Igralnice Neosurf - sef

Več kot 20.000 spletnih mest po vsem svetu uporablja Neosurf kot plačilno sredstvo. Sredstva lahko nakažete tudi pri Neosurfu na več cenjenih spletnih mestih za stave na ešport, ki so na voljo v mobilnih aplikacijah. Za razliko od drugih načinov plačila so Neosurfovi depoziti takojšnji, tako da lahko dodate denar na svoje stavne račune in takoj igrate svoje najljubše ešporte.

Izvedli smo obsežno tržno raziskavo, da bi vam predstavili naš seznam desetih najboljših stavnic Neosurf v letu 2022. Na tej strani lahko dostopate do vseh informacij, ki jih potrebujete za začetek. Zdaj odkrijte, katera spletna mesta sprejemajo plačila Neosurf za vaše stave in kako lahko z njim vplačate depozite. Naučili se boste celo ustvariti račun z Neosurfom.

Igralnice Neosurf - sef
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Neosurfu

Neosurf je alternativni način plačila na e-denarnice, ki jih je leta 2004 v Franciji prvič predstavil Nicolas Saubie. Cilj je bil čim bolj olajšati internetno plačevanje za vse, tudi tiste brez kreditne kartice ali bančnega računa. Danes lahko za spletno uporabo kupite predplačniške bone Neocash z gotovino.

Način depozita je na voljo v približno 40 držav in je še posebej priljubljen v Franciji, Veliki Britaniji, Kanadi, Avstriji, Španiji, Italiji, Belgiji, Nemčiji, Avstraliji, na Nizozemskem in Poljskem. Pred kratkim je bil na voljo tudi v Afriki. Več kot 350.000 strank zaupa tej ugledni predplačniški kartici za nakupovanje v spletnih trgovinah ter spletnih mestih za igre na srečo in zabavo.

Številne stavnice ponujajo Neosurf kot možnost plačila v rubriki esports. Preden opravite transakcijo s spletnim mestom za esport, morate kupiti predplačniške kartice bonov v podprtih prodajalnah. Druge možnosti plačila s strani Neosurfa vključujejo kartice Neosurf in spletne račune MyNeosurf. Oboje je mogoče naložiti z denarjem in uporabiti za spletne namene. Odvisno od vaše države se lahko zaračuna pristojbina po trenutnem menjalnem tečaju.

Kako narediti depozit z Neosurfom

Polaganje denarja v stavnico Neosurf je brezplačno. Najprej imejte bon Neosurf ali MyNeosurf z zadostnimi sredstvi. Nato sledite tem smernicam:

 1. Prijavite se v svoj račun pri stavnici
 2. Pojdite na bančno stran in izberite Neosurf
 3. Usmerjeni boste na novo stran Neosurf
 4. Vnesite znesek za polog
 5. Sledite navodilom in vnesite predplačano kodo Neosurf
 6. Potrdite in kliknite na 'Pošlji

Sredstva naj se takoj prikažejo na vašem računu za esport.

Uporaba Neosurfa v spletnih stavnicah

Neosurf zagotavlja visoko raven varnosti za vaše osebne in finančne podatke. Ker ni povezan z bančnim računom, je dobra izbira za igralce, ki imajo radi anonimnost. Ker je plačilo zasnovano za mobilno uporabo, lahko do njega dostopate s katere koli lokacije, ko igrate esport na svojih pametnih telefonih.

Ko plačujete s spletnim mestom Neosurf in esports stave, ne pozabite izbrati vrednosti kartice, ki bo ustrezala znesku vašega depozita. Predplačniški boni so na voljo v apoenih 10, 15, 20, 50 in 100 USD. Vsak kupon ima edinstveno 10-mestno PIN kodo, ki jo morate vnesti v zgoraj navedenih korakih. Z MyNeosurfom lahko uporabite več kuponov za stave na ešport. Uporaba Neosurfa za športne stave bi vam morala olajšati življenje, saj si ni treba zapomniti številke kreditne/debetne kartice.

Kako narediti umik z Neosurfom

Najpomembnejša pomanjkljivost predplačniškega načina plačila je njegova nezmožnost olajšanja dvigov na spletnih mestih za ešportne stave. Ljubitelji Neosurfa morajo poiskati druge možnosti za izplačilo, ker nobena od razpoložljivih storitev Neosurf ni primerna za to. E-denarnice so nekatere izmed najbolj priljubljenih alternativ, npr. Neteller, Skrill in PayPal.

