal za spletno bančništvo lahko zadošča s stabilno internetno povezavo. Način pologa bo uspešen, dokler ima spletno mesto za ešportne stave račun pri Klarni.

Obdelava tradicionalnih neposrednih bančnih nakazil traja nekaj ur, včasih pa tudi tri delovne dni. K sreči Klarna sodeluje z bankami, da transakcije potekajo takoj. Na primer, vse nemške banke, ki podpirajo Sofort, omogočajo takojšnje prenose v realnem času.

Vsi depoziti preko Klarne so takojšnji brez dodatnih stroškov. Toda uporabniki bi morali pri svojih bankah potrditi, ali obstajajo kakršne koli ustrezne provizije in menjalni tečaji. Vendar pa bo stava plačala fiksno provizijo 0,30 USD in spremenljivo pristojbino do 5,99%. Za transakcije prek Klarne ni določene omejitve, vendar ima vsako mesto za stave svoje omejitve depozitov. Metoda nakazila je kot nalašč za stavnike eSporta, ki so vedno v gibanju, saj jo podpirajo vsi mobilni operacijski sistemi.

Uporaba Klarne v spletnih stavnicah

 1. Odprite račun na spletnem mestu Klarna za esports stave
 2. Obiščite stran za blagajno in nato v razdelek za depozite
 3. Poiščite Klarno in označite, da izberete
 4. Izberite način plačila, npr. Plačajte zdaj za polog s kreditno/debetno kartico
 5. Vnesite znesek za polog
 6. Izberite državo prebivališča in določeno banko
 7. Navedite podatke za prijavo, ki jih je zagotovila banka (številka računa, PIN in geslo)
 8. Potrdite transakcijo z OTP ali TAN (poslano kot besedilno sporočilo ali e-pošta)

Po uspešnem depozitu si spletno mesto zapomni podrobnosti, tako da jih igralcu naslednjič ne bo treba vnašati.

Kako narediti dvig s Klarno

Igralci lahko dvignejo dobitke prek Klarne, vendar morajo počakati nekaj delovnih dni, da denar prispe na njihove bančne račune. Način plačila omogoča uporabnikom, da dvignejo, kolikor želijo. Mobilna izplačila so neverjetno varna in priročna. Za izplačilo sredstev s stavnega računa morajo igralci upoštevati naslednje korake.

 1. Odprite stran blagajne
 2. Zahtevajte izplačilo iz razpoložljivih dobitkov
 3. Poiščite Klarno in jo izberite
 4. V pojavnem oknu vnesite podatke računa Klarna
 5. Po potrebi predložite dokumente za preverjanje
 6. Počakajte, da spletno mesto za eSports obdela plačilo

Dvigi pri Klarni imajo nič provizij za obdelavo, vendar nekaj spletna mesta za ešportne stave lahko igralcem zaračuna majhno pristojbino.

Prednosti in slabosti v Klarni

Številne funkcije Klarne olajšajo stave na e-šport. Ta razdelek obravnava prednosti in slabosti tega načina plačila v zvezi z igrami na srečo.

Prednosti

 • Uporabnikom omogoča transakcije z banko, e-denarnicami in drugimi ponudniki spletnih plačil
 • Zelo šifriran pred kibernetskimi napadi
 • Zgodovina stavnih transakcij se ne prikaže na bančnem izpisku uporabnika
 • Hitri depoziti za e-športne stave
 • Ponuja mobilno aplikacijo za sledenje stavnim transakcijam
 • Nekatera stavna mesta ponujajo posebne bonuse za uporabnike Klarne

Slabosti

 • Na voljo samo v 14 državah
 • Brez povračila za napačno zahtevo za plačilo

Postopek odpiranja računa Klarna

Za uporabo te plačilne storitve mora biti oseba stara najmanj 18 let. Račun Klarna lahko odprete na dva načina: s prenosom aplikacije ali obiskom uradnega spletnega mesta Klarna. Tisti, ki nimajo bančnih računov v omenjenih državah, lahko odprejo račun Klarna in ga povežejo s svojo PayPal denarnico. Za uporabnike PayPal je na voljo tudi možnost naknadnega plačila, ki strankam omogoča vračilo dobroimetja v štirih mesečnih obrokih.

Kako nastaviti račun

 • Na spletnem mestu ali aplikaciji Klarna kliknite gumb 'Ustvari račun'
 • Navedite e-poštni naslov
 • Vnesite potrditveno kodo, poslano po e-pošti
 • Navedite telefonsko številko
 • Preverite račun s kodo SMS
 • Navedite veljaven ID, fizični naslov in številko bančnega računa
 • Identiteto preverite z VideoIdent ali KlarnaIdent
 • Izberite dizajn kartice za uporabo pri Klarna Bank
 • Nastavite PIN

Po navedbi zgornjih podrobnosti je račun pripravljen za uporabo na spletnem mestu za ešportne stave. Pomembno je omeniti, da Klarna sprejema le evre. Druge valute je treba pred uporabo pretvoriti v EUR. Financiranje računa je prav tako enostavno. Nekateri uporabniki ga naložijo z Google Pay, Apple, Pay in PayPal.

Če uporabnik zaprosi za bančno kartico Klarna, ta prispe v enem tednu na njegov določen naslov. To je običajno debetna kartica Vida, ki je sprejemljiva povsod, kjer deluje Visa. Čeprav kartica ne dovoljuje dvigov na bankomatih, jo je mogoče uporabljati na spletu. Račun Klarna ponuja evidenco transakcij v realnem času.

Možnosti podpore strankam Klarna

Klarnina podpora strankam je nekaj minut stran z:

 • Brezplačna številka
 • Lokalna telefonska številka
 • Takojšnje sporočanje v aplikaciji
 • Razdelek s pogostimi vprašanji

Dostop do predstavnikov strank je lažji ob delovnih dneh in delovnih urah. Na voljo so lahko tudi ob določenem času ob vikendih. Aplikacija Klarna ponuja 24/7 podporo strankam.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Optimizirajte svojo zbirko zlatih značk v Granblue Fantasy: Relink
2024-02-15

Optimizirajte svojo zbirko zlatih značk v Granblue Fantasy: Relink

Če želite zbrati zlate Dalia značke in vstopnice v Granblue Fantasy: Relink, je tukaj najboljši način za to.

Dogodek Monopoly GO Golden Blitz: Prislužite si komplete nalepk in izpolnite albume
2024-02-15

Dogodek Monopoly GO Golden Blitz: Prislužite si komplete nalepk in izpolnite albume

Dogodki Golden Blitz Monopoly GO so odlična priložnost za pridobivanje novih kompletov nalepk in izpolnjevanje albumov. Naslednji Golden Blitz dogodek v igri Monopoly GO bo potekal od 15. februarja ob 22.00 CT do 16. februarja ob 4.00 po CT.

Optimizacija vaše zabave v Granblue Fantasy: Relink - izbira najboljših likov za uspeh
2024-02-15

Optimizacija vaše zabave v Granblue Fantasy: Relink - izbira najboljših likov za uspeh

V igri Granblue Fantasy: Relink je optimizacija vaše zabave ključnega pomena za uspeh. Z več kot ducatom znakov, ki jih je mogoče odkleniti, je iskanje ustreznega zahteva skrben premislek. Preden se odločite, koga boste povišali, je pomembno oceniti uporabnost vsakega lika.

Obvladajte umetnost ustvarjanja energije v Infinite Craft
2024-02-15

Obvladajte umetnost ustvarjanja energije v Infinite Craft

V Infinite Craft se ustvarjanje energije morda zdi osnovna naloga, vendar zahteva nekaj razmišljanja in truda. Vsekakor pa se ga splača izdelati, saj ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje številnih drugih predmetov. Energija je nujna za vsakodnevne dejavnosti in ustvarjanje novih stvari.