Z elektronsko denarnico jo boste morda morali povezati z bančnim računom ali kartico. Je neverjetno varen, z manjšim tveganjem spletnih goljufij kot kreditne kartice. Neposredna bančna nakazila je še ena izvedljiva možnost, čeprav ni primerna za igralce, ki želijo svojo spletno identiteto obdržati skrito. Poleg tega so te transakcije lahko počasne, obdelava pa traja od 3 do 7 delovnih dni.

Druge priljubljene možnosti dviga so kreditne kartice industrijskih velikanov, kot so MasterCard, Visa, Amex in Maestro. Čeprav te kartice ne zagotavljajo anonimnosti, lahko računate na njihovo vrhunsko varnost na blagajni. Transakcije s kreditnimi karticami so še bolj varne, če igrate pri ugledni spletni stavnici.

Če izberete licenčno spletno mesto, ni lahko ogroziti podatkov o vaši kartici. Kanadski igralci bodo veseli, da številne stavnice Neosurf ponujajo Interac za dvig. Ta metoda je neposredno povezana z bančnim računom in zagotavlja varen in hiter plačilni prehod.

Prednosti in slabosti Neosurfa

Kot vsaka metoda spletnega depozita ima Neosurf tako prednosti kot slabosti.

Prednosti

 • Takojšnji depoziti na spletnih mestih za esport
 • Omogoča preverjanje stanja na spletu
 • Predhodne odobritve banke niso potrebne
 • Osebne podatke ohranja zaupne
 • Kupone je mogoče kupiti z gotovino

Slabosti

 • Ne podpira izplačil iz stavnic
 • Zaradi majhnih zneskov kuponov morda ni primeren za high rollers

Postopek odpiranja računa Neosurf

Za račun Neosurf se lahko prijavite na spletu tako, da obiščete myNeosurf.com. Ko kliknete gumb 'Ustvari račun', boste morali vnesti te poverilnice:

 • Email naslov
 • Polno ime
 • Datum rojstva
 • Geslo

Končati bi morali v minuti, nato pa boste prejeli e-poštno sporočilo s povezavo za aktivacijo. Po aktivaciji računa lahko dodate svojo telefonsko številko, trenutni naslov in sprejmete določila in pogoje. Čeprav Neosurf ne zahteva preverjanja identitete, bo vaš račun omejen, če preskočite nekatere osebne podatke.

Da bi se izognili napakam, predložite dokazilo o identiteti in prebivališču skupini za podporo Neosurf. Razmislite o uradnem osebnem izkazu s fotografijo, potnem listu ali vozniškem dovoljenju za dokaz identitete in računu za komunalne storitve ali bančnem izpisku, da dokažete svoj naslov. Večina teh dokumentov zahteva, da ste dosegli najnižjo zakonsko starost v vaši državi. V tem primeru račun myNeosurf morda ni na voljo mladoletnikom. Vendar bančni račun ni obvezen za odprtje računa Neosurf.

Vedno poskrbite za bone Neosurf, ker je kot papirnati denar. Ko ga enkrat izgubite, ga ne morete nadomestiti. Lahko pa fotografirate PIN kodo bona in jo shranite za kasnejšo uporabo. Vendar pa vam lahko spletna denarnica pomaga spremljati svoje stanje.

Možnosti podpore strankam Neosurf

Obstajajo denarni razlogi, da se obrnete na podporo za Neosurf. Morda je vaše plačilo zamujalo ali pa imate spor. V primeru morebitnih zadev je ključnega pomena, da se obrnete na partnersko spletno mesto kot na spletno mesto za esport samo da se prepričam. Skupina za podporo Neosurfa je predana reševanju težav strank. Ponujajo te možnosti komunikacije:

 • stran s pogostimi vprašanji
 • spletni obrazec
 • E-naslov
 • Klepet v živo

Spletni obrazec je kraj za vnos določenih vprašanj, na katera splošni razdelek s pogostimi vprašanji ne more odgovoriti. Tukaj boste vnesli svoj elektronski naslov in telefonsko številko, ki bosta uporabljena za odgovor. Če želite neposredno govoriti s spletnim agentom, uporabite klepetalnico v spodnjem desnem kotu na uradni strani. Ker je Neosurf globalno plačilno sredstvo, je stran na voljo v različnih jezikih.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak